Beauty

Herra protect hair perfume

30 december 2013

herra-protect-hair-perfume-3
Je hebt soms van die dagen dat je haar eigenlijk net een wasbeurt nodig heeft, maar waarin je net geen tijd hebt om je haar lekker te kunnen wassen. Zeker omdat dit inclusief drogen en in model brengen toch altijd wat tijd met zich meebrengt. Herra potect hair perfume is voor deze dagen een perfect product. Het is een lichtgewicht haarverzorging welke je haar beschermt, hydrateert en lekker laat ruiken. Ik ben dit product nu een tijdje aan het testen en wil jullie er graag meer over vertellen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

herra-protect-hair-perfume-2
In het haarparfum zit onder andere zonnebloemextract wat de haarstructuur versterkt, beschermt tegen Uv-straling en bijdraagt aan het behoud van je haarkleur. Het toegevoegde olijfextract is rijk aan antioxidanten en beschermt tegen vrije radicalen en luchtvervuiling en glycerine hydrateert en sluit vocht in zonder het haar te verzwaren.

De geur is een combinatie van Italiaanse bergamot, loquat fruit, midnight orchidee, roos, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. De combinatie maakt een luxe en vrouwelijke geur met een warm randje die ik persoonlijk erg lekker vind. Wist je dat haar trouwens een perfecte en betere drager voor parfum is dan de huid? Als ik dit haarparfum heb gebruikt dan ruik ik de hele dag de heerlijke geur om me heen als er een windje langs waait of als ik mijn hoofd beweeg. Niks overheersend, maar juist heel subtiel en aangenaam.

herra-protect-hair-perfume-1
Ik heb niet het idee dat dit product mijn haar uitdroogt, ondanks de alcohol die erin zit. Ik was hier bij het lezen van de ingrediëntenlijst toch wel even bang voor aangezien ik krullend haar heb wat al de neiging heeft wat droger aan te voelen. Dat het product niet uitdrogend aanvoelt komt vast doordat er als tegenhanger ook fijne verzorgende en hydraterende ingrediënten in zitten waar mijn haar dan weer gek op is.

Ik was mijn haar zo’n 2 keer per week, vaker is gewoonweg niet nodig omdat het niet snel vet wordt. Toch vind ik dit product een uitkomst omdat je haar soms even wat muffig, of na een feestje of etentje wat naar eten of rook, kan ruiken. Als mijn haar hierna echter nog niet gewassen hoeft te worden dan gebruik ik deze spray en ruikt mijn haar gelijk weer fris. Van een klein afstandje enkele spraytjes is trouwens meer dan voldoende per keer. Ik vind de geur persoonlijk zo lekker dat ik het bijna dagelijks even over mijn haar spray. Een skincare– en parfumlijn met deze geur zou ik dan ook helemaal niet erg vinden ♥

Natuurlijk gaat dit haarproduct een echt vettige haaraanzet niet tegen en als je dan ècht geen tijd hebt om je haar te wassen is een strakke staart of knot de beste oplossing. Spray er dan wat van het haarparfum over voor een lekkere, frisse geur en je kan er alsnog even een dagje tegenaan.

Herra Protect hair perfume is te koop bij zelfstandige haarsalons en alle Kinki Kappers voor €35,00 (50ml).

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 december 2013 at 11:36

  Weer iets nieuws, een haarparfum. Is het niet een beetje hetzelfde als droogshampoo maar dan met een geurtje? Het ziet er in ieder geval wel chiquer uit dan droogshampoo.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2013 at 11:40

   Hi Merin, qua fris gevoel en een lekkere geur wel maar dit product maakt het haar niet ‘stug’ en laat geen waasje achter zoals een droogshampoo doet zeg maar :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 december 2013 at 09:02

  ben nu best benieuwd naar de geur :3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 december 2013 at 08:30

  Zo, hier had ik nooit bij nagedacht. Het klinkt heel goed.
  Had je mijn laatste art. al gelezen op mijn blog?

  Ik wens je een fijne dag toe…..

  Xoxo

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 30 december 2013 at 08:24

  Ik heb nog niet eerder een haarparfum gebruikt, de geur klinkt goed! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.