Beauty

Lush shoppings @ Den Haag

5 december 2013

lush-shoplog-den-haag-1
Afgelopen weekend waren Paul en ik er even heerlijk tussenuit naar Den Haag om ons 12-jarig samenzijn te vieren met een weekendje weg. Zo zit je het ene weekend in Center Parcs in België en het weekend erop in Den Haag.. Heerlijk! Even lekker genieten met ‘zn tweetjes ♥ We zijn op de heenweg naar Den Haag even gestopt in Rotterdam om wat babykleding en accessoires te shoppen bij Primark en zijn daarna doorgegaan naar Den Haag voor onder andere wat fast-shopping (vanwege mijn bekkenklachten zit urenlang slenteren er helaas niet in op dit moment) waarbij we vooral bij Lush erg goed geslaagd zijn. Kijk mee voor de nieuwste aanwinsten inclusief informatie, foto’s en reviews.

lush-shoplog-den-haag-2
Ok, deze hoort niet bij de shoppings in Den Haag maar kreeg ik vorige week van Paul als cadeau. Ik vind hem zo ontiegelijk lekker dat ik dit parfum toch ook even met jullie wilde delen. Ik heb de bodycrème van Sikkim Girls nu al een tijdje en ben helemaal verslaafd aan de geur hiervan, dus toen ik hoorde dat er ook een parfum van uit was gebracht werd ik direct enthousiast. Mijn man was me echter voor en zo kwam er een leuk pakketje van Lush binnen met deze heerlijke geur erin.

Sikkim Girls is een warm, sensueel, bloemig en ietwat wierook-achtig parfum met frangipani, vanille, tuberoos en jasmijn. Heerlijk! We zijn hier in huis sowieso fan van veel geuren van Lush omdat ze niet alleen origineel zijn (ze zijn niet te vergelijken met de parfumerie/drogisterij parfums) en ze blijven ook nog eens enorm lang op de huid ruiken waardoor je lang vooruit kan met een flesje. Sikkim Girls in 46ml kost €50,95.

lush-shoplog-den-haag-3
Vanillary is één van mijn favoriete cocoon-geuren van Lush, waarvan ik de solid perfume al eerder had, maar er nu de vloeibare parfum van aan heb geschaft. De geur is lekker warm en vooral heerlijk comfortabel en je ruikt er vanille, tonkaboon en een vleugje jasmijn in terug. Een klein beetje gaat ook hier weer erg lang mee op de huid en blijft ook nog eens superlang in kleding, shawls etc. hangen. Zelfs na het douchen ruik je de geur nog op je huid ♥ Vanillary in 30ml kost €46,75.

lush-shoplog-den-haag-4
Paul is echt een type man voor zwaardere, aardse en hout-achtige geuren en hij heeft Breath of God al eens eerder in een kleine verpakking gehad en was er toen helemaal gek op. Bij het snuffelen tussen alle Lushparfums werd hij weer helemaal enthousiast over de geur en zo verraste ik hem met de grote fles zodat hij weer een flinke tijd vooruit kan. Breath of God is een bijzondere geur die ik echt heerlijk vind bij Paul, je ruikt er balsems, wierook, meloen en sandelhout in. Tsjah, heel lastig te omschrijven dus gewoon eens gaan snuffelen samen met je vriend/man zou ik zeggen ;) Breath of God in 30ml kost €62,00.

lush-shoplog-den-haag-6 lush-shoplog-den-haag-7 lush-shoplog-den-haag-8
Als echte Lush-fan heb ik ondertussen een flinke stapel lege flesjes en potjes in huis liggen die ik netjes bewaar. Je kan tegen inlevering van 5 potjes en/of flesjes namelijk een gratis fullsize vers gezichtsmasker ophalen bij Lush. Zo koos ik voor Rudolph, het masker uit de wintercollectie die geschikt is voor de droge en geïrriteerde huid. De ingrediënten zoals lavendel, komkommer en aloë vera verzachten en kalmeren de huid. Na het aanbrengen laat je het masker 5-10 minuutjes zitten en spoel je deze af met lauw water en een washandje. Het masker kost normaal gesproken €11,95 (60g).

lush-shoplog-den-haag-5
Van de Lushmedewerkster mocht ik een stukje zeep kiezen als extraatje en ik kreeg zomaar een flink blok van Miranda mee in mijn tasje. Heerlijk! Miranda is een frisse en fruitige zeep die ergens ook wat bloemig lijkt te ruiken. Er zit veel vers fruit en vitamine C in en geeft een lekkere oppepper onder de douche of tijdens het handen wassen. Miranda kost normaal gesproken €5,25 per 100g.

Ben jij een Lush-fan? Heb jij ervaring met de parfums van Lush? Zo ja, welke is jouw favoriet.. Zo nee, naar welke ben je benieuwd?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 22 december 2013 at 23:50

  Oh wat heerlijk al die geurtjes! <3 Ik ben zelf momenteel gek op het Snowcake parfum! Zo clean, maar ook warm en zeer geschikt voor de bankhangavondjes in dit gure najaar! Hmmm!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 december 2013 at 09:20

   Snowcake is ook heerlijk! Maar wil het parfum toch echt eerst kunnen snuffelen en even op de huid kunnen proberen voor ik een gok doe en hem dadelijk niet zal dragen, zou zonde zijn. Wel enorm leuk zulke limited editions trouwens :)

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 24 december 2013 at 10:23

    Ik heb hem ook wel huiverig besteld hoor! Toch wel een gokje om een geur online te bestellen. Hij is uiteindelijk dan ook ‘kruidiger’ dan ik verwacht had, terwijl ik dat in de zeep nog nooit terug heb geroken. Nu kan hem echter echt wel waarderen! Rose Jam staat ook nog hoog op mijn wishlist voor de zomermaanden, hmmm!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 24 december 2013 at 12:51

     Oeh, nu je zegt dat het parfum iets kruidiger is wordt ik toch wel nieuwsgierig haha! Rose Jam douchegel vind ik echt heerlijk, ben ook zeker enorm benieuwd naar het parfum hiervan ♥ Toch eens de gok wagen en bestellen voor ze weg zijn ;)

     • Avatar van Joyce
      Joyce 31 januari 2014 at 12:23

      Ik ben benieuwd of je ze alsnog besteld hebt Desiree! :D Hoe is het met jou als ‘verse’ mamma? Hope you (en je lieve kleine wondertje) are doing well!

     • Avatar van Desirée
      Desirée 4 februari 2014 at 17:25

      Ik heb ze nog niet besteld en hoop ze toch eerst eens in het echt te kunnen besnuffelen ;) Met mij, Paul en ons kleine meisje is alles helemaal goed. Ik zal er binnenkort een artikel over online zetten ♥

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 december 2013 at 21:31

  Yum, de zeep Miranda lijkt me erg lekker! Ik ben momenteel verslingerd aan Honey I Washed The Kids, ik geloof dat dat dezelfde geur als je Vanillary is? Sikkim Girls is ook heerlijk trouwens, ik heb de bodylotion ervan! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2013 at 09:14

   HIWTK vind ik toch wel anders ruiken dan Vanillary, maar zit wel in hetzelfde straatje. Het is ook een hele lange tijd mijn favoriete zeep geweest en was erg blij toen er een vloeibare variant van uit kwam (It’s raining men) dat vind ik toch prettiger in gebruik ^^ Sikkim Girls is echt verslavend he? Ik layer de bodycrème vaak met het parfum en ruik zo minstens een dag naar de geur, zo lekker intens ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 december 2013 at 22:31

  Gefeliciteerd dat jullie zo lang samen zijn en dat jullie nog heel lang samen en binnenkort met de baby gelukkig zullen zijn!
  Heerlijk zo even een paar daagjes samen weg. Veel moois en heerlijks geshopt.
  Oh ik ben zo benieuwd en ben met je mee aan het aftellen……..
  Spannend hoor ;-)

  Fijn weekend

  Xoxo

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 december 2013 at 10:23

  Gefeliciteerd met jullie 12 jaar samen! Wat lief dat jullie allebei een cadeautje voor elkaar hebben gekocht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 december 2013 at 10:54

   Dankjewel! We hebben vaak niet echt meer verlanglijstjes of wensen voor onze verjaardagen, feestdagen etc. maar als we aan het winkelen zijn en de ander komt iets moois/fijns/lekkers tegen dan verrassen we elkaar met zoiets of we gaan lekker een dagje/weekendje weg etc. ♥

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 5 december 2013 at 10:23

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben wel erg benieuwd naar die Miranda zeep :D

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 5 december 2013 at 09:35

  Wat een heerlijke lush producten! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie 12 jaar samen zijn =) Hoe gaat het met het buikje?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 december 2013 at 09:55

   Dankjewel voor je felicitatie! ^^ Met het buikje gaat alles prima, de baby groeit en beweegt goed en het aftellen is zo’n beetje begonnen. Spannend! ♥

 • Avatar van Marrinda
  Reply Marrinda 5 december 2013 at 09:30

  Ohh die Lush producten.. Zo leuk! Het is net alsof je een snoepjeswinkel binnen loopt :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 december 2013 at 09:31

   Dat gevoel heb ik nu ook altijd bij Lush! ^^

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 5 december 2013 at 07:50

  Leuk, die verpakking van dat Sikkim Girls parfum!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 5 december 2013 at 06:57

  Wat een heerlijke producten! Vanillary lijkt me heel fijn :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.