Beauty

Mijn top 5 | Beautyproducten van november 2013

1 december 2013

favorieten-november-2013-1
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, lichaam- en huidverzorging en net zoals de vorige keer laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand, al had ik er deze maand wel wat moeite mee om maar 5 producten uit te zoeken.. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-november-2013-5
Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik begonnen aan een Skincare Challenge met allemaal nieuwe producten, waarbij de basisproducten zoals de reinigingsproducten allemaal erg zacht zijn. Deze micellaire lotion van Eau Thermale Avène is echt een aanrader voor mensen met een drogere en gevoeligere huid. Hij verfrist mijn huid, haalt gemakkelijk make-up en vuil weg en laat geen trekkerige huid of geïrriteerde ogen achter.

Lees in dit artikel meer over de Avène micellaire lotion.

favorieten-november-2013-6
Nog een product uit de Skincare Challenge, maar dan van het gedeelte met de specifieke producten, is de Meso-Peel kit van Filorga. Ik was hier heel erg benieuwd naar en dan vooral of het ook echt iets zou doen voor mijn huid, maar na slechts één keer gebruik merkte ik direct al een groot verschil. Het product tintelt een beetje op de huid en mijn huid wordt tijdens de peeling een beetje rozig, maar het voelt niet oncomfortabel aan en na gebruik (maar vooral de volgende ochtend) voelt mijn huid superzacht aan en ziet deze er stralend en egaler/zuiverder uit. Love it! Perfect om als kuurtje te doen als je huid wel een oppepper kan gebruiken bijvoorbeeld.

Lees in dit artikel meer over de Filorga meso-peel kit.

favorieten-november-2013-4
Oh, wat is dit toch een heerlijk product voor onder de douche! De Lush Rose Jam showergel is ook dit jaar weer een enorme favoriet van mij. Binnenkort toch echt eens langs een Lush winkel, want dit flesje is bijna leeg en gaat vervangen worden voor een grote fles. De heerlijke combinatie van warmte, rozen, citroen, arganolie en honing (ja, ik weet dat dit geen ingrediënt is van deze douchegel maar ik ruik het er toch echt in) maakt me elke douchebeurt weer helemaal happy ♥

Dit is een product uit de Lush wintercollectie 2013.

favorieten-november-2013-2
Tsjah, qua make-up kan dit prachtige palette van MAC natuurlijk niet worden vergeten. Wat ben ik enorm blij met de aanschaf van dit palette! Sinds ik deze in huis heb heb ik mijzelf nog geen enkele keer opgemaakt zonder dit palette erbij te gebruiken en ook tijdens het weekendje weg naar België vorige week kwam deze goed van pas. De kleuren passen perfect bij mijn huidtype en de producten die erin zitten zijn allemaal producten en kleuren die ik ook echt regelmatig gebruik. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig item om te zien, niet?

Bekijk in dit artikel meer foto’s, swatches, een review en looks met dit MAC Stroke of Midnight face palette cool.

favorieten-november-2013-3
En als laatste een nieuwe blush obsessie. Deze Bobbi Brown blush in Pink Coral is een perfecte blush en ik denk dat deze kleur bij erg veel verschillende huidskleuren en kleurtypes mooi zal staan. De blush heeft een fijne pigmentatie, is zuinig in gebruik, de kleur staat lekker fris, is matte en is ook erg mooi in combinatie met de Sparkling Rosé highlighter uit het MAC palette hierboven. In dit artikel lees je meer over de Bobbi Brown Pink Coral blush uit de Rich Chocolate collectie.

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand november?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 december 2013 at 23:04

  wauw vooral die bobbi brown blush, prachtig!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 1 december 2013 at 22:02

  Mooie favorieten!

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 1 december 2013 at 21:36

  Mooie favorieten! Palette van MAC is erg mooi Xoxo

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 december 2013 at 21:06

  De Rose Jam en de Pink Coral blush gebruik ik hier ook bijna dagelijks! :-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 december 2013 at 16:12

  De Rose Jam douchegel heb ik ook, en inderdaad, dat is een toppertje! Die Bobbi Brown blush vind ik ook erg mooi van kleur.

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 1 december 2013 at 13:16

  Mooie producten! Vooral die blush!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 december 2013 at 12:14

  De blush ziet er echt prachtig uit!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 1 december 2013 at 12:12

  Wat een mooie producten allemaal! De Rose Jam douchegel van Lush vind ik zelf ook héérlijk. En de blush van Bobbi Brown ziet er prachtig uit.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2013 at 07:47

  Hele mooie en fijne producten!
  Ik ben fan van de mac palette ;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 1 december 2013 at 06:46

  Mooie favorieten! Lush Rose Jam is heerlijk <3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 december 2013 at 00:35

  Die blush is mooi! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.