Beauty

The Body Shop | Gift House Gingerbread

21 december 2013

the-body-shop-kerst-2013-2
Vandaag wil ik niet alleen een leuke last-minute cadeautip geven voor als je nog op zoek bent naar een leuk Kerstcadeau voor iemand anders (of voor jezelf), maar wil ik ook wat meer vertellen over een prachtig feel good project van The Body Shop. Laat ik beginnen met deze leuke cadeauset met de naam Gift House Gingerbread die in een schattig huisje/schooltje komt waarin 4 kersproducten voor het lichaam zitten èn een kleine douchepuff. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

the-body-shop-kerst-2013-1the-body-shop-kerst-2013-3
Dit jaar zijn er helaas geen nieuwe geurlijnen uitgebracht bij The Body Shop, maar er zijn wel enkele leuke nieuwe giftsets te vinden waaronder dit schattige huisje. In het huisje zitten de volgende 5 producten verstopt:

– Cranberry Joy showergel 60ml
– Cranberry Joy body butter 50ml
– Ginger Sparkle showergel 60ml
– Ginger Sparkle body butter 50ml
– bath lily (douchepuff).

De Cranberry Joy is een zoete, warme en fruitige geur en Ginger Sparkle heeft een kruidige geur van gember die me ook erg doet denken aan colasnoepjes. Het zijn in ieder geval heerlijk geurende producten die perfect passen bij dit jaargetijde en het leuke is dat je zo een leuk setje hebt met twee lijnen waarmee je lekker kan douchen en jezelf erna kan insmeren zodat je helemaal ruikt naar één van de twee geurlijnen.

De douchegels van The Body Shop zijn zuinig in gebruik en schuimen lekker, zeker in combinatie met de douchepuff, en de body butters van dit merk vind ik persoonlijk één van de betere; lekker voedend voor de droge huid en je huid krijgt er een mooi glansje van en voelt direct comfortabel aan.

Deze giftset is verkrijgbaar voor €23,00. Tip: er zijn rond deze tijd vaak leuke acties bij The Body Shop online en in de winkels waardoor je de kerstproducten tegen erg leuke prijzen kan aanschaffen ;)

the-body-shop-kerst-2013-4
Deze kerst doneert The Body Shop €237.500,00 afkomstig uit de verkoop van gift sets aan de bouw van 5 nieuwe scholen over de hele wereld. Deze scholen zullen op plekken komen te staan in gebieden waar enkele van hun Community Fair Trade-partners zich bevinden om zo de gemeenschap te kunnen helpen in een betere toekomst voor hun kinderen. De gemeenschappen waaraan dit jaar gedoneerd worden zijn te vinden in Ghana, Honduras, Nepal en Noord- en Zuid-India.

Naast de verschillende giftsets zijn er natuurlijk ook losse producten van de 3 kerstgeurlijnen verkrijgbaar en leuke accessoires zoals een spons in de vorm van een Gingerbread Man, rode scrubhandschoentjes, een tasspiegeltje met een sneeuwpopje achterop, een feestelijk manicure-setje en een douchepuff in de vorm van het gezicht van een sneeuwmannetje of rendier. En ook dit jaar zijn er weer mooie, extra feestelijke make-up producten in het kerstassortiment te vinden.

Ik kan in ieder geval helemaal enthousiast worden van de fijne kerstproducten, de leuke vormgeving van de producten en giftsets èn dat je er dan ook nog eens een goed doel mee steunt vind ik een prachtige kerstgedachte ♥

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 21 december 2013 at 12:52

  Wat een tof cadeautje is dit :-) Leuke buitenkant, en hele leuke binnenkant!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 21 december 2013 at 10:07

  leuke inhoud, de producten lijken mij heerlijk!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 21 december 2013 at 10:00

  Zo leuk!! Heb hem zelf ook. Vind het ook top om zo een goed doel te steunen :)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 21 december 2013 at 09:32

  Heel leuk zo! Mooi cadeautje. Liefs

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 december 2013 at 08:37

  mooie producten :D love de butters :3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 december 2013 at 00:40

  Oh heerlijke producten! De bodybutters ;-)

  Fijn weekend…..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.