Reizen & vrije tijd

Tip! | Gratis Nintento Wii Fit U download

31 december 2013

wii-fit-u-4
Het is vandaag alweer de laatste dag van het jaar, een dag waarop veel mensen bezig zijn met doelen stellen voor het nieuwe jaar. Eén van de doelen die jaarlijks in de top 3 staat is toch wel gezonder gaan eten en meer bewegen. Wil je hier op een leuke manier mee aan de slag en heb je al een Wii U in huis, dan heb ik vandaag een leuke tip voor je: namelijk een linkje voor een gratis proefversie van Wii Fit U. Na het downloaden kan je zo direct aan de slag met het hele gezin om gezamenlijk meer te bewegen op een leuke, maar zeker ook effectieve manier.

Nintento Wii Fit U is laagdrempelig, fun en is geschikt voor het hele gezin. In de game zitten maar liefst 77 verschillende workouts die je afwisselend met het balance board en/of de Wii U game pad kan uitoefenen. De verschillende spelonderdelen zoals Muscle Workouts, Yoga, Aerobic Exercises, Balance Games en de nieuwe Dance spellen zorgen ervoor dat er voor iedereen wel wat tussen zit om lekker actief aan de slag te gaan.

Wil je na de gratis proefmaand doorgaan met het spel dan kan je in de winkel de nieuwe Fit Meter aanschaffen en koppelen aan het spel waardoor je voor onbepaalde tijd door kan trainen. De Fit Meter houdt gedurende de dag je activiteit bij welke worden doorgestuurd naar Wii Fit U zodat je precies weet hoeveel je hebt bewogen en hoeveel kcal je hebt verbruikt.

De gratis proefversie van Nintendo Wii Fit U kan hier gedownload worden t/m 31 januari 2014. Have fun!

En.. ik kan alvast verklappen dat ik in samenwerking met Nintento in het begin van het nieuwe jaar met een geweldige winactie ga komen. Dus.. hou Curvacious.nl zeker goed in de gaten!

Enjoy your day :)

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Happinez
  Reply Miss Happinez 31 december 2013 at 18:47

  Ik ben gek op de Wii en wii fit! Bedankt voor de tip :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 december 2013 at 14:48

  Tof!
  Wat leuk ;-)

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 31 december 2013 at 14:18

  Tof! Die neem ik wel even mee! :-)
  Wij zijn gek op onze Wii U, nu vooral met Mario bezig ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2013 at 14:42

   Ah, tof! Gotta love Mario ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.