Beauty

Beautybox december 2013

15 december 2013

beautybox-december-2013-1
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze december-editie zit: lees dan zeker verder! Volgens de bijlage is het deze maand een extra feestelijke box voor de feestdagen en bevat het producten waarmee je de feestdagen moeiteloos en glamorous doorkomt. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

beautybox-december-2013-2
In de box dit ik ontving zitten de volgende producten:

Glamglow mud eye mask sample
Majic Beauty eye magic 3 pads
Toni&Guy droogshampoo travelsize
Beauty UK posh pout lipstick fullsize
Beauty UK glam nails nagellak fullsize.

Mmmm, heel eerlijk kreeg ik gelijk een groot ‘mehhhh’ gevoel toen ik deze box open maakte. Zeker na het lezen van het bijgeleverde kaartje had ik een extra feestelijke inhoud voor de feestdagen verwacht. Ik denk hierbij dan ook direct aan luxe merken en extra mooie producten (het lijkt me een perfecte kans om eens flink mee uit te kunnen pakken met zo’n box) en dan denk ik niet aan budgetmerken en een travelsize droogshampoo. Het enige luxe product wat erin zit is het Glamglow mud eye mask, maar dit is een product wat je 2/3 keer per week moet gebruiken om resultaat te kunnen bemerken en dat kan je zo dus niet goed uitproberen..

beautybox-december-2013-3 beautybox-december-2013-4
Het Glamglow oogmasker is perfect geschikt om te werken tegen donkere kringen, fijne lijntjes en rimpeltjes en geeft een boost in slechts 3 minuten tijd. Het masker voelt wat koeltjes aan op de huid maar ik merk na 3 minuutjes niet echt verschil met ervoor. Om zo’n product goed te kunnen testen zou je het dus 2/3 keer per week, volgens de verpakking, moeten gebruiken. Een fullsize verpakking met 12 setjes voor beide ogen kost normaal gesproken €49,95.

beautybox-december-2013-12
Een droogshampoo in een travelsize formaat is altijd handig voor in de reistas om mee te nemen met weekendjes weg en vakanties. Ik gebruik zelf bijna nooit droogshampoo, ik ben er gewoonweg geen enorme fan van, maar deze variant van Toni&Guy is wel erg prettig in gebruik. Ook handig om te gebruiken met opsteekkapsels, omdat je haar er wat stugger van wordt zakt je kapsel minder snel uit. Dat is dan wel weer handig voor de feestdagen!

beautybox-december-2013-8 beautybox-december-2013-9 beautybox-december-2013-10
Deze oogpads met vooraf-aangebrachte oogschaduw van Majic Beauty waren een hele tijd geleden best een hype, maar ik heb er zelf nooit echt wat mee gehad. Ik gebruik graag mijn oogschaduwpalettes en kwasten en heb zo’n product dus niet echt nodig omdat het resultaat van ‘handwerk’ toch vaak wat netter en mooier is en je zo de kleuren zelf uit kan kiezen. Volgens de verpakking zou je de pad op je ooglid kunnen drukken, zachtjes wegtrekken en je bent klaar. Ik vind dit resultaat wel heel erg blokkerig en ben hierna nog even met de blending kwast in de weer geweest. De pigmentatie valt me niets van tegen en de bijzondere groene glans vind ik erg mooi, maar deze verdwijnt helaas zodra je kleuren wat gaat blenden net als de highlighterkleur. Mmm, nee ik ben niet echt enthousiast :(

beautybox-december-2013-5 beautybox-december-2013-6beautybox-december-2013-13
Beauty UK is een Engels budgetmerk waar ik al eerder kennis mee maakte en wat voor de prijsjes zeker goede producten in het assortiment heeft zitten. De kleur van de Posh Pout in corally incorrect is sappig rood met een rozige glans en geeft een frisse kleur af, maar de smaak is wel erg ‘lipstick-achtig’ waarbij ik moet denken aan waskrijtjes van vroeger. De kleur van de Glam Nails nagellak in Red No.8 vind ik wel erg mooi: lekker fris! Deze dekt in 2 laagjes en lakt best prettig, maar ik krijg van een budgetmerk en deze kleur nu niet echt een “extra feestelijk feestdagen”-gevoel (een diepere en wat donkerdere kleur was mooier geweest).

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

—–

Edit: Het artikel hierboven gaat over de Beautybox van november. Deze was met vertraging nagestuurd en hier was vanuit Beautybox slecht over gecommuniceerd waardoor ik in combinatie met de tekst ‘voor de feestdagen’ aannam dat het om de december-box ging. De december-box is inmiddels ook ontvangen door de abbonee’s. Excuses voor eventuele verwarring door dit artikel :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 december 2013 at 21:33

  Oh wow, dit is écht een slechte inhoud. Vreselijk. De lipstick en nagellak zou ik nog wel leuk vinden, maar de rest… oh dear. Die kant-en-klare eyeshadow heb je nog wel netjes kunnen fixen trouwens, haha :P

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 16 december 2013 at 09:13

  Best een aardige box, maar bijzonder feestelijk vind ik hem niet ^_^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 december 2013 at 22:01

  Er zitten wel leuke dingen in, maar vind dit nu niet echt een feestelijke box….

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 15 december 2013 at 21:52

  Ik heb mijn abonnement op de BB opgezegd en met het zien van de inhoud van deze “feestelijke” editie ben ik daar weer erg blij om. Ik vond dat de BB in het begin wel goed was maar het lijkt nu echt elke maand heel hard minder te worden.Met deze box zou ik me heel eerlijk gezegd een beetje opgelicht voelen.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 15 december 2013 at 20:16

  erg leuke box dit keer, op de oogschaduwpads na haha

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 december 2013 at 20:03

  Wat een mooie producten zitten er in deze box!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 15 december 2013 at 19:58

  Het lakje vind ik wel erg mooi!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 15 december 2013 at 19:18

  Ik vind het wel een hele leuke box eigenlijk. :)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 15 december 2013 at 19:15

  Dat maskertje lijkt me handig!

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 15 december 2013 at 17:43

  Vind deze box ook een beetje tegenvallen, heel jammer voor een box die uitkomt tijdens de maand van de feestdagen!

 • Avatar van LaraLaurentia
  Reply LaraLaurentia 15 december 2013 at 17:07

  Die kant en klare oogschaduw dingen zijn echt een fail, geef mij maar oogschaduws en een kwast xD

 • Avatar van Miss Happinez
  Reply Miss Happinez 15 december 2013 at 16:32

  Ik vind het nagellakje wel erg mooi en die kleur op je lippen staat je goed!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 15 december 2013 at 16:22

  Hoi Desiree,

  Als ik mij niet vergis, is dit toch nog de vertraagde novemberbox.
  De decemberbox moet volgens mij nog komen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2013 at 07:46

   Hi Ingrid, dankjewel voor je kanttekening :) Dan had de informatiegeving wel duidelijker mogen zijn, zeker als er in het bijgeleverde briefje staat dat het een extra feestelijke box is voor de feestdagen.. Dan verwacht ik dat dit de decemberbox is?

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 15 december 2013 at 15:52

  Ik kan er niets aan doen, maar ik ben toch wel zo blij dat ik de box een tijd geleden heb opgegeven. Wederom weer een gemiste kans van Beauty box.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 15 december 2013 at 15:14

  Het maskertje ziet er wel interessant uit! Het idee van de oogschaduw is leuk, maar jammer dat je er toch nog zelf mee aan de slag moet door te blenden – dan is het hele idee een beetje weg natuurlijk. De box had wel iets feestelijker gemogen inderdaad!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 15 december 2013 at 14:34

  Dat maskertje voor onder de ogen klinkt interessant.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 december 2013 at 14:30

  pretty lakje :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.