Beauty

Parfumnieuws | Christina Aguilera Unforgettable

10 december 2013

christina-aguilera-unforgettable-1
Christina Aguilera lanceerde onlangs haar nieuwste parfum Unforgettable, een geur voor elke vrouw die een onuitwisbare indruk wil achter laten. De zangeres staat zelf bekend om haar tijdloze glamour en voor haar begint alles met een geur en ze wilde dat dit nieuwe parfum de onvergetelijke aantrekkingskracht van elke vrouw zou benadrukken. Het is een sensuele en vrouwelijke geur geworden waarvan ik denk dat deze bij veel verschillende vrouwen zal passen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, een behind-the-commercial filmpje en mijn beleving van dit parfum.

christina-aguilera-unforgettable-2
De vormgeving van de flacon past zeker bij het gevoel wat Christina Aguilera mee wil geven met dit parfum. De zwart-witte flacon met de vrouwelijke vormen heeft een sensueel kantpatroon in een print van de nachtjasmijn en rondom de hals zit als leuk detail een stoffen ring met een roos die je ook zelf zou kunnen dragen.

De geur is zoet, warm, bloemig, vrouwelijk, sensueel en verleidelijk en je ruikt er pruim, granaatappel, nachtjasmijn, Turkse roos, kasjmier, vanille en tonka absolute in. Als de fruitige opening eenmaal opwarmt door de huid komt de heerlijke warme en bloemige geur pas echt tot haar recht en er zitten veel geurnoten in die mij persoonlijk aanspreken waardoor ik aangenaam werd verrast door deze geur. De eau de parfum blijft een halve dag op mijn huid ruiken, even bijsprayen is hierna wel gewenst om weer optimaal van de geur te kunnen genieten.

christina-aguilera-unforgettable-4

In de commercial komt ook weer duidelijk het sexappeal van de vrouw naar voren. Fotograaf en regisseur Mark Liddell werd hiervoor geïnspireerd door het unieke concept van vrouwen die hun stempel hebben gedrukt op momenten, herinneringen en de impact die zij hebben op mensen en besloot om het verhaal vanuit het perspectief van een man te vertellen. Leuk bedacht! De klassieke en emotionele melodie van Bach’s Prelude in C die in de commercial te horen is was voor hem de perfecte interpretatie van Christina’s tijdloze aantrekkingskracht.

christina-aguilera-unforgettable-3
De complete Christina Aguilera Unforgettable collectie is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisterijen en bestaat uit de volgende producten:

– eau de parfum 15ml, €19,99
– eau de parfum 30ml, €26,99
– eau de parfum 50ml, €36,99
– showergel 150ml, €9,95
– bodylotion 150ml, €9,95
– deodorantspray 150ml, €9,95.

Spreekt deze nieuwe eau de parfum van Christina Aguilera jou aan om eens te gaan ruiken?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jhemyla
    Reply Jhemyla 11 december 2013 at 00:01

    Ik heb een kleine versie van de bodylotion , super lekker!

  • Avatar van Beautytalk
    Reply Beautytalk 10 december 2013 at 19:40

    Ben wel benieuwd..
    Eefje

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 10 december 2013 at 16:52

    Ik ben meestal niet zo voor celeb geurtjes, maar deze klinkt niet slecht. Het flesje vind ik daarentegen maar niks.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 10 december 2013 at 10:57

    mooie flacon!

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 10 december 2013 at 09:59

    Een warme en zoete geur.. hij lijkt me ideaal voor de winter. Binnenkort even sniffelen in de Douglas.

  • Avatar van Jessie
    Reply Jessie 10 december 2013 at 09:16

    Een hele tijd geleden had ik al eens een Christina Aguilera feur (sla me dood maar ik herinner me de naam niet meer) en die vond ik erg fijn. Deze spreekt me ook wel aan; ik koop meestal de kleinste flacon omdat het gemakkelijker is om mee te nemen in mijn tas. De flacons hebben altijd ongeveer dezelfde stijl maar ik vind die best mooi en vrouwelijk. Het ziet er ook niet cheap uit ondanks het feit dat het erg betaalbaar is.

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 10 december 2013 at 06:34

    Het lijkt me een hele lekkere geur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.