Beauty

Dolce & Gabbana The One Platinum & Gold limited editions

14 december 2013

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-5
Wow, wow en nog eens wow. Wat een prachtige Platinum & Gold limited edition varianten van Dolce & Gabbana The One komen er deze maand uit! Echte collector’s items voor de liefhebbers van dit merk en/of deze geuren die direct ook een prachtig luxe cadeau maken voor de aankomende Kerstdagen. Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over deze parfums en de bijzondere verpakkingen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een extended version van de nieuwe, prachtige en klassieke commercial met Scarlett Johansson en Matthew McConaughey.

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-1 dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-2

Zeldzaam, uniek en exclusief. De perfecte combinatie van charisma en contrasten tussen het klassieke en het moderne. The One, is zowel warm als mysterieus en is voor veel vrouwen en mannen een echte lijfgeur, een klassieker, geworden. De originele geuren uit 2006 (vrouwen) en 2008 (mannen) zijn ook in deze gelimiteerde flacons terug te vinden. Vanwege het grote succes van deze geuren brengt Dolce & Gabbana nu een ode aan de tijdloze elegantie van The One  met de luxueuze Gold & Platinum flacons.

De glanzende verpakkingen in de voor-deze-parfums-bekende vierkante vormen zijn niet voor niets in deze twee limited edition kleuren gegoten. De kleur van goud is gekozen omdat het doet denken aan de warme, intense gloed van de Siciliaanse zon en het is een kleur die in elke Dolce & Gabbana collectie weer terug komt. De mannenvariant heeft de kleur van platinum gekregen die tegelijkertijd elegantie, verleidelijkheid, zelfverzekerdheid en een chique, geraffineerde stijl uitstraalt.

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-6 dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-4
Dolce & Gabbana The One for Men Platinum
Dit is nu echt zo’n tijdloze, klassieke en mannelijke geur die ik graag ruik bij mijn man. Het is een perfecte geur die aan de ene kant heel elegant is, maar aan de andere kant ook zeker wat sensueels heeft en ik denk dat de geur bij veel verschillende types man en leeftijden past. De geur is kruidig, oriëntaals en je ruikt er verschillende tabaksoorten, specerijen, grapefruit, koriander, basilicum, kardemom, gember, amber en cederhout in. De geur blijft op mijn man ook nog eens heerlijk lang ruiken wat weer zorgt voor extra veel snuffelmomenten ♥

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-7 dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-3
Dolce & Gabbana The One Gold
The One is een geur die ik al langere tijd erg lekker vind, ook weer omdat het zo’n klassieker is en er veel verschillende facetten in zitten. Zo is het aan de ene kant een rijke en oriëntaalse geur, maar heeft het aan de andere kant ook zeker wat pittigs en supervrouwelijks in zich. Perfect voor zakelijke gelegenheden, diners en romantische avonden.. Je ruikt er bergamot, mandarijn, lychee, perzik, madonna lelie, vanille, harsachtige ambernoten en zachte muskusnoten in. De geur wordt hoe langer hij op mijn huid zit steeds lekkerder en deze warme, vanille en cocoon-achtige geur blijft vervolgens nog eens urenlang op mijn huid ruiken. Love it!

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-8
Dolce & Gabbana The One Platinum & Gold limited editions zijn vanaf december 2013 verkrijgbaar in alle Dolce & Gabbana boutiques en de betere parfumeriezaken. Het complete assortiment bestaat uit:

The One Gold eau de parfum 50ml, €84,00
The One Gold eau de parfum 75ml, €109,00

The One for him Platinum eau de toilette 50ml, €62,00
The One for him Platinum eau de toilette 100ml, €87,00.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 17 december 2013 at 14:43

  Lijkt me een heerlijke geur! Vind de verpakking écht heel mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 december 2013 at 08:41

  prachtige flacons :D

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 14 december 2013 at 07:41

  Lijkt me een heerlijk geurtje in een prachtige verpakking!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 december 2013 at 06:59

  Wat ziet dit er mooi uit en de geuren klinken geweldig, maar vind het ook een beetje te duur nu.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 december 2013 at 00:54

  Deze lijk me echt lekker

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 december 2013 at 00:13

  Ziet er geweldig uit maar de prijs houd me tegen om dit te kopen……

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.