Media

New in! | Zenus herringbone diary case Note 3

26 december 2013

zenus-herringbone-diary-samsung-note-3-1
Sinds een tijdje heb ik een Samsung Note 3 als telefoon in gebruik, die ik van Samsung voor een campagne toegestuurd kreeg en waarna ik zo enthousiast was dat ik hem in gebruik ben blijven houden. Ik schoof mijn toen-net-nieuwe Samsung S4 door naar mijn man en ben nog steeds heel erg blij met deze telefoon. Het grote formaat was eventjes wennen, maar ik kan nu niet meer voorstellen terug te gaan naar een kleiner scherm. De prestaties en het gebruiksgemak zijn ook zeker pluspunten alleen.. er waren amper leuke hoesjes voor te vinden en zo had ik er nog geen gevonden die mij echt aansprak. Tot nu, want ik heb een nieuw hoesje voor mijn smartphone ♥

zenus-herringbone-diary-samsung-note-3-2 zenus-herringbone-diary-samsung-note-3-3
Ik kreeg een mailtje van Mobile Fun of ik een leuk hoesje voor mijn telefoon wilde uitzoeken en na het assortiment doorgekeken te hebben was ik direct enthousiast. Het is natuurlijk zo dat de Samsung Note 3 nu alweer een tijdje uit is, waardoor er nu op meer plekken leuke hoesjes voor te vinden zijn, maar ik was aangenaam verrast door het uitgebreide assortiment aan hoesjes, cases, opladers, accu’s, accessoires en onderdelen die ze hier hebben. Ik was lekker aan het snuffelen en kwam deze Zenus Herringbone Diary Case tegen en ik was gelijk om.

Zo’n hoesje die je sluit als een ‘boekje’ vind ik bij een smartphone met een groter scherm sowieso erg handig omdat je zo tegelijkertijd het scherm goed beschermt. De buitenkant is gemaakt van een combinatie van crème leer en een gebreid stofje met vissengraatmotief in zwart/wit en aan de binnenkant is deze gemaakt van geruwd zwart leer met 2 vakjes voor visitekaartjes, bankpasjes etc. Ook hoef je nadat je je telefoon erin geklikt hebt hem er niet meer uit te halen, want je kan gewoon nog steeds bij alle knoppen, de telefoon opladen etc. Handig! Het hoesje is verkrijgbaar voor €36,49 wat ik voor zo’n mooi afgewerkt en stevig hoesje een nette prijs vind.

Natuurlijk is het hoesje enorm handig in gebruik en is mijn telefoon beschermd bij vallen en tegen krassen, maar ik vind hem er ook erg leuk en classy uitzien en heb al redelijk wat complimentjes en vragen ernaar gehad van andere mensen :) Wellicht is deze webwinkel een tip voor als je op zoek bent naar een leuk hoesje voor jouw telefoon?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 26 december 2013 at 01:20

    Wauw wat een leuk hoesje!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 december 2013 at 00:13

    Prachtig hoesje voor je note 3. ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.