Beauty

Newsflash! | Treacle Moon bodycare

2 november 2013

001
Er is een nieuw bodycare merk in Nederland verkrijgbaar: Treacle Moon! Het merk bestaat al heel wat jaartjes in Engeland, maar vanaf nu is het ook bij 150 grotere filialen van Albert Heijn verkrijgbaar. Alhoewel de verpakkingen mij wel heel erg deden denken aan Philosophy en I love.. Cosmetics moet ik toch toegeven dat ik dit een leuke en basic verpakking vind, ik hou nu eenmaal van deze stijl bij verzorgingsproducten. De producten van Treacle Moon zijn erg budgetvriendelijk, de verpakkingen lekker groot en het is ook nog eens makkelijk verkrijgbaar: ook leuk voor een Sinterklaas of Kerst cadeautje straks? Kijk mee voor meer informatie over dit merk.

my_coconut_island_products
Het merk heeft 4 verschillende producten in het assortiment in verschillende geuren:

Bath and shower gel 500ml, €4,95
Verkrijgbaar in The Raspberry Kiss, That Vanilla Moment, One Ginger Morning, My Coconut Island, Those Lemonade Days, Iced Strawberry Dreams, Her Mango Thoughts, Warm Cinnamon Nights en Her Lavender Story.

Body scrub 225ml, €4,95
Verkrijgbaar in The Raspberry Kiss, That Vanilla Moment en My Coconut Island.

Body butter 250ml, €4,95
Verkrijgbaar in The Raspberry Kiss en My Coconut Island.

Gentle hand wash 500ml, €4,95
Verkrijgbaar in My Coconut Island en Those Lemonade Days.

Op zich is het natuurlijk wel jammer dat niet alle producten verkrijgbaar zijn in alle geuren, maar wie weet komt er nog een uitbreiding en anders kan je ook geuren die bij elkaar passen pakken om samen te stellen voor jezelf of als cadeaupakket voor een ander. De prijs van €4,95 per product maakt dit erg leuk natuurlijk! Je koopt een leuk mandje en een gekleurde handdoek bij bijvoorbeeld Xenos, stopt er enkele Treacle Moon producten bij in en een reep chocolade en je hebt een heerlijk verwenpakketje gemaakt :)

Treacle Moon - Warm Cinnamon Nights
Ik heb zelf de bath and shower gel in de geuren Those Lemonade Days, Iced Strawberry Dream en One Ginger Morning ontvangen, waarvan de laatste toch wel mijn favoriet is. Citrus-achtige geuren en te foodie-achtige geuren zijn gewoon niet heel erg aan mij besteed, heel erg zachte, bloemige of juist kruidige geuren voor onder de douche dan weer wel. De gembervariant vind ik dan ook erg lekker, helemaal voor dit seizoen. Maar de echte seizoenstopper waar ik erg nieuwsgierig naar ben is Warm Cinnamon Nights, die lijkt me echt perfect voor na een frisse winterwandeling ♥ Even snuffelen bij Albert Heijn dus!

Spreken de producten van Treacle Moon jou aan om eens te gaan besnuffelen? Naar welke geur ben jij het meest benieuwd?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 4 november 2013 at 14:14

  Ik gebruik de douchegel`s zelf al een tijdje voor ze in Nederland te koop waren, in Duitsland (bij DM)waar ik ze kocht bestaat het merk al wat langer. Zelf ben ik heel erg fan van ‘One Ginger Morning’ ik vind deze geur echt FANTASTISCH. Wat mij betreft zeker een aanrader, ook omdat ze er zuinig in gebruik zijn :D

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 3 november 2013 at 12:14

  Love de verpakking!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 2 november 2013 at 16:58

  Ik ga voor de cinnamon douchegel de volgende keer dat ik op Kronenburg ben en de Appie XL binnenwandel <3 HEERLIJK lijkt me die!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 november 2013 at 15:40

  Leuk merk! Lijkt erg op Philosophy :-)

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 2 november 2013 at 15:04

  Ze lijken me heel erg lekker! Ik heb een zwak voor lekkere geurtjes! De geur met kokos en ginger lijken me het allerlekkers!
  Liefs

 • Avatar van Wendy (wanncha)
  Reply Wendy (wanncha) 2 november 2013 at 15:02

  Dat ziet er idd wel lekker uit. Dat wordt idd even een bezoekje brengen aan de AH.

  Groetjes…

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 2 november 2013 at 14:42

  Ik heb de strawberry variant al vaker bij DM in Duitsland gekocht, erg fijne douchegels en zeker ook al cadeau! De verpakking is wel een duidelijke rip-off van Philosophy, maar dat maakt mij niets uit. Mooi artikel!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 2 november 2013 at 14:32

  Dit klinkt erg goed! Ik zou ze graag eens willen testen!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 2 november 2013 at 11:45

  De verpakking vind ik er al erg leuk uitzien, en dan vallen de prijzen ook nog eens mee! Wanneer ik wat tegenkom zal ik zeker iets mee naar huis nemen :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 2 november 2013 at 11:25

  Wat grappig, lijkt op de lijn van douglas!

 • Avatar van Mattania
  Reply Mattania 2 november 2013 at 10:30

  Wow ik dacht eerst even dat dit Philosophy was maar het is dus een nieuw merk! Ziet er wel interessant uit. Ik ben benieuwd naar de producten!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 2 november 2013 at 10:20

  Hmmm, klinkt heel interessant! Ik ga zeker bij de AH snuffelen.. Even kijken welke AHs ze,hebben…

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 2 november 2013 at 08:04

  Het deed me ook meteen denken aan de I Love… producten en vind het wel jammer dat ze niet zo origineel zijn, maarja als de geuren net zo lekker zijn hoor je mij niet klagen, haha :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 2 november 2013 at 00:32

  Oeh ik ben benieuwd naar One Ginger Morning! De andere twee heb ik zelf mogen testen, ik ben fan!

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 2 november 2013 at 00:31

  Hey wat leuk dat die nu ook naar nederland komt! Ik gebruik altijd de bath en showergel maar daar moet ik altijd voor naar de DM in duitsland gaan. De AH is toch wat dichterbij.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.