Fashion Persoonlijk

Junarose outfit (34 weken zwanger)

9 december 2013

junarose-outfit-december-2013-2
Ik heb al een tijdje mijn eerste twee items van het plussize modelabel Junarose in huis en het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Het is een merk waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was qua pasvorm, kwaliteit en dergelijke en.. ik heb er een nieuw favoriet plussize merk bij! Met de mooie herfstkleuren in de natuur leek het me een leuke kans om gelijk een paar zwangerschapsfoto’s te schieten ‘voor later’. Kijk mee voor een kleine update hoe het met de zwangerschap gaat en natuurlijk om te zien wat ik allemaal draag op de foto’s.

De zwangerschap verloopt eigenlijk heel erg prettig tot nu toe en de weken vliegen enorm snel voorbij. Komende woensdag ben ik alweer 34 weken zwanger en het aftellen is dus wel een beetje begonnen. De kleine meid in de buik groeit goed en ligt precies op de middenlijn, is lekker beweeglijk en weegt nu ongeveer 2100gr. Met mij is ook alles goed; mijn bloeddruk is prima en ondanks dat de buik flink (!) groeit, ben ik zelf nog maar een paar kilo aangekomen. Als ik op mijn rust let en niet teveel loop dan heb ik zo min mogelijk last van de bekkenklachten en vermoeidheid/slapeloosheid dus het is gelukkig redelijk onder controle te houden.

We worden met de week meer en meer nieuwsgierig naar hoe onze kleine meid eruit zal zien en we kunnen niet wachten tot we haar vast kunnen houden in onze armen. Nog eventjes wachten..

junarose-outfit-december-2013-3junarose-outfit-december-2013-6junarose-outfit-december-2013-5junarose-outfit-december-2013-4
De schoenen die ik draag zijn nieuwe suède laarsjes van Miss Roberta in een stoer bikermodel die echt heerlijk lopen. Ik ga jullie binnenkort meer vertellen over dit Italiaanse schoenen- en tassenmerk en ik kan alvast verklappen dat ik ook iets erg leuks voor jullie in petto heb. Hou de site in de gaten! ;)

De broek is een zwarte tregging van Miss Etam uit de pluscollectie. Jep, geen zwangerschapsbroek dus (die zijn namelijk erg lastig te vinden in mijn maat) en daarom draag ik zo’n broek met een elastische band en/of een rits opzij in een maatje groter dan normaal zodat ik deze waarschijnlijk tot het eind van de zwangerschap door kan dragen. Misschien een handige tip voor de andere volle dames die zwanger zijn? Het langere zwarte onderhemd is ook afkomstig van Miss Etam en is voor mij een onmisbaar item voor onder shirtjes, truien etc.

De tas is een nieuwe waar ik tegenaan liep in de V&D in Den Haag van het merk Parfois. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar ik was op slag verliefd op het stevige model, de mooie afwerking en de bijzondere kleur (in het echt iets groener dan op de foto’s) en dat voor een erg leuke prijs. Deze tas kostte bijvoorbeeld €39,99.

Het horloge is van Daniel Wellington, het armbandje van Applepiepieces en de zwangerschapsketting is van Proud Mama.

junarose-outfit-december-2013-1
Het paarse langere hemd (€24,95) en het vest (€69,95) zijn beide van het merk Junarose, een grote maten mode merk wat nog niet zo heel erg lang in Nederland verkrijgbaar is. Het merk heeft kleding verkrijgbaar t/m maat 54 en bij mij valt de kleding true-to-size. De kwaliteit valt me niks van tegen en vooral het vest is een blikvanger in mijn kast. Het kleurverloop, de pailettjes hier en daar, de halslijn… I’m in love ♥ Perfect voor de herfst en winter! Er zit nog een ceintuur bij voor in mijn middel, deze ga ik er na de zwangerschap weer indragen om wat taille te kunnen accentueren.

Ik kocht de Junarose kleding trouwens bij OTTO. Misschien een tip als je geen verkooppunt in de buurt hebt zitten om hier eens te snuffelen, ze hebben er namelijk nog veel meer plussize modemerken en ik shop er zelf altijd graag. De kleding uit de grote maten afdeling is verkrijgbaar t/m kledingmaat 54/56 (verschilt per merk), betalen kan via automatische incasso, acceptgiro, creditcard en iDeal, de verzendkosten bedragen €5,95 en je hebt je bestelling over het algemeen binnen een paar dagen in huis.

Voor meer leuke plussize kledingadresjes is dit overzicht met webwinkels erg handig :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nick
  Reply Nick 30 maart 2014 at 16:04

  Hallo Desirée,

  Hoe gaat het met je dochtertje? Ik hoop dat alles goed gaat. Ik en mijn vriendig waren ook op zoek naar Junarose en kwamen toevallig op jou blog. Heel erg bedankt dat je dit met ons wou delen.
  Binnenkort als mijn vriendin bevallen is houden we jullie op de hoogte.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 maart 2014 at 08:32

   Hallo Nick, met mij en ons dochtertje is alles goed. Leuk dat je op Curvacious terecht bent gekomen! Heel veel succes met de laatste loodjes en de bevalling alvast. Geniet van jullie wonder :)

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion, Persoonlijk
original mocros muts 3 - Love it! | Original Mocros muts
Love it! | Original Mocros muts

Als je mij volgt op Instagram en/of Twitter dan heb je zo'n 2 weken geleden al een foto voorbij zien...

Sluiten