Beauty

Bobbi Brown smokey warm palette

4 januari 2014

bobbi brown eye shadow palette smokey warm 1 - Bobbi Brown smokey warm palette
In de Bobbi Brown Gift Giving collectie van eind vorig jaar zaten enkele prachtige palettes waar ik helemaal enthousiast van werd en waarvan ik mijzelf één van de items cadeau wilde doen als Kerstbonus, maar een keuze kon ik nog niet echt maken en daarnaast had ik wegens alle feestdagendrukte nog niet echt tijd in kunnen plannen om naar de stad te gaan en te gaan vergelijken. Toen ik vanuit de PR van Bobbi Brown verrast werd met een lieve kerstgroet en een prachtig palette uit deze collectie was ik dan ook helemaal happy. Ik kreeg het Smokey Warm Palette toegestuurd en vind hem prachtig! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review èn een look.

bobbi brown eye shadow palette smokey warm 2 - Bobbi Brown smokey warm palettebobbi brown eye shadow palette smokey warm 3 - Bobbi Brown smokey warm palettebobbi brown eye shadow palette smokey warm 4 - Bobbi Brown smokey warm palettebobbi brown eye shadow palette smokey warm 5 - Bobbi Brown smokey warm palette
Het palette komt in een langer en smaller doosje met hierin 6 verschillende warme, bruine tinten en een dubbelzijdige applicator met een platte oogschaduwkwast en een meer fluffy kant. Zoals je ziet zijn het eigenlijk allemaal wel kleuren waar iedere vrouw mee uit de voeten kan en zitten er verschillende finishes in en kleuren van licht tot donker om een complete look te kunnen maken, of je nu meer van de lichtere looks bent of juist van de donkere smokey eyes.

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:
– Ivory (matte)
– Antique Gold (metallic)
– Blonde (matte)
– Chiffon (sparkle)
– Golden Chocolate (metallic)
– Espresso (matte).

Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd zoals je op de swatches kunt zien. Ik maakte deze op een droge huid, met een droge vinger zonder oogschaduwbasis eronder. De kleurtjes worden nog intenser als je er een basis onder gebruikt. De matte kleurtjes werken een klein beetje poederig, dus even goed je kwast aftikken voor je aan het werk gaat om fallout te voorkomen. Verder werken de oogschaduws heerlijk, blenden ze fijn en blijven ze ook zonder oogschaduwbasis de hele dag op hun plek zonder in lijntjes te trekken bijvoorbeeld.

Ik vind vooral de sparkle finish van Chiffon erg leuk. Als je deze los aanbrengt dan geeft het niet veel kleur, maar wel een prachtige shimmer, maar je kan hem ook over een matte kleur aanbrengen om zo een mooie sparkle toe te voegen. Perfect voor feestjes en om je day-look om te toveren tot een night-look.

bobbi brown eye shadow palette smokey warm 6 - Bobbi Brown smokey warm palettebobbi brown eye shadow palette smokey warm 7 - Bobbi Brown smokey warm palette
Ik gebruikte alle kleuren uit het palette om bovenstaande draagbare look te maken. Het valt me vooral op dat mijn grijsblauwe ogen door de warme bruintinten ineens een heel stuk blauwer lijken en echt lijken te ‘poppen’. Love it! Wat een prachtig palette, echt eentje om als basis/neutraal palette aan je verzameling toe te voegen.

Het limited edition Bobbi Brown smokey warm palette is wellicht nog bij sommige (online) verkooppunten van Bobbi Brown te koop voor €55,00.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 20 januari 2014 at 22:35

    Mooi palette, en wat een pigmentatie joh! Vind het palette zelf wel vrij prijzig, maar je krijgt er wel echt een stukje luxe voor, én kwaliteit.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
dr van der hoog maskers special 1 - Dr. van der Hoog special gezichtsmaskers
Dr. van der Hoog special gezichtsmaskers

Ik ben gek op gezichtsmaskers en neem er elke week wel even de tijd voor om mijn gezicht een mini-spa-behandeling...

Sluiten