Beauty

ARTDECO Fashion Colors x Talbot Runhof

8 december 2013

artdeco-talbot-runhof-collectie-1
ARTDECO is een make-up merk wat in Nederland nog niet heel erg bekend is, maar het is tijd dat hier verandering in gaat komen want het merk heeft zeker prachtige producten in het assortiment. Vandaag ga ik enkele items laten zien uit de nieuwste Fashion Colors collectie van de herfst/winter 2013 die tot stand is gekomen met de Duitse designers Johnny Talbot en Adrian Runhof. Deze collectie draait om een combinatie tussen beauty en fashion waarin het Westerse gevoel de Aziatische spirit ontmoet. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews, swatches en een winterse look.

artdeco-talbot-runhof-collectie-4 artdeco-talbot-runhof-collectie-5
Qua productkwaliteit vind ik dit merk zeker goed. Zoals je kan zien hebben de oogschaduws, lipstick en eyeliner een goede pigmentatie en zijn de kleuren erg rijk te noemen. Het oogpotlood is creamy, werkt prettig en blijft ook op de waterlijn langere tijd mooi zitten en het handige sponsapplicatortje op de achterkant zorgt ervoor dat je ook een mooi vervaagd lijntje langs je wimperrand kan creëren. De lipstick voelt niet uitdrogend aan op de lippen en heeft een mooie, dekkende pigmentatie, maar de metallic finish is toch echt helemaal niks voor mij.. De oogschaduws hebben ook een mooie pigmentatie, alleen vind ik ze met het aanbrengen en vooral het mooi blenden van de kleuren niet erg handig qua verpakking. Ditzelfde systeem ken ik van het merk John van G. en alhoewel het leuk bedacht is, moet ik toch echt mijn normale kwasten erbij gebruiken om de oogschaduws mooi uit te werken en te kunnen blenden.

De Ceramic Nail Lacquer in de kleur 37 Cherry Blossom vind ik echt prachtig. Een geweldig mooie kleur voor de koelere huidtypes voor de winter die in 2 laagjes perfect dekt en door het fijne ronde kwastje ook nog eens gemakkelijk precies te lakken is. Dit is direct één van mijn favoriete lakken geworden ♥

artdeco-talbot-runhof
De look maakte ik met de Eye Designer Refill oogschaduws in de Eye Designer houder in de kleuren 09 Rosy Starling (een koele, neutrale kleur met een taupe ondergrond) en 190 Cherry Blossom (een donkere, auberginekleur). Ik gebruikte de Magic Eye Liner in de kleur 74 Western Opera (heel donkergrijs, tegen het zwarte aan) om te tightlinen en maakte de ooglook af met een flinke laag zwarte mascara. Op mijn lippen draag ik de Perfect Color Lipstick in de kleur 41 Rosy Starling (een koele, neutrale kleur met een taupe ondergrond).

De oogschaduwkleuren vind ik bij mijzelf erg mooi en winters staan en ik zal deze ook zeker vaker gaan gebruiken, maar de lipstick is toch echt niks voor mij. Qua kwaliteit erg fijn, maar qua finish vind ik deze persoonlijk erg ouwelijk staan en het lijkt mijn huid heel flets te maken (terwijl ik dezelfde blush en dergelijke als normaal draag). Wel ben ik door de fijne kwaliteit erg benieuwd geworden naar andere lipsticks van dit merk.

artdeco-talbot-runhof-collectie-6 artdeco-talbot-runhof-collectie-7
De verpakkingen van de blush en het oogschaduwpalette zijn geïnspireerd op de bloemige elementen op tartanprints van de Talbot Runhof collectie. Het deignerduo presenteerde voor het eerst hun collectie tijdens de New York Fashion Week in 2003 en hun grote doorbraak kwam in 2005 tijdens Parijs Fashion Week. Het merk is inmiddels in 24 landen vertegenwoordigd en kenmerkend voor het label zijn de glamorous cocktailjurken en exclusieve avondjurken met een discrete elegantie.

De complete ARTDECO Fashion Colors x Talbot Runhof collectie bestaat uit verschillende producten, finishes en kleuren en de prijzen variëren tussen de €4,95 en €17,95. ARTDECO is verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij ervaring met dit make-upmerk? Ben jij wel fan van de metallic finish van de lipstick?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sas
  Reply Sas 8 december 2013 at 13:56

  Ziet er erg mooi uit!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 8 december 2013 at 11:56

  Mooie oogschaduwkleuren, die blush lijkt me ook prachtig!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 8 december 2013 at 10:16

  Ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 8 december 2013 at 09:33

  Mijn eerste oogschaduwbasis was van ArtDeco en die beviel Supergoed.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 8 december 2013 at 09:32

  Die kleur oogschaduw staat je super goed! Ik ga ook eens in mn stash zoeken naar dat soort kleuren en kijken of het ook bij mijn blauwe ogen staat.

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 8 december 2013 at 09:10

  Wauw heel mooi merk, ik heb de producten nu ook thuis liggen en ga ze zeker even testen. Mooie look en fijne review!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 december 2013 at 02:50

  Mooie lak! ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 december 2013 at 00:08

  Dat is mooie make-up!
  Ik vindt de foto zo mooi waar je ogen in bewegen.
  De lipstick is te donker voor je.
  Fijne prijsjes.

  ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.