Beauty

Glossybox limited edition Golden Christmas Box

17 december 2013

glossybox-gold-december-2013-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze limited edition december-editie zit: lees dan zeker verder! De december-editie is genaamd ‘Golden Christmas Box’, is een bijzondere uitgave die los te bestellen is en bevat allemaal producten om ons voor te bereiden om de feestdagen op ons mooist door te komen met luxe producten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

glossybox-gold-december-2013-2
In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

Philip B. african shea butter shampoo travelsize, 60ml
So Susan water-based pure luminizer fullsize, 15g
bodygraphy professional cosmetics sheer cheek colour fullsize, 11g
EuPhira skin color creamy lipstick fullsize
Butter London nail lacquer fullsize.

Wat een leuke en verrassende inhoud met luxe merken die niet zo heel erg bekend zijn. Dit geeft mij nu direct een luxe kerstgevoel zeg maar. Nice! Alleen jammer dat de box eigenlijk 6 producten hoorde te bevatten, er zou nog een Absolute! perfume stick in horen te zitten. Die had het totale plaatje nòg leuker gemaakt.. De waarde van deze box zou ongeveer €90,00 moeten zijn en deze speciale editie komt in verschillende versies waardoor niet iedereen de zelfde inhoud heeft.

glossybox-gold-december-2013-3 glossybox-gold-december-2013-4
De lipstick van EuPhidra in de kleur PL03 pesca is een zalmoranje kleur met een metallic-achtige finish die mij niet erg flatterend staat helaas. De kleur is wel goed gepigmenteerd en draagt lang, dus het was zeker leuk om kennis te maken met een voor mij onbekend merk. Ook de zwart-met-gouden verpakking vind ik erg chique en ik ben dan ook zeker benieuwd naar meer van EuPhidra geworden.

glossybox-gold-december-2013-6 glossybox-gold-december-2013-7
Ook het merk So Susan kende ik persoonlijk nog niet. En wow, wat een mooi product is deze vloeibare highlighter! Ik kan geen kleurnaam vinden, dus ik gok dat dit product in één versie verkrijgbaar is maar ik denk dat deze mooi zal staan bij verschillende huidjes. Een klein beetje is meer dan voldoende om een mooi accent op de jukbeenderen of bijvoorbeeld onder de wenkbrauw aan te brengen. Het product bevat trouwens geen sulfaten, minerale oliën, phthalates, triclosan of dierlijke ingrediënten en bestaat voor 82% uit water.

glossybox-gold-december-2013-8
Dit derde product is ook weer van een merk wat voor mij nieuw is. Nu ben ik qua shampoo als losstaand product vaak niet echt onder de indruk, voor mij maakt namelijk een masker of conditioner het verschil. Deze shampoo van Philip B. ruikt in ieder geval lekker zacht, maakt mijn haar goed schoon en schuimt lekker maar ik combineer hem wel met een conditioner of masker.

glossybox-gold-december-2013-9
En ja hoor, weer een voor mij onbekend merk! Deze minerale blush van bodygraphy professional cosmetics komt in een sifterjar met een inhoud van 11g en ik heb deze ontvangen in de kleur Charmed. Het is een beetje een zachte, oudroze kleur die lekker zacht en fris staat en niet te overdreven is qua pigmentatie (al kan je hem wel mooi opbouwen). Het schattige puffje is zeker een leuk detail en door de flinke inhoud kan je erg lang vooruit met de blush.

glossybox-gold-december-2013-13
Het laatste product is van een merk wat ik dan wel kende, namelijk Butter London. Dit is een nagellakmerk wat erom bekend staat prachtige kleuren te hebben, een goede kwaliteit en bevat geen formaldehyde, toluene of DBP. De kleur die ik heb ontvangen is Tramp Stamp en ondanks dat het een klassieke bruinrode kleur is, is deze helaas minder weggelegd voor mijn huidskleur. Het matcht niet ofzo.. Jammer! De dekking en de mooie glans spreken me namelijk zeker aan. Toch eens vaker snuffelen tussen de kleurtjes van dit merk..

Deze speciale editie Glossybox is los te bestellen voor €31,50 inclusief verzendkosten. Mocht je hem nu nog bestellen dan is er helaas geen garantie meer dat deze nog voor Kerst geleverd zal worden.

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 december 2013 at 13:49

  Leuke box! Ik vind het alleen een beetje jammer dat bloggers een andere box krijgen dan het “gewone volk”.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 december 2013 at 17:53

   Deze box is ook gewoon te bestellen voor iedereen op de website van Glossybox :)

   • Avatar van Kim
    Reply Kim 23 december 2013 at 11:48

    Dat klopt, maar de bloggers die de golden box hebben gehad, hebben een iets andere inhoud. Wij hebben allemaal dezelfde kleur nagellak, een lipgloss i.p.v. Lipstick en een andere blush.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 17 december 2013 at 20:38

  Ik vind het een hele leuke box!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 17 december 2013 at 20:18

  Wat een mooie producten, de lak is echt geweldig, jammer dat je er niets mee kan. Ook de highlighter en de blush vind ik erg mooi. Leuk dat er wat onbekende luxe merken in zitten.

 • Avatar van Keytothefuture
  Reply Keytothefuture 17 december 2013 at 19:58

  Ahhh wauw dat lakje vindt ik echt prachtig! Zonde dat je ‘m niet mooi vindt staan bij jezelf :(
  Leuk artikel! Ik was namelijk heel erg benieuwd naar deze box!

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 17 december 2013 at 17:28

  Wat een leuke uitgave van deze glossybox! Heel erg goede tips voor de feestdagen. Ik vind de lipstick je erg goed staan!. De afrikan shea butter shampoo lijkt me erg fijn

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 17 december 2013 at 16:18

  Wauw, vooral de nagellak spreekt me aan! Liefs

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 17 december 2013 at 15:26

  Cool zeg, een Butter London lakje! En oh ja, wat is die blush mooi van kleur, en heel cute, die powder puff :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 december 2013 at 15:10

  Wauw, wat een hoop onbekende, luxe en vooral mooie merken! ^-^ De blush vind ik prachtig, vooral met dat poefje erbij! <3 Leuk ook dat lakje erin van Butter London, jammer dat de kleur niet zo goed matcht met je huidskleur. =(

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 17 december 2013 at 11:32

  Ik had meer verwachten de golden glossybox!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 december 2013 at 08:58

  Mooie lak! ♥

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 december 2013 at 08:31

  Ik vind de inhoud wel erg leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 december 2013 at 08:14

  Wat een goed gevulde box met heel veel mooie en nieuwe producten die ik niet ken! ;-)
  Mooi lippenstift.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.