Huis & interieur

Mijn top 5 | Interieur webwinkels

5 november 2013

top-5-interieur-webwinkels-bol.com-1

Altijd als er een nieuw seizoen is begonnen gaat het bij mij kriebelen om wat in huis te doen. Op dit moment heb ik dan niet zo’n enorme behoefte aan grote veranderingen, maar meer om lekker in de weer te gaan met nieuwe decoratie of optische dingen die een boel doen als het gaat om gezelligheid zoals een ander dekbedovertrekset, vloerkleed, kussentjes, lampjes en accessoires. Zo krijg je met de minimale inspanning toch een heel andere uitstraling. Vandaag laat ik mijn top 5 interieur webwinkels aan jullie zien inclusief 5 items uit elke webwinkel die ik persoonlijk erg leuk vind.

top-5-interieur-webwinkels-bol.com-2

Laat ik beginnen met Bol.com. Het is nog niet zo heel erg lang geleden dat je hier ook terecht kan voor je interieur, maar ze hebben hier echt een gigantisch assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires, huisparfum, lampen of beddengoed, ze hebben echt voor in elke ruimte in huis wel leuke producten in het assortiment van erg veel verschillende merken.

Geurstokjes zijn voor mij onmisbaar in huis, ik hou er nu eenmaal van om de boel lekker fris te laten ruiken of een bepaalde sfeer mee te geven door middel van geurkaarsen, waxbrandertjes of geurstokjes. Bij Bol.com hebben ze enorm veel keuze in merken en geuren, echt een tip als je hiernaar op zoek bent.

– Witte wekker van Zuiver, €21,99
– dekbedovertrekset Calais van Lifestyle, €79,95
– geurstokjes van Riverdale, €19,99
– tafellampje met patroon van Clayre & Eef, €27,95
– sierkussen met pastelbloemen van Ariadne at Home, €24,99.

top-5-interieur-webwinkels-otto-1 top-5-interieur-webwinkels-otto-2

Ten tweede vind ik OTTO een erg leuke webwinkel als het gaat om spullen voor in je interieur. Ook hier hebben ze weer een enorm assortiment en hier ben ik zelf eigenlijk pas kort geleden achter gekomen.. Ik shopte namelijk al wel regelmatig bij deze webshop voor leuke plussize kleding, maar dat ze hier ook zoveel leuke items hebben voor in je woning wist ik niet. Helemaal leuk is dat je hier voor echt elke woonstijl wel iets kan vinden. Top!

Wat mij vooral aanspreekt is dat je bij OTTO ook terecht kan voor een groot assortiment in kunstplanten in potten en/of vazen zoals de orchidee in de collage. Ik heb zelf namelijk 2 erg nieuwsgierige en speelse katten en echte planten houden het hier in huis nooit lang uit. Ze worden omver gegooid, er wordt mee gespeeld of ze worden opgegeten en aangezien je nooit precies weet of een plant giftig is… Mooie kunstplanten zijn dus zeker een goede uitkomst hiervoor.

– Relaxfauteuil €199,99
– houten boekensteunen €39,99
– 2 kussenhoezen €11,99
– paars patchwork vloerkleed vanaf €8,99
– kunst orchidee in pot €39,99.

top-5-interieur-webwinkels-ikea-1 top-5-interieur-webwinkels-ikea-2

Tsjah, natuurlijk kan het woonwarenhuis IKEA niet missen in dit rijtje! Ik ben hier gewoonweg enorm fan van: de stijl van veel meubels en accessoires spreekt me heel erg aan, ze hebben voor elk budget wel wat passends in het assortiment en ook voor handige producten voor in de keuken of om lades in te delen kan je hier bijvoorbeeld goed terecht. Sinds kort heeft IKEA trouwens ook een webwinkel, lekker makkelijk om zo meerdere nieuwe meubels in één keer te laten bezorgen. Scheelt je een boel gesjouw en gedoe ;)

De make-upspiegel die je hier in de collage ziet heb ik al bij verschillende persevenementen en workshops gespot. Telkens was ik al enorm nieuwsgierig waar deze te koop zou zijn tot ik uit nieuwsgierigheid een merkje ging zoeken en IKEA zag staan. Het is een prachtige grote en stevige spiegel die echt perfect is om op een bureau of tafeltje te zetten om zo hieraan je make-up en haar te kunnen doen. Love it!

– Make-upspiegel Tysnes €14,95
– schaal Angenäm €19,95
– kussenhoes Fjälltrav €9,99
– ladekast Hemnes €149,00
– serviesset Strosa €12,95.

top-5-interieur-webwinkels-hm-1 top-5-interieur-webwinkels-hm-2
Nog een winkel waar ik niet alleen graag naartoe ga voor plussize kleding, maar ook voor de woonafdeling is H&M. Het is alleen wel jammer dat de H&M Home items enkel in Amsterdam ‘live’ te shoppen zijn, maar via de webwinkel kan je ook het volledige interieurassortiment vinden. Je kan hier niet terecht voor meubels, maar wel voor beddengoed, handdoeken, keukentextiel, accessoires, kussenhoezen, kaarsen etc. Nog een leuk voordeel: ze hebben producten in verschillende stijlen en alles is lekker betaalbaar.

Hier in huis staan de bakproducten nu nog zo’n beetje door de keuken(kastjes) verspreid, maar zo’n groter blik om alle bakproducten op één plek bij elkaar in te kunnen bewaren lijkt me erg handig. Ik hoop alleen dat deze groot genoeg is.. Anders worden het er maar twee ;)

– Metalen blik voor bakproducten €9,95
– glazen pot om speciale spulletjes in te bewaren €7,95
– 3 opbergdozen in boekvorm €17,95
– glazen karaf €9,95
– gastendoekjes in Franse stijl €3,95 (sale).

top-5-interieur-webwinkels-zara-1 top-5-interieur-webwinkels-zara-2

En als laatste kan ik zeker ZARA Home niet overslaan. Ik hou gewoonweg echt van de stijl van de (meeste) producten in hun assortiment, het is alleen helaas wat prijziger. Ik vind het dan juist leuk om naar de winkel in bijvoorbeeld Amsterdam te gaan om even in de opruimingshoek te snuffelen of in de Outlet in de webwinkel. Enig nadeel van de webwinkel zijn de best hoge verzendkosten als je onder de €200,00 qua bestelling zit. Je kan hier terecht voor kleine meubels, accessoires, geurlijnen, homewear en textiel in verschillende stijlen. Het lookbook is ook elk seizoen weer het bekijken waard, er staan altijd prachtige inspiratiefoto’s in.

De Birkenstock-achtige sloffen zien er misschien wat oubollig uit, maar ik vind het persoonlijk (naast UGGs) echt de fijnste sloffen voor in huis. Ze houden de voetjes lekker warm (niet zo warm als UGGs) en er zit een goed voetbed in wat weer prettig is voor je houding of goed voor je is als je last hebt van je rug, bekken etc. In deze frisse koraalkleur ogen ze ook een stuk hipper. Leuk!

– Plaid €69,95
– White Jasmine geurlijn vanaf €3,95
– houten krukje €45,95
– zilverkleurige wereldbol €45,95
– koraalkleurige nubuck pantoffels €35,95.

Welke webwinkels bezoek jij graag om te shoppen voor je interieur? Welke stijl zie je vooral terug in jouw huis?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 5 november 2013 at 19:09

    Wat leuk, zelf vind ik http://www.Theriverhouse.nl erg leuk. :)

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 5 november 2013 at 17:00

    Ik ben zelf niet zo heel erg met decoratie en interieur bezig, maar ik weet wel wat ik mooi vind, en deze webshops zijn misschien wel leuk om eens in rond te snuffelen :-)

  • Avatar van I scream beauty
    Reply I scream beauty 5 november 2013 at 10:33

    Ik vind de ZARA en H&M erg leuk!

  • Avatar van mysupersweetlife
    Reply mysupersweetlife 5 november 2013 at 09:27

    De H&M en Zara home verkopen zulke leuke spullen. Ik koop er vaak wel eens een beetje te veel!
    Liefs

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 november 2013 at 09:03

    Ja….. wat een mooie woonaccesoires en wat is het leuk om je interieur te veranderen zo vlak voor de feestdagen….. ;-)

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 5 november 2013 at 07:36

    Ik wist niet dat Bol.com ook interieurspulletjes verkocht! Ik vind de H&M home dingen altijd heel erg mooi :)

  • Avatar van nikki
    Reply nikki 5 november 2013 at 00:18

    Die stoel van Otto wil ik wel. Mooi zeg!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 5 november 2013 at 00:18

    Ik ging net in de shop van H&M kijken. Hun hebben echt super leuke spullen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.