Fashion

Webshop tip | 4EVER WITH EVERYONE

21 november 2013

4ever-with-everyone-3
Vandaag wil ik weer een leuke webwinkel met jullie delen die het waard is om even in de spotlight gezet te worden. De webshop 4EVER WITH EVERYONE is opgericht door Kae (19) en staat bomvol met leuke armbandjes, (knokkel)ringen, kettinkjes en andere accessoires die erom vragen om gecombineerd te worden met elkaar. Dat het goed gaat met deze webwinkel kan je wel zeggen: ondertussen zijn de creaties namelijk bij meer dan 60 verkooppunten in Nederland, België, Spanje, Duitsland en Curacao te vinden. Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel en de twee leuke armbandjes die ik van dit merk heb.

4ever-with-everyone-1 4ever-with-everyone-2
Zijn ze niet supercute? Ik combineerde hier een koraalkleurig armbandje met zilverkleurig klavertje-vier met een zachtroze armbandje met zilverkleurig sterretje samen met een armbandje van Applepiepieces en mijn geliefde Rose Gold Triwa horloge. Ik hou echt van combinaties als deze en ik heb dan ook een flinke wishlist op kunnen zetten bij deze webwinkel. Zo’n beetje alle armbandjes in het assortiment zijn namelijk goed te combineren met elkaar en ze zijn er in verschillende kleuren, met zilver(kleurige) of goudkleurige hardware, met leuke bedeltjes/hangertjes en met inspirerende teksten en woorden. De armbandjes zijn gemakkelijk verstelbaar en passen om iedere pols door het handige schuifsysteem en rekbare koordje.

Ben je zelf niet zo’n held in combineren dan kan je ook terecht voor leuke kant-en-klare setjes met kettingen of armbanden in verschillende kleurencombinaties. Er is keuze uit ontiegelijk veel verschillende modellen en combinaties, dus je bent alvast gewaarschuwd: je blijft rondsnuffelen in deze leuke webshop :) De vrolijke armbandjes maken ook een leuk cadeautje voor een vriendin, dochter of moeder en er zijn zelfs stoerdere modellen voor mannen te vinden. Shopze!

Bij 4EVER WITH EVERYONE kan je betalen via creditcard of iDeal, de verzendkosten bedragen maximaal €3,95 en je hebt je bestelling leuk verpakt binnen enkele werkdagen in huis.

Kende jij deze webwinkel al? Spreekt de stijl van de sieraden jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 25 november 2013 at 22:55

  Ah ik vind deze bandjes zoooo ontzettend leuk! <3 Ik ontdekte ze laatst voor het eerst bij de Fuse PR persdag en kwam zo ook in gesprek met de lady behind 4ever with everyone. Zo gaaf dat zij op zo'n jonge leeftijd dit al op heeft gezet! Haar armbandjes staan dan ook nog hoog op mijn wishlist en ik denk dat ik mijn vriendinnen er stiekem ook wel erg blij mee kan maken. Perfect christmas presents!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 21 november 2013 at 17:48

  Die kende ik nog niet, ziet er tof uit :-)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 21 november 2013 at 13:54

  Enorm schattig! Leuk!!

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 21 november 2013 at 10:14

  OMG! Deze zijn geweldig ik ga gelijk bestellen:)!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 21 november 2013 at 08:49

  Ziet er heel leuk uit!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 november 2013 at 08:36

  Ik vind deze armbandjes zo schattig en subtiel.
  Liefs, xxx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 november 2013 at 06:43

  Schattige armbanden. Nog zoveel moois te koop in de webshop!

  Fijne dag ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 november 2013 at 00:24

  super leuke items :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.