Fashion Mama & Kind

Babytip | Dotties en Kwijlies

23 december 2013

dotalicious-kwijlies-dottie-2
Sinds ik zwanger ben is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan en kom ik met meer en meer nieuwe producten en merken in aanraking. Nu is Dottie, het handgemaakte uiltje wat je helemaal zelf kunt samenstellen, niet meer nieuw voor mij maar ik kreeg de mogelijkheid om er eentje samen te stellen voor ons aankomende kindje en mocht ook kennis maken met Kwijlies, een nieuw product van dezelfde oprichtster als de Dottie. Misschien leuk als cadeautip voor iemand in je omgeving, als kraamcadeautje of wie weet ben je zelf zwanger of heb je een kleintje die je hiermee op wil vrolijken :) Kijk mee voor meer informatie!

De Dottie die ik zelf samenstelde heb ik gemaakt in een stoere combinatie van een roze met wit ruitje, een buikje van grijze stof met witte ruitjes en oogjes in een lekker onverschillige stand. Je kan de stof voor het lijfje, de stof voor het buikje en de oogstand helemaal zelf kiezen en er zijn ook nog leuke mogelijkheden om het uiltje verder op te leuken met belletjes in de buik, labeltjes aan de zijkant en een naam op de achterkant. Zo maak je een compleet origineel en ‘eigen’ knuffeldier voor je baby/kind. De prijzen van de Dotties gaan vanaf €8,95 en ze zijn te maken via Dotalicious.

dotalicious-kwijlies-dottie-1dotalicious-kwijlies-dottie-3
Nieuw zijn de Kwijlies, dit zijn handgemaakte sjaaltjes/bandana’s voor baby’s en kleine kinderen die je zelf samen kan stellen (stof van de voor- en achterkant) en zijn gemaakt van hoog absorberend materiaal waardoor je niet steeds shirtjes hoeft te verwisselen. Daarnaast staat het ook nog eens enorm schattig en boefig! Een Kwijlie kost €9,95 en wordt geleverd inclusief 3 bijpassende labeltjes aan de zijkant.

Dit zijn nu van die leuke en unieke kinder/baby producten waar ik helemaal enthousiast van kan worden en ik wilde deze tip dan ook graag met jullie delen. Op de achterkant van bovenstaande Dottie hebben we de toekomstige naam van ons kindje laten zetten.. Toch best spannend om zo voor het eerst de naam ergens op te zien staan. Zo leuk! ^^

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 25 december 2013 at 11:47

  die zijn super cute!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 december 2013 at 10:33

  He die Kwijlies lijken me ideaal, ik word gek van die natte shirts. Logan heeft altijd gewoon een slabbetje om, werkt ook prima :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 december 2013 at 08:25

  oeh cute zeg :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 december 2013 at 01:52

  Oh wat is dit leuk, ik heb een vriendin die net bevallen is en ik zocht nog een uniek cadeautje…nou ik heb het gevonden, ik ga een Dottie laten maken, met haar naam erop….bedankt voor deze leuk tip.
  Ook die kwijlies zijn erg leuk………jij bent ook aan de laatste loodjes bezig, ik hoop dat je je goed voelt.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 december 2013 at 00:06

  Wat schattig en zo leuk…..
  Het is bijna januari 2014…… spannend ;-)

  Mooie dag morgen

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.