Fashion

New in! | Miss Roberta bikerboots (+ win!)

19 december 2013

miss-roberta-2
Nog niet zo heel erg lang geleden bladerde ik door een tijdschrift en zag ik een advertentie van het schoenenmerk Miss Roberta. Ik had er tot die tijd nog niet van gehoord, maar was direct nieuwsgierig. Nu heb ik sinds kort een mooi paar boots van dit merk die ik graag wil laten zien èn mag ik ook nog eens 3 paar schoenen naar keuze weggeven aan lezers van Curvacious.nl. Hoe tof is dat?! Kijk mee voor meer informatie over mijn nieuwe laarzen, het merk en de winactie.

miss-roberta-3 miss-roberta-4
Mijn nieuwe laarzen zijn gemaakt van geruwd leer / suède en zijn uitgevoerd in een stoer biker model met een gespje langs de enkel met hierop enkele studs. De zool is stevig en loopt heerlijk, de schoen sluit mooi aan bij de voet en zit losjes rondom de enkel. Leuk om te combineren door er een legging/tregging in te dragen, maar een broek met wijdere pijpen kan er ook gewoon overheen vallen. De kleur is een beetje army green maar heeft ook wat taupe in zich en is gemakkelijk te combineren met veel verschillende kleuren en outfits. Je zag de boots vorige week voorbij komen in het Junarose outfit artikel. Love them!

Deze laarzen komen uit de limited edition lijn en kosten €99,90.

miss-roberta-1

Miss Roberta is een trendmerk waar je terecht kan voor Italiaanse schoenen en tassen in veel verschillende kleuren en stijlen waarbij ze zich laten inspireren door de laatste catwalkshows en de populairste fashionblogs. Of je nu op zoek bent naar sneakers, laarzen, enkellaarsjes, wedges, pumps, sandaaltjes of ballerina’s: bij Miss Roberta kan je zeker slagen! In Italië zijn er 65 Miss Roberta winkels te vinden, maar in Nederland kan je het assortiment via de Miss Roberta webwinkel bekijken en aanschaffen. Bestel je voor 21.00 uur dan heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Betalen in de webshop kan via iDeal, creditcard, PayPal, achteraf via Afterpay, onder rembours of via bankoverschrijving.

Winactie
Enthousiast geworden naar aanleiding van mijn nieuwe laarsjes en het merk? Ik mag van Miss Roberta maar liefst 3 lezers blij maken met een paar schoenen naar keuze! Wat moet je doen om kans te maken?

– Neem een kijkje in de Miss Roberta webshop en laat onder dit artikel in een reactie achter welk paar schoenen jij graag zou willen winnen.

Meedoen met deze winactie kan t/m 27 december 2013, 23.59u. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.