Beauty

OPI Mariah Carey pure 18K white gold & silver topcoat

9 december 2013

opi-mariah-carey-pure-topcoat-4
Na de The Man with The Golden Gun topcoat met bladgoud erin verwerkt uit de James Bond Skyfall collectie van kerst 2012 is het dit jaar tijd om een nieuwe bijzondere topcoat uit te brengen. Deze keer sloeg OPI de handen ineen met wereldster Mariah Carey voor een glamorous collectie nagellakken voor de feestdagen van 2013 inclusief de diva-waardige Mariah Carey pure 18k white gold & silver topcoat. Zoals je kan lezen is het een top coat voor over je nagellak met hierin stukjes 18 karaats witgoud en zilver. Fancy! Kijk mee voor meer informatie, review, swatches en foto’s.

opi-mariah-carey-pure-topcoat-1 opi-mariah-carey-pure-topcoat-3 opi-mariah-carey-pure-topcoat-2
Je kan wel zeggen dat dit echt een topcoat is voor de echte OPI en/of Mariah Carey fans en het maakt dan ook zeker een musthave, collector’s item en een prachtig cadeau (voor een liefhebber of jezelf) voor de komende feestdagen. Je brengt de top coat aan over elke (droge) nagellak die je maar wil in één of meerdere laagjes en zo heb je niet alleen een mooie glans over je nagellak èn een harde topcoat waardoor je langer van je manicure kan genieten, ook zit er zo een speciaal effect overheen met de koelgekleurde witgouden en zilveren flakies.

Deze stukjes 18 karaats witgoud en zilver hebben afwisselende groottes en geven zo een speels effect op de nagels. Op de foto bovenaan dit artikel zie je één laagje topcoat aangebracht over een nagellak en op de foto hieronder zie je twee laagjes topcoat aangebracht. Ik vind hem persoonlijk met twee laagjes net even wat leuker en vind de combinatie met donkerpaars erg mooi staan. De flakies laten zich tijdens het lakken goed verdelen en de lak heeft een redelijk vlotte droogtijd.

opi-mariah-carey-pure-topcoat-5
De OPI x Mariah Carey Pure top coat met 18k white gold & silver is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar voor €39,95 bij de betere nagel- en schoonheidssalons, beautycentra, drogisterijen en parfumeriezaken.

Ik vind deze topcoat zelf echt prachtig en het is leuk om zo voor een feestje of de feestdagen zo’n beetje elke nagellak die je op dat moment op hebt, om te kunnen toveren in een feestelijke manicure met een speciaal effect. De geelgouden variant van vorig jaar was iets minder aan mij besteed vanwege mijn koelere huidtint, maar deze witgouden variant vind ik erg mooi en kleurt ook mooi bij de sieraden die ik draag. Alhoewel.. Ik draag ook regelmatig rosé sieraden, dus.. volgend jaar een roségouden variant please! ♥

Wat vind jij van deze topcoat met witgouden en zilveren stukjes, spreekt het effect jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 december 2013 at 13:05

  Vind deze mooier dan de gouden variant, maar toch wel te duur :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 9 december 2013 at 22:47

  Erg mooi, zeker voor de feestdagen!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 9 december 2013 at 20:18

  WAUW, prachtig!

 • Avatar van Beautytalk
  Reply Beautytalk 9 december 2013 at 19:35

  Super mooi!
  Eefje

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 9 december 2013 at 18:02

  erg mooi gedaan!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 december 2013 at 17:57

  Super pretty!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 9 december 2013 at 14:07

  Heel erg mooi met het donkerpaars inderdaad! Ik vind deze ook mooier dan die van vorig jaar.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 9 december 2013 at 13:39

  Wauw ik vind hem echt heel mooi, mooier als de gouden!
  Liefs,

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 9 december 2013 at 11:49

  Ik hoop zelf ook op een rose variant volgend jaar. Zal toch wel moeten!?

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 9 december 2013 at 11:33

  Die topcoat is zo mooi, jammer van de prijs anders had ik hem zeker gehaald!
  Liefs

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 9 december 2013 at 06:59

  Heel mooi zeg!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 december 2013 at 06:03

  Dit is echt een wauw factor! ;-)
  Ik had de prijs gezien van deze nagellak en toen liet het staan in de winkel! :(

  Fijn begin van deze nieuwe wk……

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.