Fashion

Tip! | Een uniek cadeau via Catchthebluefish.com (+ win!)

13 december 2013

catchthebluefish1
Een unieke website met een uniek aanbod in Nederland en België en een superleuk idee om eens iemand mee te verrassen, wellicht een tip voor de aankomende feestdagen? Bij Catchthebluefish.com kan je namelijk originele cadeaus vinden in abonnementvorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op noten, een gezonde groentetas, hondenbrokken, scheermesjes, een 3D printabonnement of een midlife-abonnement? Lees verder voor meer informatie over dit bedrijf èn de leuke winactie om zelf zo’n verrassend cadeau te ervaren. 

Je kan via Catchthebluefish voor een vast bedrag verschillende service abonnementen op producten of diensten afsluiten die je op regelmatige basis thuisgestuurd krijgt. Deze trend is gesignaleerd en overgewaaid uit Amerika en is nu ook binnen handbereik in Nederland en België. De on- en offline winkelstraten worden steeds saaier en het kan daarom lastig zijn om met een origineel en onderscheidend cadeau te komen. Dit moest anders!

Snuffel zelf eens rond op Catchthebluefish.com, selecteer op locatie, type, keyword of rubriek en laat je verrassen door het bijzondere assortiment. Helemaal leuk is dat er niet alleen met bekende landelijke bedrijven wordt samengewerkt, maar dat ook de kleinere en lokale ondernemer zo de kans krijgt om zijn product op een leuke manier onder de man te brengen.

“Laat de Bluefish je brengen naar places you have never been before… zwem een eindje met ons mee en ontdek hoe kleurrijk onze servicewinkel is.” Aldus Hiske de Jong en Willemien Botermans, oprichters en eigenaars van Catchthebluefish.com.

catchthebluefish2


Winactie

Zelf kennis maken met een leuk product en/of dienst via Catchthebluefish òf iemand anders verrassen met dit cadeau? Ik mag namens Catchthebluefish en 3Dimenz een 3D-ring t.w.v. €65,00 verloten welke je helemaal zelf mag ontwerpen. Hoe tof is dat?! Met hulp van het 3D-printbedrijf kan je je eigen creativiteit op de ring loslaten. Jij kiest de kleur, de vorm, eventueel een letter en/of figuur en 3Dimenz zorgt dat jouw ontwerp wordt gemaakt. Tip: bekijk ook dit leuke Pinterest bord met meer inspiratie voor 3D-ringen.

Wil jij hier kans op maken?
– Vul het klik&win formulier in
– laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet met deze winactie.

Meedoen met deze winactie kan t/m 20 december 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 20 december 2013 at 10:59

  Woow!- De mogelijkheden zijn oneindig.. #interessant
  (de creatieve ideeen stromen al…)
  #SUPER

 • Avatar van Nena
  Reply Nena 17 december 2013 at 22:45

  Ooh, dit is wel heel leuk zeg!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 17 december 2013 at 18:15

  Leuk zeg ik doe mee. Ik heb al een keer een 3D print gemaakt tijdens een workshop. Best lastig hoor.

 • Avatar van Donna Jansen
  Reply Donna Jansen 17 december 2013 at 15:50

  Ik doe mee, wat een gweldig leuk idee zeg !!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 16 december 2013 at 20:34

  Dat klinkt leuk! Ik doe mee :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 december 2013 at 23:34

  Ik sla deze winactie over…..

  Fijn weekend ;-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 december 2013 at 16:51

  Wow, da’s wel cool :-)

 • Avatar van Miss Happinez
  Reply Miss Happinez 13 december 2013 at 16:26

  Ik vind het zo gaaf dat je in 3D kan printen. Hoe bizar? Leuk dat je een winactie houdt ook, maar ik sla deze over. Succes iedereen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.