Beauty

Win een LOOkX 7 Points Treatment!

23 november 2013

lookx 7 points treatment 1 - Win een LOOkX 7 Points Treatment!
LOOkX introduceerde onlangs een nieuwe gezichtsbehandeling en ik mag iemand blij maken om deze heerlijke behandeling van maar liefst 90 minuten zelf te gaan ervaren. De 7 Points Treatment is gericht op verkleuring van de huid (zoals pigmentvlekken), een verbeterde doorbloeding, een bindweefselmassage tegen fijne lijntjes en rimpeltjes en een gehydrateerde en verbeterde huid, een antioxidanten boost om schade van vrije radicalen te voorkomen, een zachte exfoliëring om de huid zachter te maken en poriën minder op te laten vallen, een intense hydratatie van de vochtarme/droge huid voor een frisse uitstraling en een verhoging van de weerstand van de gevoelige/dunnere huidtypen. Zo kan jij de winter helemaal stralend tegemoet!

lookx bootcamp kits - Win een LOOkX 7 Points Treatment!
LOOkX Bootcamp Kits
Mocht je nu niet winnen maar je huid toch een flinke boost willen geven dan is een Bootcamp Kit wellicht een idee om jezelf mee te verwennen? De kits bevatten elk 4 verschillende producten om je huid in 3 weken even lekker wat extra’s te geven. In alle kits zit een Hot/Cold Mask, H2OLift face mask en een O2Relax eye & face mask welke wordt aangevuld met een specifiek product voor jouw huidtype/huidbehoefte. Er zijn verschillende kits verkrijgbaar (Moisture Care, Calming Care, Lifting Care en Pre Anti Aging Care) voor €24,95 per stuk. Deze kits zijn verkrijgbaar bij de LOOkX salon bij jou in de buurt of via de LOOkX website.

In bovenstaande video krijg je alvast een voorproefje van de behandeling. Heb jij dat ook, dat je al helemaal tot rust lijkt te komen door alleen al het kijken naar een behandeling? Heerlijk!

Winactie
Wil jij kans maken op zo’n heerlijke LOOkX 7 points treatment ter waarde van €85,00? Laat dan in een reactie hieronder je leeftijd achter en dat je graag kans wil maken: that’s all! Natuurlijk is een leuke motivatie altijd welkom en zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious volgt op Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’. Meedoen met deze winactie kan t/m 1 december 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De behandeling zal uitgevoerd worden op het hoofdkantoor van LOOkX in Heiloo, of er zal een LOOkX salon zo dicht mogelijk bij jou in de buurt worden besproken.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Raveena
  Reply Raveena 1 december 2013 at 14:04

  Wat leuk! Ik ben 15jaar en ik zou het leuk vinden om te winnen

 • Avatar van No Ni
  Reply No Ni 30 november 2013 at 13:18

  Goedemorgen! Ik ben 47 jaar, dat zie je haast niet (nou ja, meningen verschillen, maar ik ben lekker positief over mezelf) en dat wil ik graag zo houden. Helpen jullie me aan een heerlijke mooie huid voor de kerst?

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 30 november 2013 at 10:03

  Ik ben 39 jaar en de jaren beginnen helaas toch wel te gaan tekenen, hoop op een mooie treatment van Lookx en doe graag mee met deze actie

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 30 november 2013 at 09:03

  Hoj!
  Wat een heerlijke actie! Ik ben 19 jaar oud en een arme student, dus naar een beautysalon gaan doe ik niet zo vaak.;)

  Ik volg je al op twitter.

  Liefs,

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 27 november 2013 at 20:39

  Hi Desiree, ik vond je al tijdje leuk op Facebook..Nadat ik je artikel heb gelezen .. hoor ik de commentaren in mijn oren tetteren van iedereen die het goed met mij voor heeft.. bijv. van mijn dochter.. Pap ga eens naar een schoonheidssalon.. doe wat aan je huid.. helemaal niet gek.. ook al ben je man van 72.
  Dit zou wel eens een leuk beginnetje zijn.. Ik kan er altijd nog een dame een plezier mee doen, toch.
  Ben benieuwd.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 26 november 2013 at 23:07

  Lijk me heerlijk, ik doe graag mee, 28 jaar oud.

 • Avatar van Willemien
  Reply Willemien 25 november 2013 at 22:17

  Wat een droomprijs!
  Ik ben geloof ik de oudste die graag meedoet…Ik ben 65!
  Ik ben rimpelig,best lelijk…draag een brilletje,heb melkboerenhondenhaar met veel grijs. ertussen….
  Tja…aan mij is niet veel eer te behalen,maar het lijkt mij toch wel superfijn om mee te maken!
  Zomaar een klein beetje geluk!

 • Avatar van Esmeralda Groenland
  Reply Esmeralda Groenland 25 november 2013 at 22:12

  Lijkt me heerlijk! Ik ben 31 en mijn huid wil wel zo’n fijne treatment. :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 25 november 2013 at 21:46

  Ik doe super graag mee met je winactie ik heb alles gedaan behalve instagram want dat heb ik niet. Ik ben 9e liker van dit artikel op bloglovin en volg je onder de naam Manon E. en op facebook onder de naam Manon Missjustpretty en twitter hetzelfde.

  Ik ben super benieuwd want ik zou ontzettend graag zo’n behandeling krijgen want mijn huid is echt crappy op dit moment.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 25 november 2013 at 21:01

  Wat en leuke actie: ik doe graag mee. MIjn leeftijd is 45 jaar.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
glossybox november 2013 1 - Glossybox november 2013 | Modern romance
Glossybox november 2013 | Modern romance

Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit...

Sluiten