Huis & interieur

Love it! | Wandbord met quotes & foto’s

21 december 2013

otto-interieur-fotolijst-quotes-1
Alweer even geleden liet ik jullie een stukje van mijn werkkamer zien en vertelde ik dat ik nog naar iets leuks op zoek was om boven de producten-voor-de-site-kast te zetten. Sinds kort hangt hier een superleuk item aan de muur waar ik enorm blij mee ben en ik wil deze graag met jullie delen. Natuurlijk zou je een wandbord als deze ook heel erg goed zelf kunnen maken (leuk DIY-project voor de kerstvakantie misschien?) maar ik heb hem via een webwinkel gevonden waarvan ik steeds enthousiaster wordt van het interieurassortiment. Een toffe interieur-webshop-tip dus! 

otto-interieur-fotolijst-quotes-2 otto-interieur-fotolijst-quotes-3 otto-interieur-fotolijst-quotes-4
Het bord is vierkant, zwaar, gemaakt van hout wat bewerkt is tot het er wat ouder en vergrijsd uitziet en er zitten 9 vakken op, waarvan 3 met quotes en waarvan je in 5 vakken foto’s en/of briefjes kan stoppen. Zo maak je er een persoonlijk item voor aan de muur. Ik ben er normaal geen fan van om overal maar quotes op te hangen, maar deze drie vind ik persoonlijk erg mooi.

“Life is a journey, do what you love, love what you do.”

“Live your life like a butterfly, take a rest sometimes, but never forget to fly.”

“The most beautiful things in the world can not be seen or even touched, they must be felt with the heart.”

Nieuwsgierig naar wie je op de foto’s ziet? Middenbovenin zijn het Sassy en Bandit, onze poezen, in het midden links zie je een foto van vorig jaar van Paul (mijn man) en mij samen tijdens een lekkere wandeling, in het midden rechts zie je een foto van mij en mijn broer samen toen we nog jong waren (vroeger was ik echt hoogblond, dit is langzaam steeds donkerder geworden), linksonderin zie je onze twee hondjes Bo en Amy en in het midden onderin zie je vriendin Elly en mij samen op een polaroid die tijdens een leuk pers-event werd gemaakt. Love them all!

Dit wandbord komt bij OTTO vandaan en kost €39,99. Betalen kan hier onder andere via automatische incasso, acceptgiro, creditcard en iDeal, de verzendkosten bedragen meestal €5,95 en je hebt je bestelling over het algemeen binnen een paar dagen in huis.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 20 mei 2014 at 07:41

  Leuk wandbord! Creatief;)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 januari 2014 at 13:52

  Wauw, wat een geweldig mooi item! <3 De quotes spreken mij ook erg aan en ik vind deze stijl met het opgeschuurde hout prachtig! Jammer genoeg is hij alleen niet meer terug te vinden in de webshop van Otto! Heb jij toevallig nog een direct link naar het wandbord Dees?

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 14 januari 2014 at 16:04

  Oh die is inderdaad gaaf zeg! Zoiets zie ik ook wel zitten in ons eerste huissie <3

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 13 januari 2014 at 14:27

  Love it!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 december 2013 at 21:35

  Wat een superleuk wandboard :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 25 december 2013 at 11:55

  super!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 22 december 2013 at 15:30

  Dat ziet er erg leuk uit zeg!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 22 december 2013 at 13:33

  Wat een prachtig gaaf ding!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 december 2013 at 23:22

  Wat ziet dat er geweldig uit, ik zet hem op mijn lijstje…ben namelijk in Januari jarig ;-).

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 december 2013 at 22:37

  Hij is heel mooi en zou hier ook goed bij mij passen :-) ’s even koekeloeren bij Otto. Oeee en straks hangt er een fotootje bij van jullie little precious bèbè :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 december 2013 at 17:54

   Dat kan natuurlijk niet gaan missen denk ik haha. Babyfoto’s all over the place! ♥

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 december 2013 at 22:01

  Wat een leuke wandbord !!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 december 2013 at 21:02

  Wauw wat leuk!

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 21 december 2013 at 18:59

  Super leuk dit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 december 2013 at 18:16

  ziet er super leuk uit :D

 • Avatar van Anne Solveig
  Reply Anne Solveig 21 december 2013 at 18:15

  Wauw, heel erg gaaf!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 21 december 2013 at 17:06

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 december 2013 at 16:58

  Ziet er erg leuk uit zo met die quotes en foto’s :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 december 2013 at 16:51

  Ziet er erg leuk uit!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 21 december 2013 at 16:37

  Wat een leuk wandbord! Ook erg leuk om cadeau te geven.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 21 december 2013 at 14:10

  Hij is superleuk! Ik heb dat soort dingen (quotes, een & teken, foto van ons, foto met zus) op plankjes aan de muur staan, maar dit is hetzelfde idee. Ik wil hem voor op onze slaapkamer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.