Beauty

Parfumnieuws | Beyoncé, Oriflame & s.Oliver

8 november 2013

beyonce-heat-the-mrs-carter-show-world-tour-2
Alhoewel ik zelf niet vaak een celebrityparfum echt lekker vind, kan ik me er soms toch nog door laten verrassen. Zo ging het ook met twee van de drie parfums in dit artikel en ik wil jullie er daarom ook graag meer over vertellen. Daarnaast is geur natuurlijk heel erg persoonlijk: wat ik niet lekker vind, kan jij natuurlijk heerlijk vinden (en andersom)! Maar als je een beetje af gaat op de geurnoten en bedenkt welke geurnoten je normaal gesproken lekker vindt, dan kan je je toch een beeld vormen bij deze nieuwe parfums. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de geurbeleving van de nieuwste geuren van Beyonce, Oriflame en s.Oliver.

beyonce-heat-the-mrs-carter-show-world-tour-3 beyonce-heat-the-mrs-carter-show-world-tour-1
Beyoncé Heat the Mrs. Carter show world tour limited edition
Dit is alweer de 5e Heat-geur van Beyonce, maar deze nieuwste variant is geïnspireerd op de concerttour die ze dit jaar deed. Het design van de flacon is hetzelfde als je gewend bent van de andere Heat parfums, maar dan gestoken in een frisse mintgroene/blauwe kleur met een overloop in een bodem met een lichtgouden kleur. Je ruikt er acaï bes, mangosteen, roze peper, jasmijn, viooltjes, orchidee, vanille, vetiver en sandelhout in. Het is een fruitige en bloemige geur, maar heeft ergens ook wat poederigs in zich en wordt aangenaam warmer als je hem wat langer draagt. De geur blijft voor een eau de parfum bij mij niet heel erg lang op de huid ruiken, maar even bijsprayen vind ik zelf nooit zo’n probleem.

Beyoncé Heat the Mrs. Carter show world tour is een eau de parfum en is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar voor €25,00 (100ml).

Oriflame-my-red-1 Oriflame-my-red-3 Oriflame-my-red-2
Oriflame My Red
Dit is het tweede celebrityparfum in dit artikel, het is namelijk ontstaan uit een nieuwe samenwerking tussen Oriflame en Demi Moore. Het is een verleidelijke en sensuele geur, heel vrouwelijk te noemen en hierdoor ook perfect voor een (romantisch) avondje uit. Je ruikt er onder andere rode jasmijn, witte bloemen, cranberries en granny-smith appels in en alhoewel ik normaal geen fan ben van fruitige geuren overheersen in dit parfum de witte bloemen en de rode jasmijn voor mij waardoor ik hem erg lekker vind. De eau de parfum blijft op mijn huid best lang ruiken en dat is weer fijn voor als de romantische avond wat langer duurt ;)

My Red by Demi Moore is een eau de parfum en is via Oriflame verkrijgbaar voor €43,00 (50ml).

s.oliver-soulmate-women-2 s.oliver-soulmate-women-3 s.oliver-soulmate-women-1
s.Oliver Soulmate women
Dit laatste parfum wat ik vandaag aan jullie wil laten zien komt van het kledingmerk s.Oliver (die trouwens ook een plussize lijn hebben!) en is gericht op de behoefte aan vriendschap en persoonlijke relaties. Geen heel erg opvallende geur dus, maar een zachte en comfortabele geur waarin je mandarijn, rode bes, peperbloem, fresia, heliotroop, pioenroos, witte musk, katoenplant en tonkaboon ruikt. Echt zo’n geur die perfect is voor elke dag en elke gelegenheid. Dit is echt zo’n type geur die veel verschillende types vrouwen lekker zullen vinden omdat de geur zo ‘schoon’ aan doet. De eau de toilette blijft op mijn huid alleen niet lang ruiken, na enkele uurtjes is even bijsprayen wel nodig.

s.Oliver Soulmate women is een eau de toilette en is verkrijgbaar vanaf €16,95 (30ml).

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 8 november 2013 at 14:25

  Ik vind sowieso geen een van de flesjes echt mooi, maar qua geur lijkt het Beyonce parfum wel goed :-)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 8 november 2013 at 10:30

  Die van Beyonce lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 8 november 2013 at 08:26

  Die van Beyonce lijkt me vooral erg lekker! :)

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 8 november 2013 at 07:49

  Ik denk dat ik Heat het fijnste ga vinden. Bij Kruidvat hebben ze altijd leuke aanbiedingen en cadeauverpakkingen. Ik ga er vaak snuffelen, vooral nu tegen de feestdagen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 november 2013 at 04:28

  De parfum van de geweldige zangeres Beyoncé is inderdaad bij het kruidvat in de aanbieding.
  Kijk ook eens bij de da drogist. Daar had ik laatsd die van katy perry in de aanbieding gezien. ;-)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 8 november 2013 at 01:28

  Manon, ik zie dat jij het al geschreven hebt, bij Kruidvat voor €19 , ik heb gisteren daar een flesje gekocht voor mijn dochter.
  Het was de laatste, ze is een echte fan van Beyonce.
  Concert was uitverkocht, maar gelukkig nu nog wel het parfum voor haar.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 november 2013 at 00:07

  Ik heb vanmiddag Beyoncé gehaald voor 19 euro bij de kruidvat is in de aanbieding , deze ruikt zo lekker he !! Yum

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.