Mama & Kind Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Travel tip | Center Parcs Pack & Go vakanties

28 november 2013

center-parcs-pack-go-4
Mocht je me volgen op social media dan is je vast opgevallen dat ik er afgelopen weekend even heerlijk tussenuit was. Ik was namelijk samen met mijn man en onze hondjes naar Center Parcs Erperheide in België om te genieten van een paar daagjes rust, lekker wandelen met de hondjes en wat quality time samen voordat de babygekte los gaat barsten in januari. Als we op vakantie gaan dan proberen we meestal ervoor te zorgen dat onze hondjes ook mee kunnen gaan (al is dit praktisch niet te doen met een stedentrip en/of zonvakantie) en we vinden het dan ook erg fijn om privéhuizen of bungalowparken te boeken in binnen- en buitenland. Bij Center Parcs zit je daarmee nu helemaal goed, want er zijn nu nieuwe Center Parcs Pack & Go vakanties te boeken waaronder een Pack & Go vakantie met de hond waarbij er bij aankomst in de bungalow leuke extraatjes zijn geregeld.

Zo kan je gratis je voorkeursligging van de cottage doorgeven (lekker aan de bosrijke buitenrand van het park bijvoorbeeld), staat er een welkomstpakket voor je klaar met een wandelroutekaart, een welkomstpakket voor de hond met een verplaatsbare grondpen met aanleglijn voor in de tuin, poepzakjes en hondensnacks en is ook de extra eindschoonmaak inbegrepen. Neem zelf nog een hondenmand of hondenkussen, speeltjes, riemen, water- en voerbakjes en natuurlijk het hondenvoer mee en je bent helemaal klaar om met je viervoeter(s) te genieten in één van de bosrijke parken van Center Parcs.

Qua ligging (bos of strand) zijn de volgende parken hiervoor het meest ideaal:
– Nederland: Het Meerdal, Port Zélande, Park Zandvoort, Limburgse Peel, Parc Sandur
– België: Erperheide
– Duitsland: Park Hochsauerland.

center-parcs-pack-go-3
Omdat voor ons onze hondjes Bo & Amy niet zomaar huisdieren zijn, maar ook echt onderdeel van ons gezin vonden we het erg leuk dat ze zo welkom zijn bij Center Parcs. Erperheide was qua ligging ideaal want het ligt in een erg bosrijke omgeving en ondanks dat het park flink vol zat qua bezetting, had je dit tijdens de wandelingen op het park helemaal niet door en kon je lekker genieten van alle rust, eekhoorntjes spotten etc.

Ook leuk: veel premium en VIP cottages zijn onlangs vernieuwd met frissere kleuren qua interieur, nieuw meubilair, inrichting en accessoires wat zorgde voor een nog luxer ‘weekendjes weg gevoel.’ Nog een tip: mocht je Wi-Fi willen op je laptop of smartphone dan zijn hiervoor verschillende kraskaartjes te koop bij de receptie. Zo kon ik ook in België de 4 dagen door op social media, appen, mail checken, de website in het oog houden etc. Fijn!

center-parcs-pack-go-1
Qua voorzieningen hoef je je bij Center Parcs in ieder geval nooit te vervelen; je kan er terecht bij verschillende café’s en restaurants, er is een House of Games waar je o.a. kan poolen en bowlen, er is een groot subtropisch zwemparadijs, er is bijna elke avond wel een leuke show of bingo waaraan je deel kan nemen, er zijn veel sportieve buitenactiviteiten zoals minigolf en (water)fietsen en ook voor (jonge) kinderen is er meer dan genoeg te doen en te beleven.

De Pack&Go vakantie met de hond is vanaf €199,- via de website van Center Parcs te boeken. Daarnaast worden er ook andere pakketten aangeboden; de Pack&Go baby vakantie, Pack&Go kids vakantie (2-6 jaar), Pack&Go visvakantie, Pack&Go drie-generatie vakantie, Pack&Go fiets vakantie en Pack&Go vakantie met tieners (9-13 jaar). Binnenkort komt hier ook nog een familie reünie vakantie bij.

Ga jij wel eens op vakantie naar een bungalowpark zoals Center Parcs? Of ben je meer van de kampeer-/hotelvakanties?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 28 november 2013 at 19:14

  Ah, ik kan hier en op twitter echt lezen dat jullie heerlijk hebben genoten.
  Fijn joh. Krijg zelf ook helemaal zin om er even een weekendje tussenuit te piepen. Heerlijk!
  En whuuut?!?! Wat vliegt de tijd!!! Spannend hoor :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 28 november 2013 at 18:24

  lijkt me geweldig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 november 2013 at 15:03

  Dat is fijn. Heerlijk er even een paar daagjes tussenuit.
  Mooie foto’s. Vroeger ook veel in hun huisjes gelogeerd.
  Wat leuk dat de honden mee waren.
  Ben je al de dgn aan het afstrepen? Het is al bijna jan. 2014….
  Spannend en ik hoop van harte dat het heel goed met je gaat.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2013 at 15:43

   Haha, ja de weken vliegen voorbij! Hier gaat alles helemaal goed, lief van je :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 28 november 2013 at 14:41

  Center Parcs vind ik persoonlijk niet zó. Het zwembad is echter wel geweldig, maar vind de prijzen veel te hoog voor het verblijf wat je krijgt helaas. Denk dat je je er beter kan vermaken met nog wat jongere kinderen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.