Beauty

Le Soft Perfume parfum sticks

22 december 2013

le soft perfume 2 - Le Soft Perfume parfum sticks
Tot voor een paar jaar geleden had ik een enorme verzamelwoede voor vaste parfums en kon ik zo’n doosje of blikje bijna nooit weerstaan om aan te schaffen. Sinds die tijd is mijn parfumliefde een beetje *kuch* uit de hand gelopen en ondertussen heb ik een flinke verzameling van veel verschillende geuren in de kast staan waar ik dagelijks met veel liefde voor sta om een een parfum voor die dag uit te kiezen. Toen ik een mail kreeg van het bedrijf dat Le Soft Perfume parfum sticks verkoopt of ik wellicht geïnteresseerd was in een samenwerking, kon ik als geurenmens dan ook zeker geen ‘nee’ zeggen. Een nieuwe variant op de bekende vaste parfums! Kijk mee voor meer informatie over dit product en de geurbeleving van 3 geuren die ik uitkoos.

le soft perfume 3 - Le Soft Perfume parfum sticks
Le Soft Perfume – Lucky bay
De geur is opgebouwd in 3 lagen waarin je mandarijn, citroen, rozen, petitgrain, neroli, kruidnagel, ceder, muskus, patchouli, sandelhout en amber ruikt. De geur is een heerlijke combinatie van frisheid, zonnigheid en warmte in één en blijft op mijn huid zo’n 4 uur echt goed ruiken, daarna is even opnieuw aanbrengen om de geur optimaal te beleven wel aan te raden. De basis van deze parfumstick is een natuurlijke wax met monoï/tiare.

“A beach of delicious delicacy.. the sun on bare skin and waves curl me up into a vibrant perfume.”

le soft perfume 4 - Le Soft Perfume parfum sticks
Le Soft Perfume – Être ici et ailleurs..
De geur is opgebouwd in 3 lagen waarin je roze peperkorrels, sinaasappel, iris, heliotroop, tuberoos, narcis, sandelhout, vanille, tonkaboon, muskus en amber ruikt. Deze geur is wat zachter, poederiger en vrouwelijker te noemen en heeft een warme zoetigheid in zich. Ook deze geurvariant blijft zo’n 4 uur goed aanwezig op de huid en hangt als een comfortabele sluier om je heen. Lovely! De basis van deze parfumstick is een natuurlijke wax met tamanu en mangoboter.

“Nose to the wind, Marco Polo garden, streaming with rain. To strip of the day, then enlighten one’s body, sumptuous chrysalis and elevate one’s life.”

le soft perfume 5 - Le Soft Perfume parfum sticks
Le Soft Perfume – Rock
De geur is opgebouwd in 3 lagen waarin je bergamot, citroen, sinaasappel, ceder, amber, sandelhout, Oud, vanille, leder, praline, patchouli en muskus ruikt. Deze variant heeft van deze 3 voor mij de meest unieke geurbeleving en is bijna unisex te noemen. De geur heeft voor mij iets cocoonigs, warms en ik snuffel veel aan mijn polsen als ik deze draag. Deze geur draagt ook zo’n 4 uur goed op de huid. De basis van deze parfumstick is een natuurlijke wax met shea butter.

“An attitude, an energy, a vibration, smell like a rock madness on my skin.”

Le Soft Perfume zijn eco- en diervriendelijke parfumsticks zonder alcohol en parabenen en elke stick is goed voor zo’n 375 applicaties wat te vergelijken is met een vloeibaar parfum van 50ml. De stick is lekker compact en handig mee te nemen in bijvoorbeeld je handtas zonder dat je bang hoeft te zijn dat een flesje kapot zal gaan of zal gaan lekken en mag ook gewoon mee in je handbagage als je gaat vliegen. Leuk weetje: deze geursticks zijn ontwikkeld door de mede oprichtster van Sephora.

Le Soft Perfume parfum sticks zijn verkrijgbaar in 10 verschillende geuren voor €19,95 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 22 december 2013 at 15:16

  Het ziet er leuk uit alleen ik vraag me af: plakken die sticks niet op je huid en is het makkelijk smeerbaar? En smelt het niet bij warmere temperaturen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 december 2013 at 17:52

   Hi! Het product plakt zeker niet op de huid, is gemakkelijk smeerbaar en ze smelten bij normale temperaturen niet (ook even in de broekzak getest, maar je neemt het toch eerder mee in de handtas). Natuurlijk moet je hem niet in de zon laten liggen ;)

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 22 december 2013 at 12:26

  Ik heb ze al vaker langs zien komen op internet, en ze blijven een lust voor het oog! Ze zien er prachtig uit en lijken mij ook heerlijk ruiken!

 • Avatar van Geertje
  Reply Geertje 22 december 2013 at 10:06

  Ooh wat leuk! Ben benieuwd hoe ze ruiken… en ze zijn niet duur!
  Ga ze zeker proberen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 december 2013 at 06:45

  Het ziet er heel goed uit! Leuk om kado te geven! ;-)

  Fijne dag

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 december 2013 at 01:24

  Oeh leuk! Ben benieuwd naar de geuren :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.