Beauty

The Body Shop shimmer waves & shimmer bauble

25 december 2013

the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-1
Ook al hou ik van een matte gezichtsmake-up als ik me op maak, ik vind een highlighter aangebracht op de juiste plekken toch zeker een onmisbaar product om het geheel wat meer leven en een mooie glans te geven. Vandaag wil ik jullie twee prachtige producten van The Body Shop laten zien die hiervoor perfect zijn, al zorgt de Shimmer Bauble voor een wat subtieler resultaat en geeft de Shimmer Waves een wat opvallender resultaat. Het is maar net wat jij mooier vindt! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches van deze producten.

the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-3 the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-4
Speciaal voor de feestdagen uitgebracht in een special edition is deze Shimmer Bauble met hierin maar liefst 42g aan product, hier kan je dus echt een hele tijd mee vooruit! De shimmers afkomstig van deze balletjes zijn redelijk neutraal van kleur en passen bij veel verschillende huidtypes en huidkleuren. De glans die het op de huid geeft is wat subtieler en er zit hier en daar een shimmer tussen die in feller licht en/of in kaarslicht zorgt voor een mooi effect. Je kan deze natuurlijk op je gezicht gebruiken, maar neem bijvoorbeeld ook een beetje mee in je decolleté bij een mooi jurkje voor een extra feestelijk effect.

The Body Shop Shimmer Bauble is verkrijgbaar voor €25,00.

the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-5 the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-6
Het hele jaar door te verkrijgen zijn deze Shimmer Waves die zo af en toe in een nieuwe kleur worden uitgebracht. Het is een vaste poeder van maar liefst 8,5g dus ook hier kan je zeker wel even mee vooruit. Je kan deze Shimmer Waves bijvoorbeeld gebruiken op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen om een mooie glans mee te geven, maar gebruik hierbij wel een lichte hand anders kan je er wel heel erg shiny uit zien. Wat dekkender aangebracht kan je dit product ook als oogschaduw gebruiken en het geeft dan een mooie, frisse glans en ‘open’ oogopslag. Ik vergelijk dit product met mijn geliefde Bobbi Brown Shimmer Brick die je al vaker terug zag komen op de website.

Hierboven zie je de The Body Shop Shimmer Waves in de kleur Coral die verkrijgbaar is voor €23,00.

Tip: rond deze tijd zijn er bij The Body Shop altijd mooie acties voor de kerstproducten waaronder de Shimmer Bauble bijvoorbeeld ook valt. Zo kan je vaak tegen leuke prijzen nog erg mooie producten scoren :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 december 2013 at 20:04

  Ik ga ook meestal voor mat, maar een mooie subtiele highlighter is inderdaad wel mooi :-) Happy holidays!

 • Avatar van charile
  Reply charile 25 december 2013 at 16:18

  prachtige producten! fijne dagen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 december 2013 at 12:18

  mooie producten! merry xmas :3

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 25 december 2013 at 10:24

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 december 2013 at 07:13

  Geweldig! Het zijn mooie zachte kleuren….

  Merry x-mas and a happy new year Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.