Eten & drinken

Instacookin’ | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)

7 december 2013

albert heijn tapas november 2013 - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)
Het is weekend! Bij ons is dat dè tijd om wat lekkers erbij te pakken ’s middags tijdens het borrelen of ’s avonds met visite, vrienden en een boel gezelligheid. Ook vandaag heb ik weer een paar lekkere nieuwtjes op food-gebied voor jullie, waarvan heerlijke hapjes en snacks voor in het weekend en als tegenhanger heerlijke, biologische muesli om de dag lekker en gezond mee te kunnen beginnen. Kijk mee voor meer informatie over de lekkerste nieuwtjes uit foodland èn maak kans om zelf wat nieuws uit te gaan proberen :)

Albert Heijn tapas
Laat ik beginnen met het vernieuwde assortiment aan kant-en-klare tapas hapjes bij Albert Heijn. Net voordat we vertrokken voor ons weekend weg naar Center Parcs een paar weken geleden, kwam er een perspakket binnen met heerlijke hapjes. Dit kon gelijk mee en we hebben er dat weekend dan ook heerlijk van genoten! Vooral de zoete pompoenhumus, de gegrilde aubergine met hierin zongedroogde tomaatjes, de gerookte kip en kastanje salade en de spiesjes met knoflookgarnalen (die je zelf even moet grillen) vielen erg in de smaak! Leuk om eens in plaats van een high-tea een high-tapas te organiseren met vrienden wellicht? De vernieuwde kant-en-klare tapas hapjes zijn verkrijgbaar vanaf €2,00.

albert heijn kerst 2013 - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)
Albert Heijn kerstproducten
Nog een nieuwtje van ‘Appie’: 150 feestfavorieten voor de feestdagen die alleen tijdens de kerstperiode te koop zullen zijn zoals bovenstaande Ambachtelijk kerstbeschuit in stervorm, Vrolijke sneeuwvlokjes met rode kerstmannetjes (broodbeleg) en Mix voor wentelteefjes met een vleugje kaneel (yum!). Ook de nieuwe Allerhande is het halen waard, in dit gratis magazine van Albert Heijn staan heerlijke feestmenu’s en veel inspiratie voor de kerstdagen.

Ook leuk: als het goed is is gisteren het nieuwe tijdschrift Alles voor Kerst! bezorgd bij alle huishoudens in Nederland met een handige kerstplanner, inspiratie, tips en leuke cadeau-ideetjes.

kettle chips - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)
Kettle Chips
Eerlijk is eerlijk: we zijn hier samen niet echt enorme chips-eters en we halen dit zelf dan ook bijna nooit in huis. Maar, we hebben er nu toch een merk bij wat we erg kunnen waarderen als snackmomentje, namelijk de Kettle Chips! Dit is handgebakken chips zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen die een wat stevigere bite hebben dan de standaard chips. Mijn persoonlijke favoriet is de Honey Barbecue smaak, zeker eens proberen!

my muesli 2 go 1 - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)my muesli 2 go 2 - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)my muesli 2 go 3 - Instacookin' | AH tapas, Kettle Chips & mymuesli (+win!)
Mymuesli2go
Doordeweeks ontbijten we hier in huis graag met een bakje muesli of ontbijtgranen (pap). Niet alleen omdat dit lekker vlot eet, maar ook omdat het gezond is en goed vult. Een mooi begin van de dag dus! Van het merk mymuesli zijn er nu ook mymuesli2go potjes verkrijgbaar met hierin een afgemeten hoeveelheid muesli waar je zelf melk of yoghurt aan toe kan voegen en dit bakje gemakkelijk mee kan nemen om onderweg leeg te lepelen. De ingrediënten zijn 100% biologisch en bestaan uit een basismuesli welke is aangevuld met vruchten, noten, zaden en of chocolade zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Er zijn 6 verschillende smaken verkrijgbaar en ze kosten €1,99 per stuk (85g). Mymuesli is online en bij Marqt verkrijgbaar. Mijn favoriet? Berry White Choc!

Winactie
Wil jij deze mymuesli2go eens uitproberen? Ik mag 3 pakketten met alle 6 de smaken weggeven aan lezers van Curvacious.nl. Laat in de reacties hieronder achter dat je meedoet, like de mymuesli Facebookpagina en je maakt al kans. Meedoen kan t/m 15 december 2013, 23.59u en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Wat is jouw favoriete snack voor het weekend en waar ontbijt jij graag mee?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Aimée
  Reply Aimée 17 december 2013 at 19:31

  Die wil ik al heel erg lang een keertje proberen! Top dat je deze winactie houdt hihi :)

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 17 december 2013 at 14:38

  Wauw, het MyMuesli pakket gewonnen, ben zo blij en zo benieuwd :D

 • Avatar van Louca
  Reply Louca 16 december 2013 at 10:40

  Ik doe mee :)

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 13 december 2013 at 22:32

  ik doe mee!

 • Avatar van Anne van der Meijden
  Reply Anne van der Meijden 13 december 2013 at 15:48

  Ik ontbijt graag lekker met ei & spek.. nom!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 13 december 2013 at 10:39

  Ja, lekker! Ik ben dol op muesli en eet het vaak als ontbijt, dus het lijk me erg lekker om dat te mogen uitproberen! :)

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 11 december 2013 at 19:27

  een bekertje Griekse yoghurt met een schep muesli

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 10 december 2013 at 15:45

  Graag loot ik mee voor een MyMuesli2Go pakket. Ik wil het graag uitproberen! Het lijkt me heerlijk, en het is ook nog supergezond! :) Ik heb de FB page geliked. ‘ s Ochtends eet ik het liefst vers fruit, havermout of bruin brood met gebakken ei. Mijn favoriete snacks zijn chips, popcorn en chocolade. :)

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Eten & drinken
kiwi 2 - Beauty food | De kiwi
Beauty food | De kiwi

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef over Beautyfood, maar aangezien ik de laatste tijd redelijk...

Close