Reizen & vrije tijd

Win een luxe verblijf @ Carlton Ambassador The Hague

11 december 2013

carlton-ambassador-hotel-den-haag-2
Mocht je mij volgen op social media dan heb je vast en zeker meegekregen dat ik samen met mijn man vorig weekend een weekendje naar Den Haag ben geweest. Niet alleen hadden we wat te vieren (we waren namelijk 12 jaar samen), ook hadden we zin om er weer even lekker tussenuit te gaan in een stad die we beide nog niet echt kenden. Den Haag werd het! We hebben een heerlijk weekend gehad met een rondritje door de stad, hebben lekker geluncht, gewinkeld en vooral heel erg ge-relaxed. Heb jij ook zin in een leuke stedentrip in eigen land? Ben je er aan toe om er even tussenuit te gaan en je lekker in de watten te laten leggen? En dat ook nog in Europa’s beste Luxury City Hotel.. Kijk mee voor meer informatie over deze winactie waarbij je een luxe verblijf voor 2 personen in het Carlton Ambassador The Hague **** hotel kan winnen!

Het Carlton Ambassador The Hague is een prachtig viersterren hotel in boutiquestijl in het centrum van Den Haag. Een deel van de kamers heeft onlangs een renovatie ondergaan waardoor er Signature Rooms zijn ontstaan in een prachtige Dutch Boutique stijl die tot in details is doorgevoerd. Naast de leuke stijl zijn het ook nog eens erg ruime kamers met een zitje, Kingsize bed, een grote LED tv, WiFi, een Nespresso machine en een badkamer in een Delfst blauw thema mèt ligbad.

Ook leuk: door middel van een bluetoothverbinding met je mobiele telefoon, tablet of laptop kan je je eigen muziek beluisteren in de nieuwe Signature Rooms.

carlton-ambassador-hotel-den-haag-1
World Luxury Hotel Award 2013
Het Carlton Ambassador hotel is onlangs bekroond met de award voor Europa’s beste Luxury City Hotel!

Marinique de Wet, Directeur van World Luxury Hotel Award: “Wij geloven dat excellente service het belangrijkste kenmerk is van een luxury hotel. Het Carlton Ambassador is een elegant boutique hotel met een smaakvol interieur en geweldige service. Sommige gasten ervaren het hotel als een oase van rust, anderen gebruiken het als uitvalsbasis om de veelzijdigheid van Den Haag te ontdekken. Het Carlton Ambassador voelt voor iedereen als thuis komen.”

Arwin Paulides, General Manager van het Carlton Ambassador hotel: “Wij zijn ontzettend trots om met deze internationale award te worden geprezen voor onze nieuwe boutique stijl. De bekroning met deze World Luxury Hotel Award bevestigt het unieke en eigentijdse karakter van ons hotel. Wij merken dat de nieuwe Signature Rooms zorgen voor een ‘wow-effect’ bij onze gasten. De kamers zijn tot in detail gestyled met een combinatie van luxe elementen en moderne techniek.”

carlton-ambassador-hotel-den-haag-4 carlton-ambassador-hotel-den-haag-3
Of je nu meer cultureel bent ingesteld of voor de fun gaat, Den Haag is de perfecte stad wat alles binnen handbereik heeft; onder andere het Binnenhof, Paleis Noordeinde, kunstgaleries, winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants en ook Scheveningen ligt op maar 5 minuutjes rijden zodat je er nog een middagje strand aan vast zou kunnen plakken.

Wij hebben in ieder geval een geweldig verblijf gehad in het hotel. Goed centraal gelegen, vriendelijk personeel, rustig, een prachtige kamer, een heerlijk 3-gangen diner en na een nacht goede slaap ook nog eens een lekker uitgebreid ontbijt. Het was top!

Winactie
Wil jij kans maken op een luxe verblijf in het Carlton Ambassador The Hague **** hotel welke bestaat uit een 3-gangen diner, overnachting in een Signature Deluxe Room èn ontbijt voor 2 personen, doe dan zeker mee met deze winactie. Wat moet je doen? Laat een reactie achter onder dit artikel wie jij graag zou willen verrassen met dit heerlijke weekendje weg. Meedoen met deze winactie kan t/m 17 december 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 17 december 2013 at 20:40

  Ik zou graag mijn broer willen verrassen met dit weekendje weg. Hij heeft zijn nier afgestaan aan mijn moeder en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor! En daarnaast kan ik ook wel een weekendje weg gebruiken. Weet je waarom? Als mijn broer en zijn vriendin lekker een weekendje weg gaan pas ik op hun hondjes in hun huis. Lijkt me een goede ruildeal :-)

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 17 december 2013 at 18:25

  Ik zou graag mijn lieve vriend willen verassen met dit weekendje weg. Sinds ik zwanger (10wk) ben geef ik non-stop over en heeft hij mij zonder morren met veel liefde verzorgt. Gister ben ik opgenomen in het ziekenhuis , en hij regelt wederom alles. Hij verdient het.

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 17 december 2013 at 17:27

  Wat een leuke winactie! Ik weet wel heel goed wie ik hier blij mee wil maken, ik wil dolgraag mijn vriend verrassen die er zo voor mij is geweest rondom de zwangerschap en heftige geboorte van onze dochter. Hij heeft altijd voor me klaar gestaan en is er nog steeds voor ons, en een super vader +partner. Een weekendje samen weg zou wel heel goed uitkomen

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 17 december 2013 at 16:51

  Super leuke prijs! Ik zou heel graag mijn vriend hiermee willen verrassen! We wonen al jaren niet in hetzelfde land, dus als we elkaar zien dan is het altijd speciaal. Lijkt me dus heel leuk om met hem een nachtje in het Carlton Ambassador te logeren!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 17 december 2013 at 12:30

  Oh wat heerlijk. Als ik win wil ik een van mijn werkloze vriendinnen (ben zelf ook werkloos; de groep breidt zich steeds meer uit) verrassen met dit stukje luxe. Welke vriendin dat dan wordt, daar neem ik dan t.z.t. wel een beslissing over.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 17 december 2013 at 12:26

  Wat een geweldige winactie. Samen met mijn geliefde vanuit Limburg naar de Carlton Ambassador The Hague tijdens de komende winter maanden zou echt een fantastische ervaring zijn

 • Avatar van Rian de Gelder
  Reply Rian de Gelder 16 december 2013 at 22:48

  Ik wil mijn lieve vriend verrassen, omdat hij de grootste goeierd is die er bestaat.

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 15 december 2013 at 13:57

  Wie ik zou willen verassen? Mijn moeder! Ze houdt niet alleen ontzettend van Den Haag, ze wil ook heel graag een aantal dagen met mij eropuit. Tot nu toe heb ik dat echter steeds moeten afslaan. Ik heb het zo ontzettend druk gehad met het schrijven van mijn afstudeerscriptie, dat ik er simpelweg geen tijd voor kon vinden. Nu is dat gelukkig allemaal achter de rug. Ik heb eindelijk tijd voor iets leuks met mij moeder. Hiermee zou ik haar heel graag willen verassen. Niet alleen omdat ze er met mij op uit wil trekken én omdat ze van Den Haag houdt, maar ook om haar te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die zij mij tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie heeft gegeven. En die heb ik meer dan nodig gehad!

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 14 december 2013 at 21:28

  Ik wil graag mijn man verrassen, ik ben namelijk jarenlang gast geweest van het Leyenburg/Haga-ziekenhuis, hoog tijd om samen Den Haag op een plezierige manier echt te leren kennen.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 14 december 2013 at 17:50

  Ik zou mijn moeder willen verassen. Ze verdient zeker een beetje rust na een hectisch jaar waarin mijn vader weinig thuis was, er verbouwd werd met veel tegenslagen.

 • Avatar van Pebbles
  Reply Pebbles 14 december 2013 at 16:36

  Ik wil mijn man verrassen voor zijn verjaardag. Hij verwent mij en onze dochter ontzettend, maar wil nooit zelf een cadeau omdat ons meer gunt dan zichzelf. Dus een verrassing voor hem zou erg leuk zijn.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 14 december 2013 at 10:30

  Ik zou graag mij vriend willen verrassen met een weekendje weg omdat hij 30 december jarig is.

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 13 december 2013 at 20:08

  Ik zou ontzettend graag mijn ouders willen verassen met een luxe verblijf omdat ze weinig tijd voor elkaar nemen naar mijn mening en ik het leuk voor ze (en voor mij) zou vinden als ze lekker even weg kunnen met ze tweeën. Zelf heb ik dan dus lekker een dagje het huis voor mezelf, ook niet slecht! ;)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 december 2013 at 19:32

  Ik ga helemaal uit mijn dak om samen met mijn vriendin een fantastisch “Haags” weekend te beleven, een weekend van grote klasse, leuk mom zowel mijn vriendin als mezelf mee te verrassen.
  De prijs, een weekend in het Carlton Ambassador The Hague **** hotel, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks curvacious.nl/blog op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 • Avatar van hajko mulder
  Reply hajko mulder 12 december 2013 at 23:44

  Zo graag mijn vriendin verrassen. Omdat we elkaar hier voor eerst ontmoet hebben. Omdat ze uit Maleisië komt, en daarzo gastvrij ontvangen werd. Alsof ze thuis was. Het echte familiegevoel.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 12 december 2013 at 21:39

  Mijn vrouw Diana die nu nog in het ziekenhuis ligt, maar hopelijk begin volgende week weer naar huis mag.

 • Avatar van Miek
  Reply Miek 12 december 2013 at 18:26

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee… Ik zou dit weekendje weg graag willen winnen voor mijn vriend. Hij is al 1,5 jaar werkzoekend, waardoor extraatjes als een weekendje weg er niet inzitten. Ik zou hem graag willen trakteren omdat we aankomend jaar op 7 maart vijf jaar samen zijn. Op 9 maart is de halve marathon van den haag. Ik zou hem graag willen trakteren op een wedstrijdbewijs inclusief overnachting. Ik weet zeker dat dit een van de origineelste cadeaus zou kunnen zijn die ik voor hem zou kunnen organiseren. Groetjes Miek

 • Avatar van MarisA
  Reply MarisA 12 december 2013 at 18:26

  Dat ziet er heeeeeerlijk uit. Ik zou graag mijn m’n man verrassen. Reden… eigenlijk geen speciale. Juist daarom! Omdat we alle dagen moeten genieten ( en dat soms even vergeten).

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 december 2013 at 16:08

  Ik doe super graag mee met deze winactie en zou graag voor het eerst alleen met mijn vriend samen op vakantie willen gaan . Dit is helaas tot nu toe nog nooit gebeurd maar dit lijkt mij een super kans om toch te kunnen gaan, omdat we nu best wel weinig geld hebben als studenten zit er geen vakantie in…

  Ik wens iedereen succes met deze ontzettend mooie winactie
  Liefs Manon

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 12 december 2013 at 14:16

  Hi Desirée,

  Ge-wel-dige actie, ik doe mee (:
  Met dit nachtje weg zou ik graag mijn moeder willen verrassen. ♥

  Liefs, Jolijn.

 • Avatar van Eva S.
  Reply Eva S. 12 december 2013 at 14:13

  Ik zou heel graag mijn vriend meenemen voor een luxe weekendje Den Haag! 19 November waren wij twee jaar samen en we wilde dit groots vieren, maar door mijn tentamens en scriptie stress en zijn drukke nieuwe baan hebben we jammer genoeg ons jubileum op de achtergrond moeten schruiven. Ik zou graag alsnog samen genieten van een geweldig weekend met lekker eten, shoppen en heerlijk slapen en het winnen van deze prijsvraag zou ons dat weekendje kunnen bezorgen :)

 • Avatar van annemieke
  Reply annemieke 12 december 2013 at 12:03

  Met deze heerlijke verwenprijs zou ik graag mijn vriend willen verrassen. Sinds hij bij een ongeluk in 2009 hersenletsel opliep, zitten dergelijke verwendingetjes er voor ons niet meer in. En ik gun het hem zo!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 12 december 2013 at 10:54

  Wauw, dit is echt een gave actie! Ik zou erg graag mijn ouders met dit verblijf willen verrassen. Ze zijn over een poosje 25 jaar getrouwd (begin 2014, dus volgend jaar). Dit zou echt een supermooi cadeau en een hele leuke verrassing zijn!

 • Avatar van Inge pijl
  Reply Inge pijl 12 december 2013 at 10:14

  Verrassen? Redden zul je bedoelen! Sinds mijn man en ik bijna acht maanden geleden ons zoontje Olivier kregen hebben we niet langer dan 5 uur aan een stuk geslapen. Als de kleine meneer midden in de nacht wil drinken brengt mijn man hem naar mij. Al acht maanden. Hierdoor houden we het samen vol en genieten we van onze kleine druktemaker. Maar wat zou het een droom zijn om een nachtje ongestoord te kunnen bijslapen… Olivier een nachtje bij opa en oma en wij doen wat geen wallen crème kan oplossen; slaapgebrek bevechten! Even samen bijkomen, bijkletsen en genieten van elkaar. Want geloof me, met een kleintje erbij is het soms zoeken naar quality time samen. Dus verrassen? Niet echt. Ons redden van slaapgebrek? Echt wel!
  X ingel

 • Avatar van angela
  Reply angela 12 december 2013 at 10:08

  Wat een mooit hotel! En dan ook nog eens een kans om zoiets te winnen. Super leuk! Ik zou graag mee willen doen voor een vriendin. Ze heeft besloten binnen een jaar te willen gaan trouwen, terwijl er eigenlijk geen geld is voor een trouwerij met alles erop en eraan. Dit zou misschien een leuke oplossing kunnen zijn voor een mooi hotel voor de huwelijksnacht of anders als ontstress momentje bij de voorbereiding.

 • Avatar van noraly
  Reply noraly 12 december 2013 at 07:42

  Ik zou deze prijs graag samen met mijn vriend delen. Sinds 2 december zijn we 9 jaar samen, wat we dit jaar niet goed hebben kunnen vieren. Het leuke daaraan is dat we in deze tijd bezig zijn met klussen en dat we vanaf aankomende zaterdag na lamge tijd eindelijk samenwonen. Een overnachting in de signature deluxe room is een mooie gelegenheid om bij te komen van alle verhuis stress, want jeetje… wat is het een hoop gedoe.

  Daarbij heeft Den Haag / Scheveningen een heel bijzondere/speciale pleknin ons hart. Om een heel lang verhaal kort te maken; nadat mijn vriend een paniekstoornis ( hij is nu “pas” 22 ) heeft overwonnen, was dat de eerste plek waar hij naartoe durfde voor een overnachting. Die rust en die magische sfeer aan zee maaktalles goed.

  Het lijkt me super om weer eens in die omgeving te zijn. En het is meteen een mooie afsluiter van ons jaar; 9 jaar samen, samenwonen, ons 1ste eigen huisje, onze 1ste kerst samen en het belangrijkste… samen wakker worden in het nieuwe jaar!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 12 december 2013 at 01:33

  Mijn bestie <3 ze steunt me en staat overal & altijd voor mij klaar! Helaas heb ik haar afgelopen tijd te weinig gezien. Kennen elkaar nu bijna 5 jaar alweer. Ze vult me aan, we denken soms (9 van de 10 x) precies het zelfde. Soms zeggen we op het zelfde moment de zelfde dingen. Vriendinnen voor het leven, voelt bijna als zusjes ^_^ Het is fijn om zo iemand om je heen te hebben & ze verdient het dubbel en dwars <3

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 11 december 2013 at 23:45

  Allereerst heb ik een goed huwelijk hoor, zo’n weekend lijkt me ook geweldig samen met mijn man.
  Maar mijn vriendin Yvonne verdiend dit nog meer.
  Afgelopen maand is haar leven drastisch veranderd.Zo is ze haar baan kwijt geraakt en haar vriend beeindigde de relatie. Ze zit er echt behoorlijk doorheen en daarom gun ik het haar zo.
  Even lekker verwend worden, heerlijk ontspannen, & culinair genieten,ze verdiend het gewoon.

 • Avatar van @AngeliqueH2
  Reply @AngeliqueH2 11 december 2013 at 22:04

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 12 jaar samen zijn en binnenkort een baby
  wat kan het leven leuk zijn :)

  Wie ik zou verassen met deze schitterende prijs ?

  Mijzelf en mijn mannetje,

  Vooral voor mijn man omdat hij ondanks onze zieke zoon en mijn reuma altijd vrolijk blijft en voor ons klaar blijft staan,
  dit heeft hij echt verdiend .

 • Avatar van Mandy Haenen
  Reply Mandy Haenen 11 december 2013 at 21:09

  Wat een super winactie♥♥♥
  Ik zou mijn vriend graag willen verrassen met dit weekendje weg. Even lekker eruit en uitwaaien in scheveningen! Hij heeft mij al zo vaak verrast. Nu is het mijn beurt ;-)
  Nu is natuurlijk de vraag…
  Winnen wij het weekendje Den Haag?

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 11 december 2013 at 21:04

  mijn man zou dit echt verdienen. sinds ik invalide ben doet hij zoveel voor mij. ik kan hem niet genoeg bedanken

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 11 december 2013 at 20:45

  Ik zou heel graag mijn vader eens willen verassen. Hijw ordt dit jaar alweer vijftig maar vindt het volgensmij maar moeilijk (hij voelt zich nog vijfentwintig) Hij heeft het er wel eens over gehad dat hij graag in een michelin ster restaurant zou willen eten, maar ik zou hem ook heel graag willen verassen met zo’n luxe hotelverblijf :)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 11 december 2013 at 20:45

  Ik zou graag mijn vriend willen verrassen, sinds dat we een zoontje hebben van 6 maanden doen we te weinig leuke dingen. Een weekendje weg zou ons goed doen! Liefs

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 11 december 2013 at 20:44

  Ik doe ook graag mee! Ik bezoek je site nog niet zo lang, maar ik ben echt blij dat ik je gevonden heb :) Je bent een prachtige meid en ik vind het heel leuk dat je nu eindelijk zwanger bent van een kleintje.
  Ik wil graag mijn ouders verrassen met een weekendje in het Carlton Ambassador The Hague . Ik kom oorspronkelijk uit Zuid Limburg en ben in 2008 naar Den Haag verhuisd om te gaan samenwonen met mijn man (nu vriend). Inmiddels hebben we een dochter van 1,5 die helemaal gek is op haar opa en oma. Een bezoekje aan het hotel kan ze dan mooi combineren met een bezoek aan ons! We hebben geen contact met de familie van mijn man die hier in de buurt woont dus we zijn op elkaar aangewezen. En dan nu de reden waarom ik mijn ouders dit weekendje weg gun: Maandag kreeg onze dochter de griep waardoor ze niet naar het kinderdagverblijf kon. De eerste twee dagen is mijn man bij haar gebleven, maar gisteren is mijn moeder met de trein naar ons gekomen, heeft bij ons geslapen en op ons meisje gepast zodat wij vandaag konden werken! Terwijl ze met een ziek meisje bezig was heeft ze de was gedaan, gestreken, gezogen, gedweild, en gekookt zodat wij thuis helemaal niets meer hoeven te doen.
  Ik gun het haar en mijn vaderecht, ondanks de ongeveer 250 km tussen ons in zijn ze de liefste opa en oma die er zijn, en een weekendje bij ons zouden niet alleen mijn ouders, maar ook ons meisje en wij heel leuk vinden!

 • Avatar van Mirella van Hemert
  Reply Mirella van Hemert 11 december 2013 at 20:30

  Aan deze winactie wil ik heel graag meedoen. Ik zou mijn man wel eens willen verrassen met een weekendje weg, sinds de kinderen er zijn zijn we niet echt meer samen weggeweest. Zelfs ons etentje ter ere van ons 10-jarig huwelijk is niet doorgegaan begin dit jaar :(
  Dan zou dit een leuke verrassing zijn.

  Groetjes Mirella

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 11 december 2013 at 20:29

  Wauw wat een mooie winactie! Ik zou heel graag deze prijs willen delen met mijn schoonzus, zij gaat nu door een hele zware tijd heen. Veel zorgen om haar verstandelijk beperkte dochter, die nu zwaar onder de medicijnen zit vanwege psychoses. Daarnaast heeft haar man een zwaar ongeluk gehad waardoor hij minder kan werken en dus ook minder inkomsten, en lichamelijk veel klachten. Zij houdt zich sterk en cijfert zichzelf weg. Ik zou haar graag eens meenemen een weekendje weg, dan kan zij ook eens ontspannen en er even tussenuit! Een beetje luxe verwennerij heeft ze wel verdiend!

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 11 december 2013 at 20:25

  Voor mijn lover-to-be! We zijn heel leuk aan het daten en eigenlijk begint het steeds serieuzer te worden. Hoe leuk zou het zijn om samen lekker een weekendje weg te gaan, om te zien wat de toekomst ons nog meer kan brengen!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 11 december 2013 at 20:19

  Ik zou graag mijn kleine zusje hiermee verrassen zodat we weer eens samen een weekendje lol kunnen maken :D Ik zie haar niet meer zo vaak, sinds ik uit huis ben.

 • Avatar van Marc
  Reply Marc 11 december 2013 at 20:14

  Dit is natuurlijk altijd leuk

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 11 december 2013 at 19:55

  Oh wow wat gaaf! Ik had je al via Twitter gezegd, Den Haag is ook mijn favo stad, zeker om te shoppen! Een weekendje weg klinkt echt heerlijk, samen met mijn man even ontspannen na de pre-kerstdrukte met onze beide eigen bedrijven… Zou een superverrassing zijn voor hem :)

 • Avatar van melanie
  Reply melanie 11 december 2013 at 18:52

  Ik zou dolgraag mijn man hiermee willen verrassen. Begin 2014 zijn we 18 jaar samen. Dit jaar is voornamelijk dankzij mij zeer zwaar geweest voor hem en dan nog is hij in september met me getrouwd. Ik wil hem gewoon laten weten hoe dol ik en onze twee zoons op hem zijn en dat ik superdankbaar ben dat hij in mijn leven is.

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 11 december 2013 at 18:32

  Ik zou miijn man graag verrassen met een gezellig weekendje weg, zodat we heerlijk even kunnen ontspannen! Het is een lieverd en hij doet alles voor me, ik zou nu hem graag eens verrassen!

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 11 december 2013 at 17:46

  M’n hubby:) hij wordt morgen aan z’n kruisbanden geholpen en zal de komende weken weinig tot korte afstandjes met de krukken lopen. We werken allebei zo veel dat we echt tijd moeten inplannen samen, en dat is dan alleen in t weekend.. Daarnaast hebben we geweldige herinneringen aan den haag. trammetje naar Scheveningen, even uitwaaien, eten op de pier (wat nu niet meer kan:() en de eerste vlinders ;-) fijne herinneringen die we graag terughalen, we komen er helaas niet vaak meer ivm de tijd. Met deze prijs pakken we meteen de kans!

 • Avatar van Heleen Teunissen
  Reply Heleen Teunissen 11 december 2013 at 17:33

  Ik zou heel graag mijn moeder verrassen met een weekendje Den Haag, ben daar nog nooit samen met haar geweest en omdat ik in het buitenland woon -Zwitserland- zien we elkaar niet zoveel en ik zou haar op deze manier graag willen bedanken voor al haar steun tijdens een heel zware periode waar ik nu doorheen ga. Ze heeft altijd een luisterend oor en staat meteen voor me klaar en dat mag op deze manier weleens beloond worden!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 11 december 2013 at 16:53

  Wat heerlijk dat jullie zo’n fijn weekend gehad hebben met zijn tweetjes, nu kan het nog he?
  Ik zou heel graag mijn partner willen verrassen. Hij werkt keihard voor ons gezin en zorgt elke ochtend voor een heerlijk ontbijtje met versgeperst sinaasappelsap voor ons. Hij heeft eigenlijk geen grote verlangens en weinig hobby’s dus het is erg moeilijk om iets te verzinnen om hem te verrassen. Een nachtje weg vind hij wel helemaal geweldig, net als ik dus ik doe graag mee.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 11 december 2013 at 16:13

  Ik zou graag mijn zus willen verwennen die na ruim 20 jaar haar baan verliest door een reorganisatie. Hele gezin op zijn kop natuurlijk. Ik zou haar graag even een weekendje weg gunnen om even heerlijk haar zinnen te kunnen verzetten.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 11 december 2013 at 16:06

  Oh waauw, wat heb jij toch altijd geweldige prijzen om weg te geven :-) Veel succes iedereen!

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 11 december 2013 at 15:18

  40 jaar bij elkaar daar mag je wel even op gepaste wijze bij stilstaan en deze geweldige luxe prijs zou een waanzinnig mooi kado zijn

 • Avatar van enith
  Reply enith 11 december 2013 at 14:57

  ik zou graag mijn man willen verwennen met dit weekendje weg omdat wij bijna 3 jaar getrouwd zijn en 5 jaar samen.het zou dan ook onze eerste vakantie samen weg zijn omdat we dit financieel zelf niet kunnen bolwerken
  gr enith

 • Avatar van Kim van Gulik
  Reply Kim van Gulik 11 december 2013 at 14:32

  Wauw prachtig, ik zou mijn vriend hier heel graag blij mee willen maken. We hebben het binnenkort drie maanden, maar kennen elkaar al meer dan een jaar. We zijn op een bijzondere en tevens verdrietige en absurde manier bij mekaar gekomen. We zijn beide een dierbare verloren, zijn beste vriend en mijn ex. We hebben mekaar in deze heftige periode kunnen steunen en hij was mijn sterretje in deze donkere dagen. Onze band is heel intens en hij is heel bijzonder, we zijn nu beide weer ontzettend gelukkig en kunnen nu naar de mooie herinneringen denken die we beide hebben mogen meemaken met onze wederzijdse vriend.
  Ik zou hem graag willen verassen en samen willen genieten van een weekendje weg. Alleen tijd voor elkaar en genieten!

  email: dailylife-kim@outlook.com

 • Avatar van Henne
  Reply Henne 11 december 2013 at 14:14

  Wat mooi. Ik zou dan mijn verloofde graag willen trakteren. Hij is altijd heel lief en gul en ik zou het leuk vinden om hem een keer te verrassen met iets leuks.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 december 2013 at 14:08

  Lijkt mij heerlijk om dit prachtige hotel en Den Haag (nog nooit geweest volgens mij..?) te ontdekken met mijn nieuwe liefde! ^^ net een maand officieel met hem in het diepe gesprongen, stiekem best spannend allemaal weer, maar man wat geniet ik van alles :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 december 2013 at 13:50

  Mijn man en ik zijn bijna 20 jaar getrouwd en we hebben de afgelopen 3 maanden een erg heftige tijd meegemaakt. Ik heb n.l. 3 spoedoperaties aan mijn nier achter de rug in amper 3 maanden tijd. Dat was behoorlijk pittig en ik heb ook op de intensive care gelegen. Het is voor mijn man behoorlijk spannend geweest want het is twee keer bijna mis gegaan. Om deze moeilijke tijd op een bijzondere manier af te sluiten en het leven en ons huwelijk te vieren zou dit toch geweldig zijn om samen mee te mogen maken. Ik hoop het zo, want we zijn er echt aan toe.

 • Avatar van Debbie HS
  Reply Debbie HS 11 december 2013 at 13:18

  Ben er zo vaak langsgelopen en zou er heel graag een nachtje willen slapen! ´s Avonds cocktails drinken bij the Blueprint en kruipend naar huis :-) Uiteraard met mijn wederhelft, die ik hiermee heel erg zal verassen!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 11 december 2013 at 13:08

  Oh was een geweldige prijs! Met deze mooie prijs zou ik mijn vriend willen verassen. We zijn nu ruim een jaar bij elkaar en hebben in dit jaar behoorlijk wat te verduren gehad (financieel, overlijden van familie) mijn vriend is mijn rots in de brandig en maakt mijn leven echt compleet. We wilden graag een weekendje weg dit jaar og begin 2014 maar financieel zit het er niet in, wat zou dan leuker zijn om hem spontaan te verassen met deze mooie prijs zodat we samen een dagje en nachtje kunnen ontspannen na de roerige tijden en het nieuwe jaar ontspannen en met liefde kunnen ingaan. Deze prijs zou helemaal fantastisch om alle stress achter ons te kunnen laten! Ik ga heel hard duimen!

 • Avatar van Martje
  Reply Martje 11 december 2013 at 13:04

  Het lijkte heerlijk om er samen met mijn vriend een weekendje tussen uit te gaan. Na wat gedoe met school is het natuurlijk fijn om even te relaxen.

 • Avatar van Sukran
  Reply Sukran 11 december 2013 at 12:14

  Super leuke win actie !!

  Me vriend is jarig eind december in ik heb hem al 2 maanden niet gezien dus ik zou hem zoooooo graag hiermee willen verassen.
  Den Haag heeft ook een heel speciale betekenis voor ons,omdat hij me in den haag ten huwelijk heeft gevraagd.
  We zijn allebei al heel lang niet naar den haag geweest dus het lijkt me zo leuk om zijn verjaardag en onze dagen weer te herdenken in den haag <3 <3 <3

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 11 december 2013 at 11:57

  Oh deze winactie laat ik niet aan me voorbij gaan! In februari zijn mijn vriend en ik alweer 5,5 jaar samen. We hebben elkaar leren kennen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Hij woont in Maastricht, ik vlakbij Breda in Brabant. We zijn, ondanks die lange afstand, nog steeds samen en het gaat nog steeds goed. Ik zou hem super graag willen verrassen met dit leuke weekendje weg, ik weet dat hij daar ontzettend van kan genieten omdat hij het altijd zo druk heeft met zijn studie geneeskunde. Een mooie bijkomstigheid: ik ben ook niet vies van een weekendje weg! Heerlijk saampjes de stad verkennen, eten (dat is onze gedeelde passie, haha!). Dat lijkt me wel wat!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 11 december 2013 at 11:42

  Ik zou graag m’n vriend willen verrassen met een overnachting, aangezien wij meer dan 200 km van elkaar vandaan wonen & het nog steeds goed gaat tussen ons. Momenteel ben ik druk op mijn werk en hij druk met de verbouwing van zijn nieuwe huis – dus hebben we even minder tijd en gelegenheid om elkaar te zien. Daarom zou een overnachting in het Carlton Ambassador een perfecte uitkomst zijn om samen te ontstressen en genieten van elkaar en Den Haag!

 • Avatar van Rene koene
  Reply Rene koene 11 december 2013 at 11:28

  Ik zou graag mijn partner eens in verlegenheid willen brengen in een van die waanzinnige suites van jullie. Wie weet komt er wel een huwelijks aanzoek uit voort. Dat zou zo gaaf zijn. Kunnen jullie mij een beetje op de goede weg helpen met dit waanzinnige weekend

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 11 december 2013 at 11:06

  Dat ziet er goed uit! Ik weet direct wie ik zou willen verrassen. Mijn moeder. Ze heeft de afgelopen jaren van alles te verduren gekregen wat betreft de gezondheid van mijn broertje en vader. Als klap op de vuurpijl kreeg ze afgelopen zomer te horen dat ze borstkanker heeft. Gisteren heeft ze haar laatste behandeling gehad als het goed is, en dat is wel reden voor een feestje. Even een knallende verrassing voor het einde van dit jaar zou ik haar willen geven, zodat ze vol goede moed een nieuw en hopelijk heel gezond jaar tegemoet kan. Daarnaast woon ik zelf ik Berlijn en zie haar dus niet vaak. Wat moeder-dochter quality time zou super zijn! :)

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 11 december 2013 at 10:51

  Wat toevallig! Deze winactie komt precies op het goede moment… Ik zou mijn vriend hier heel erg graag mee willen verassen.. Het zou de perfecte afsluiting zijn voor dit jaar… Ik zou hem graag willen verassen omdat hij dit jaar zoveel lieve dingen voor mij heeft gedaan. Wij zijn dit jaar 5 jaar samen en hebben deze bijzondere dag helaas niet kunnen vieren door omstandigheden. Hiermee zou ik deze dag graag in willen halen en hem willen verassen!
  Liefs

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 11 december 2013 at 10:03

  Ik zou graag mijn ouders willen verassen. Na intensief met mijn broer bezig te zijn geweest dit jaar hebben ze wel een dagje met zijn tweeën aan de andere kant van Nederland verdient. Mijn broer heeft een zwaar jaar vol psychoses achter de rug omdat hij schizofreen is. Doordat hij dus niet op zich zelf kon wonen door deze psychoses en hij niet opgenomen wilde worden hebben ze hem in huis genomen bijna het hele jaar. Dat is erg zwaar geweest en ik met mijn druk gezin op een afstand van 100 km kon niet zo bijspringen als ik had gewild. Daarom duimen dat ik dit win voor mijn ouders.

  Lien

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 11 december 2013 at 09:50

  Ik kan mijn vrijwilligersmaatje NdTen stickers ontzettend blij maken met een luxe uitje van de hoogste orde! Wat zal ze genieten en we kunnen eens even “dol-fijn ” ongestoord kletsen en bij komen van al onze drukke werkzaamheden!!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 11 december 2013 at 09:33

  Mijn lieve man Ruben wil ik verassen. We zijn afgelopen maand verhuisd en in dezelfde periode begon mijn man aan zijn nieuwe baan. Spannende en drukke periode dus! Hij is de proeftijd doorgekomen en heeft een jaarcontract. Samen een weekend weg lijkt ons heerlijk om even te ontspannen!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 11 december 2013 at 09:32

  Wat een geweldige winactie! Natuurlijk doe ik graag mee! Ik zou (heel origineel), graag mijn vriend meenemen. We zijn al ruim 3 jaar samen, en vooral het laatste jaar zijn voor ons veel dingen veranderd (positief hoor :) ). Ik ben afgestudeerd, we hebben een huisje gevonden samen, we vonden beide een baan, en mijn vriend is druk met afstuderen voor zijn hbo. Daarnaast zijn we beide een aantal uur druk met vrijwilligerswerk. Al met al is quality time er vaak bij ingeschoten, helaas. Ik ben ontzettend trots op hem, hij is dyslectisch, en behoorlijk ook, en met veel bikkelen probeert hij toch zijn hbo diploma te halen. Ik heb hem een mooie Verassing beloofd als hij komende zomer zijn diploma behaald heeft, maar tussendoor samen lekker ontspannen zou natuurlijk ideaal zijn!

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 11 december 2013 at 09:21

  Ik zou mijn buren willen verrassen. Ze staan altijd voor mij klaar en zijn zo lief. De buurman komt uit Den Haag en is al meer dan 20 jaar weg uit de stad. Hij praat nog vaak met die pretlichtjes in zijn ogen over die tijd. Wat zou hij graag weer eens door Den Haag willen flaneren met zijn vrouw. Dus dat plezier wil ik hem graag gunnen via jullie winactie. . .

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 11 december 2013 at 09:11

  Wat een originele win actie, onwijs leuk dat je dit weggeeft! Ik zou graag mijn vriend/verloofde willen verassen met deze prijs. We zijn al ruim 8 jaar samen en hebben veel meegemaakt. Ondanks alles zijn we er sterker uitgekomen. Hij is de ware voor mij. Hij werkt hard, is grappig en zorgzaam en zet mij en ons gezin altijd op nummer 1. Hij is nooit te beroerd om iets voor een ander te doen. Naast dat hij mijn grote liefde is, vind ik hem een super papa. Hij steunt mij in alles wat ik doe.
  Dit zou de ultieme verassing zijn. Even wat quality time samen, een lekker hapje en een ontspannende overnachting. Klinkt als muziek in mijn oren. ;) xx Groetjes

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 11 december 2013 at 08:52

  Dat ziet er prachtig uit zeg!Wat een mega prijs!

  Ik zou graag mijn man willen verrassen.
  Door omstandigheden gaat ons 3 daags uitje tussen kerst en oud en nieuw niet door en dit zou een super mooie vervanging zijn!!

 • Avatar van Henny
  Reply Henny 11 december 2013 at 08:52

  Ik zou graag mijn vrouw verrassen met deze geweldige actie. Zij heeft een lastig jaar achter de rug. Ze heeft daarnaast 3(!) banen die veel energie en tijd van haar vergen en verder zijn er ook nog 3 kinderen en een man die aandacht vraagt ;-). Kortom , zij is wel toe aan even een dagje relaxen in het mooie Den Haag. En nu maar hopen dat ze mij mee vraagt ;-)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 december 2013 at 08:31

  Wauw, wat een winactie! Echt super! Ik zou heel erg graag mijn vriendlief hiermee willen verrassen! We hebben allebei een enorm druk jaar met school achter de rug, en ondanks dat hij weinig tijd had om mij te zien kon ik altijd rekenen op een dagje samen of een lief telefoontje, hij maakt me elke dag weer zo blij! Daarbij kan hij echt genieten van een avondje weg met lekker eten ;)

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 11 december 2013 at 08:21

  Wat een pracht van een prijs zeg, wauw!! Ik zou heel graag mijn vriend met deze prijs willen verrassen, hij doet zoveel voor me en geeft zoveel liefde! We wonen helaas nog niet samen maar vinden het wel fijn om eens samen helemaal alleen te zijn en om lekker te kunnen genieten!

 • Avatar van Anne van Bergen
  Reply Anne van Bergen 11 december 2013 at 08:15

  Ik zou mijn ouders ermee willen verrassen! Dus een keertje iets proberen te winnenvoor iemand anders! Laatst waren ze naar valkenburg,(woehoee eindelijk na 3 jaar een weekendje het huis voor mezelf) waren ze goed en wel daar: werd papa ziek! Sjongejonge de pechvogels! Daarom wil ikgraag winnen!
  Liefsxx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 december 2013 at 08:14

  Ziet er chique uit en ik sla deze winactie over maar ga het voor je tweeten en op fb sharen!

  Succes allemaal…..

  ;-)

 • Avatar van Laura Nijenhuis
  Reply Laura Nijenhuis 11 december 2013 at 08:03

  Super leuke winactie! Ik zou graag mijn lieve ouders verassen. Mijn moeder is haar baan kwijtgeraakt en ze hebben allebei hun vader verloren dit jaar. Ze hebben echt een rotjaar gehad dus. Het zou leuk zijn als ik ze hier mee kan verrassen. Groetjes Laura.

 • Avatar van Nicolette van der Wulp
  Reply Nicolette van der Wulp 11 december 2013 at 07:38

  Prachtig hotel! Dit zou ik graag kado willen doen aan mijn man, omdat hij heel zorgzaam en lief is voor mij. IK goede tijden, maar vooral ook in slechte tijden is hij een grote steun. Met deze overnachting kan ik iets terug doen voor hem wat hij zo hard verdiend heeft, maar wat er eigenlijk nooit van komt. Het lijkt me heerlijk om hem te kunnen verwennen met dit uitstapje een bezoek aan het strand en een heerlijk dinner aangezien het een echte lekkerbek is.

 • Avatar van Krissie verbeek
  Reply Krissie verbeek 11 december 2013 at 06:48

  Ik doe mee!
  Ik wil mijn vriend hiermee verassen, we zijn nu bijna een jaartje samen. Heen wat minder lang dan jullie, maar ach haha, toch ook iets om te vieren :)
  En omdat hij in dit jaar echt super veel voor mij gedaan heeft, wil ik hem ook bedanken

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 11 december 2013 at 06:42

  Wat een fantastische prijs. Die zou ik dolgraag willen winnen zodat ik samen met mijn man een heerlijk weekend weg kan. We hebben de afgelopen jaren veel meegemaakt en zijn wel toe aan wat verwennerij.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 11 december 2013 at 05:35

  Graag zou ik dit mijn zusje willen laten winnen. Ze is zwanger van haar derde kindje en ik gun haar een heerlijk relaxed weekendje weg met haar vriend.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 11 december 2013 at 01:33

  Dat klinkt als een heerlijk ontspannen dagje weg. Ik zou graag mijn vriend willen verrassen omdat ik ontzettend vee van hem hou (ja, ik weet het afgezaagd) en omdat hij altijd voor me klaarstaat :)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 11 december 2013 at 01:11

  Wauw! Lijkt me een heel fijn hotel! Door allerlei medisch gedoe heb ik weinig gekund, maar ook weinig mijn moeder gezien. Zij is vrijwillig mantelzorger voor mijn Oma en dus altijd druk, zelfs savonds en met kerst.. Dit zou voor haar en voor mij gewoon een heel leuk uitje zijn :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 11 december 2013 at 01:00

  Wat een gave winactie! Ik zou mijn vriend willen verrassen omdat we aanstaande zondag (15 december) 7 jaar samen zijn. We hebben afgesproken om niks voor elkaar te kopen omdat we een beetje inspiratieloos zijn (haha).. Dit zou wel een super leuk cadeutje zijn, voor ons beide! Bovendien zijn we hard aan het sparen voor een eigen huisje dus sparen het liefst zoveel mogelijk ipv het uit te geven. Zo’n overnachting met alles er op en er aan zou daarom helemaal super zijn! Ik wacht in ieder geval in spanning af! Succes voor iedereen die mee doet! Liefs claudia

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 11 december 2013 at 00:38

  Wat een mooie prijs! Die foto’s zien er heel goed uit. Ik zou graag m’n moeder trakteren. :) Ze houdt heel erg van Den Haag en heeft een een leuk, ontspannen en luxe uitje absoluut verdiend.

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 11 december 2013 at 00:30

  Heel erg tof! Echt een droomprijs wat mij betreft
  Hier zou ik ontzettend graag mijn vriend mee willen verassen! Voor onze beide verjaardagen zouden we een hotelovernachting boeken ergens in het westen van het land. Ik heb dit helaas een tijdje moeten uitstellen, daarom zou deze prijs nu helemaal perfect zijn :)
  Wij houden zeker van luxe, lekker eten en een bruisende stad, wie eigenlijk niet ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.