Fashion

Plussize tip | Miss Etam shapewear

18 december 2013

miss-etam-plussize-shapewear-2
Vandaag wil ik graag een handige plussize tip met jullie delen, namelijk de nieuwe shapewear van Miss Etam die verkrijgbaar is t/m kledingmaat 54/56. De corrigerende ondermode is niet bedoeld om alle rondingen weg te werken, maar juist om je net wat meer zekerheid te geven in je kleding door hobbels glad te strijken en kleding net wat mooier te laten vallen. Zo worden juist je mooie curves op een goede manier geaccentueerd! Perfect om bijvoorbeeld te dragen onder je feestelijke outfit of jurkje voor Kerst en/of Oud & Nieuw. Kijk mee voor meer informatie en mijn ervaring met deze producten.

miss-etam-plussize-shapewear-1
De shapewear van Miss Etam is gemaakt van Lycra Beauty en heeft een hoogwaardige en ademende kwaliteit. Zo heb je aan het eind van de dag geen last van striemen of buikpijn en heb je tijdens het dragen geen last van een zweterig of benauwd gevoel. De randjes van de verschillende shapewear producten zijn afgewerkt met een siliconenrandje zodat de items niet krullen of omhoog kruipen. Zoals je merkt is er aan veel details gedacht om de corrigerende ondermode zo comfortabel mogelijk te laten dragen.

Ik heb zelf het jurkje en de short uit deze collectie en draag nu tijdens mijn zwangerschap het jurkje erg graag onder mijn kleding. Doordat ik zelf iets langer ben en het jurkje tot net onder de billen komt, draag ik deze ook gewoon onder een broek en dat zit heerlijk! Mijn hoogzwangere buik heeft alle ruimte (ik had de shapewear goed een maatje kleiner kunnen hebben), maar wordt wel goed ondersteund – erg prettig tijdens een langere dag met veel lopen – en aan de andere kant geeft het mijn borsten een lift en strijkt het de lovehandles en rug mooi glad waardoor mijn verdere kleding mooier valt. De short is gericht om de billen, benen en buik wat strakker te laten ogen en voorkomt dat de bovenbenen tegen elkaar schuren. Perfect voor onder een jurkje dus! De shapewear draagt prettig en blijft ook na het wassen mooi en in model.

Ik ben blij dat er nu ook in de Nederlandse winkels een goede collectie shapewear verkrijgbaar is voor de curvy ladies. De grote maten shapewear van Miss Etam is verkrijgbaar in de maten 46/48, 50/52 en 54/56 en vanaf €25,99. Naast het jurkje en de short zijn er ook nog een slip, singlet en rok verkrijgbaar. Tip: op dit moment is er een mooie aanbieding waarbij je 20% korting krijgt op de shapewear.

Op zoek naar leuke plussize kleding? Bekijk dit handige overzicht met leuke webwinkels eens :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 29 december 2013 at 16:50

  Ik heb mezelf ook op n jurkje getrakteerd….het draagt idd fijn maar ik vind het jurkje best kort en de steun die ik er van heb valt n beetje tegen.
  De vorige collectie corrigerende onderjurkjes van de miss Etam vond ik iets steviger zitten wat wel kan leiden tot buikpijn aan t eind van de dag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 december 2013 at 20:38

   Wellicht zit een maatje kleiner dan net wat steviger? (Als je dan nog normaal adem kan halen natuurlijk he *knipoog*)

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 19 december 2013 at 13:25

  @Manon, de shapewear van Miss ETAm bestaat al jaaaaaren in deze vorm in de kleinere/reguliere maten. Probeer het eens.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 december 2013 at 19:57

  Leuk artikel! Ik wou dat ik een wat grotere maat had, ik ben best dun en veel dingen staan niet

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 18 december 2013 at 18:19

  ik zou het wel eens willen proberen!

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 18 december 2013 at 15:15

  Oh dank je wel voor het artikel! Ik wist niet dat Miss Etam ook grotere maten hadden, nu nog een winkel zoeken in de buurt :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 december 2013 at 14:40

  Dat is mooi en zo betaalbaar.
  Heb het net zitten bekijken.

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 18 december 2013 at 14:26

  Super fijn dat ze ook grote maten hebben nu, en ook nog betaaldbaar! Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.