Beauty

Qiriness wellness producten

28 december 2013

qiriness-december-2013-1
Qiriness is een Zwitsers spa-merk met producten voor thuisgebruik, waardoor je een heerlijke wellness kan ervaren in de vertrouwde omgeving van je eigen badkamer. Perfect om even helemaal tot rust te komen en jezelf op te laden. Hoe enorm leuk ik de Kerstdagen ook altijd vind met de familie, het brengt op één of andere manier toch ook wat stress met zich mee en ik vind het dan ook altijd heerlijk om de dagen na Kerst en het begin van het nieuwe jaar even extra tot rust te komen en mijn lichaam en gezicht wat extra’s mee te geven om er zo weer fris en fruitig tegenaan te kunnen gaan in het nieuwe jaar. Vandaag wil ik als tip jullie kennis laten maken met 4 verschillende producten van dit heerlijke merk.

qiriness-december-2013-2 qiriness-december-2013-3
Le body wrap hydra-fraîcheur (moisturizing sorbet cream) 200ml, €27,00
Dit is echt zo’n fijn product wat je huid goed hydrateert, maar wel heel erg snel intrekt en een heerlijke geur achterlaat. Perfect voor de zomermaanden, maar ook heerlijk voor de winter als je even een opfrisser kan gebruiken en je huid niet al te droog is. De geltextuur smeert prettig uit, het product is zuinig in gebruik, trekt snel in en voelt lekker fris aan. De zonnige citrusgeur haalt weer even de zomer in huis en zorgt voor een opgewekt begin van de dag.

De combinatie van ingrediënten zoals appelserum, hyaluronzuur, glycerine, antioxidanten, vitamines, mineralen en algen zorgen voor een voedende, hydraterende, kalmerende, opwekkende, verzachtende en ontgiftende werking. Daarnaast staan de producten van Qiriness bekend om het EOS-complex, wat is samengesteld om de huidcellen te ontgiften, een boost te geven en te ontstressen waardoor de werkzame bestanddelen nog beter door kunnen dringen in de huid.

qiriness-december-2013-4 qiriness-december-2013-5
Élixir éclat parfait (anti-brown spot & anti-redness essence) 30ml, €50,00
Dit product is gericht op een lange-termijn resultaat waarbij wordt aangeraden om het twee keer per dag te gebruiken onder je normale dag- en nachtcrème. Het heeft dus even tijd nodig voor je resultaat kan verwachten, maar het belooft veel goeds! Het serum werkt tegen bruine vlekjes, rode vlekken, rimpeltjes, ontstekingen, irritaties en grove poriën en zorgt voor een gladdere, meer heldere en zachtere huid. De testresultaten beloven mooie resultaten, dus ik ben hier zeker enorm nieuwsgierig naar. Het product bevat geen parabenen, kleurstoffen en parfum.

De textuur van het serum is heel licht en trekt vlot in waarna je direct je normale crème aan kan brengen. Een lange-termijn-review kan ik nu nog niet geven omdat ik net begonnen ben met een andere verzorgingslijn, maar ik ga hier zeker nog mee aan de slag want ik ben erg benieuwd naar de werking!

qiriness-december-2013-6 qiriness-december-2013-7
Een lekker gezichtsmasker is voor mij een onmisbaar product in mijn wekelijkse spa-momentje. Qiriness heeft verschillende maskers in het assortiment en met deze twee volgende heb ik goede ervaringen:

Le wrap temps sublime (youth revival mask) 50ml, €44,65
Dit masker heeft een lekkere dikke crèmestructuur, wordt niet hard en is eigenlijk geschikt voor een wat rijpere huid, maar ik vind hem zelf erg prettig werken door de voedende bestanddelen die erin zitten. Naast de voedende eigenschap zorgt het masker er ook voor dat de huid gladder aanvoelt, ontdaan wordt van dode losse huidcellen, een boost krijgt en wordt gekalmeerd. Perfect dus voor de koudere wintermaanden in combinatie met mijn drogere huid.

Le wrap radiance (anti-dullness oxygenating mask) 50ml, €33,00
Dit masker is echt geschikt om je huid even een flinke oppepper te geven als deze wat dof en vermoeid oogt. De textuur zit een beetje tussen een gel en een crème in en ook dit masker wordt niet hard. Dit masker masseer ik echt even goed in omdat ik merk dat het zo nog beter werkt. Na afloop voelt mijn huid lekker fris, zacht en ziet mijn huid er stralender uit. Er zitten verschillende fruitzuren in die zorgen voor een biologische peeling waardoor losse dode huidcellen worden verwijderd en ook hier zit weer het wonderingrediënt hyaluronzuur in wat de huid flink hydrateert. Love it!

Heb jij ervaring met producten van Qiriness? Welk product is voor jou een aanrader of naar welk product ben je juist nieuwsgierig? De producten van Qiriness zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 28 december 2013 at 10:58

  Het serum is echt fantastisch, een van de fijnste die ik ooit heb gebruikt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 december 2013 at 20:42

   Wat leuk om te horen dat je er zo enthousiast over bent! Merk jij ook dat je huid zich al anders begint te gedragen door de zwangerschap?

   • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 30 december 2013 at 08:54

    De eerste weken (week 4 t/m week 10) zat ik onder de pukkels op plaatsen waar ik voorheen niet zo veel last had van puistjes. Maar vanaf week 12 is mijn huid weer rustig en eigenlijk zoals voorheen (of misschien zelfs ietsje beter). Heb wel allemaal kleine pukkeltjes/ bultjes op mijn buik, gek he? :-)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 30 december 2013 at 09:35

     Wel fijn dat je gezichtshuid weer rustig (en misschien zelfs ietsje beter) is geworden, maar gek van de bultjes op je buik. Hopelijk trekken die ook snel weg!

     • Avatar van Barbara
      Barbara 30 december 2013 at 10:43

      nouja ik heb er geen last van. liever wat van die kleine pukkeltjes op mijn buik dan in mijn gezicht :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 december 2013 at 06:04

  Dit ken ik helemaal niet en ben er zo benieuwd naar! De moisturizing sorbet cream, anti-brown spot & anti-redness essence, Le wrap temps sublime, lijken me zo fijn omdat ik graag mezelf een relaxmoment gun en mijn huid zomers en ’s winters extra goed verzorg. Het is in de winter zo droog en omdat ik een geteinte huid heb zie je als snel dat het lijkt op een blanke huid, dwz dat de huid soort van barsten heeft. het gaat dan snel kapot.
  Ook heb ik last van schilfers rond mijn neusvleugels. Mijn ziekte maak ook dat er sneller last van heb.
  Dus smeer ik mijn huid ’s nacht goed in met een dikke laag créme.
  Niemand kan me dan zien.
  Last van bruine vlekjes heb ik ook soms ook rode.
  Ben al bijna van middelbare leeftijd dus gaat de huid flink veranderen.

  Happy weekend ;-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 december 2013 at 00:48

  Deze producten ken ik niet, maar ben wel erg benieuwd naar de maskers, die lijken me erg fijn.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.