Beauty

Skincare challenge #2 | Filorga

20 november 2013

filorga-november-2013-1
Nadat ik gisteren in het eerste deel van de skincare challenge die ik de komende tijd aan zal gaan vertelde over de basisproducten van Biodermal en Avène ga ik vandaag meer vertellen over de specifiekere producten van Filorga die ik daaraan toe zal voegen. Deze producten zijn bedoeld om de huid echt een oppepper te geven qua anti-aging, zachtheid, stralen van de huid, celvernieuwing, rimpelvermindering, dieptereiniging, verzorging en regeneratie. Ik ben echt enorm benieuwd! Kijk mee voor meer informatie over de 3 producten die ik zal gaan gebruiken.

filorga-november-2013-2
Meso-Peel peeling kit 5 behandelingen, €70,00
Deze kit bevat 3 verschillende producten om jezelf gedurende 5 weken, 1 keer per week een peelingbehandeling te kunnen geven. Stap 1 is het pre-peel doekje wat tijdelijk de natuurlijke zuurgraad van de huid verlaagt en de toegevoegde enzymen zullen de huid voorbereiden met een zachte exfoliatie. Stap 2 is het peeling gelmasker wat je 2-6 minuten moet laten zitten. Dit masker zit bomvol hydroxyzuren en belooft rimpels te verminderen, de celvernieuwing te stimuleren, oneffenheden en vlekken te vervagen en het huidoppervlak zachter te maken.

Stap 3 is de verzorgende nabehandeling die je aanbrengt nadat je het masker afgespoeld hebt en voordat je je nachtcrème aanbrengt. Deze nabehandeling stopt de exfoliatie door de zuurgraad van je huid tijdelijk te verhogen en de actief verzorgende ingrediënten beloven je huid weer tot rust te brengen, huidveroudering tegen te gaan en je huid te voeden, een boost te geven en te liften.

filorga-november-2013-3
Skin Structure firmness redefinition serum 30ml, €53,99
Dit serum met een drievoudige werking is bedoeld om de gelaatstrekken strakker te maken, een jeugdige uitstraling aan de huid te geven en meer volume te geven waardoor droogtelijntjes en rimpeltjes zullen worden opgevuld voor een gladdere, zachtere en egalere huid. Naast de specifieke ingrediënten die hiervoor moeten zorgen bevat dit product ook de bekende Filorga-combinatie van hyaluronzuur en het 55-actieve-ingrediënten-tellende NCTF complex, die je in alle producten van Filorga terugvindt. Ik zal dit product elke avond gaan gebruiken voor het aanbrengen van de nachtcrème.

filorga-november-2013-4
Sleep & Peel resurfacing night cream 50ml, €53,99
Deze nachtcrème bevat een enorme hoeveelheid aan actieve ingrediënten en moet ervoor zorgen dat de huid ’s nachts gladder, zachter, egaler en stralender wordt. Het is een echte booster en klinkt perfect om te gebruiken tijdens de wintermaanden met koude wind, wisselende temperaturen en droogte in huis. Er zit onder andere AHA en BHA in voor een zachte en veilige peeling en een positief effect op rimpels, lijntjes en (pigment)vlekjes. Ik zal dit product elke nacht gaan gebruiken.

Filorga is opgericht in 1978 en staat vooral bekend om de mesotherapie-injecties waarbij door middel van het maken van miniscule gaatjes een mengsel van werkzame ingrediënten in de huid geïnjecteerd worden om de huid te verbeteren. Op basis hiervan heeft Filorga sinds 2007 ook een huidverzorgingslijn ontwikkeld voor thuisgebruik met de naam cosmesotherapie/medicosmetique. De producten van Filorga zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Ik ben echt enorm nieuwsgierig naar deze producten en ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn bevindingen. Ik test een nieuwe huidverzorgingsroutine sowieso een maand voordat ik er echt een mening over kan geven, dus eind december zal ik terugkomen met uitgebreide reviews over de producten van Biodermal, Avène en Filorga.

Heb jij ervaring met producten van Filorga? Is het een merk wat jou aanspreekt om eens wat van te gaan proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van BeautyblogLaura.
  Reply BeautyblogLaura. 20 november 2013 at 16:11

  Ik ken het niet. Ben benieuwd! xx

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 november 2013 at 12:44

  Mooie luxe producten zeg! Ik kende dit merk nog niet. Ben erg benieuwd naar je ervaring over een poosje. Ja ik test verzenging voor het gezicht altijd 6 weken want meestal zie je dan pas echt een verandering. Kan al eerder maar ze zeggen dat het pas na 6 weken echt goed te zeggen is wat het doet voor je huid. Ik ben benieuwd!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 november 2013 at 11:54

  De verpakkingen zijn ook zo mooi en luxe.
  Liefs, xx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 november 2013 at 08:35

  Ik ben erg benieuwd wat je na het gebruik van deze huidverz. prod. vindt.
  Het is nogal duur!

  Mooie dag ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.