Beauty

Calvin Klein ck one color Mix Master lip kit

8 januari 2014

calvin-klein-ck-one-lipkit-mix-master-mixmaster-1
Sinds het najaar van 2013 is de make-uplijn van Calvin Klein, ck one color, verkrijgbaar in de Benelux en sindsdien heb ik er al meerdere producten van uitgeprobeerd. Eén van de voordelen van dit merk is dat er ook aan de getinte en donkere vrouw is gedacht door ook voor deze huidskleuren onder andere matchende foundations in het assortiment op te nemen. De verschillende producten die ik tot nu toe geprobeerd heb vallen zeker niet tegen en de verpakkingen zijn ook nog eens prachtig. Ik probeerde onlangs een lip kit in de kleur Mix Master uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een review.

calvin-klein-ck-one-lipkit-mix-master-mixmaster-2 calvin-klein-ck-one-lipkit-mix-master-mixmaster-3 calvin-klein-ck-one-lipkit-mix-master-mixmaster-4
De lip kit komt in een ronde verpakking met aan de onderkant een zwarte kleur die rubberig aanvoelt en het deksel is gemaakt van wit kunststof. Het klepdekseltje bevat aan de binnenkant een handige spiegel zodat je ook onderweg je lippen even bij kunt werken.

De lip kit in de kleur 800 Mix Master bevat 5 verschillende producten. Van linksboven tot rechtsonder, en van links naar rechts op de swatches, zie je:

– een lipscrub
– een lip plumper
– een lip color
– een lip gloss
– een lippenbalsem.

Alle producten zijn handig op elkaar afgestemd en je kan er je lippen compleet mee verzorgen, een subtiel glansje mee geven, voller laten lijken en/of een intense kleur mee geven. Er zijn dus meerdere opties en combinaties van producten mogelijk, maar net waar je zin in hebt en wat bij je look van die dag past.

De lipscrub is heel subtiel en zacht, maar haalt toch zeker effectief droge en losse velletjes weg. Even afnemen met een tissue en je kan door met bijvoorbeeld enkel de lippenbalsem (die heerlijk zacht aanvoelt en een mooie subtiele glans achterlaat), of je gaat voor de lip plumper die zachtjes tintelt en de lippen wat voller laat lijken, de lip color die je zo dekkend aan kan brengen als je zelf wil en/of de lipgloss met een subtiele shimmer om het geheel extra feestelijk en glanzend te maken.

calvin-klein-ck-one-lipkit-mix-master-mixmaster-5
Ik vind het idee van een complete kit voor de lippen erg leuk bedacht en de losse items die erin zitten zijn ook allemaal erg prettig in gebruik. Toch brengt het in zo’n palette wat geknoei met zich mee en zal het niet lang duren voor producten misschien over de vakjes gaan en tegen het spiegeltje aan zitten wat vast zorgt voor een niet zo’n frisse aanblik van je mooie palette. Maar als je voorzichtig te werk gaat en de producten gebruikt in combinatie met een wattenstaafje of een lippenseeltje dan werkt dat een stuk netter dan met je vingers natuurlijk.

Op bovenstaande foto heb ik eerst de lipscrub gebruikt (die kunnen mijn lippen goed gebruiken in deze tijd van het jaar), hierna de lip plumper, de lip color en als laatste een klein beetje lipgloss. Ik vind de kleur heel draagbaar (deze zal bij veel verschillende huidtypes passen) en mijn lippen voelen en zien er zo zacht, gevoed en kissable uit, al zeg ik het zelf. I like!

De Calvin Klein ck one color Mix Master lip kit is verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde Douglas filialen en de webwinkel van Douglas voor €38,00.

Spreekt zo’n alles-in-één-lip-kit jou aan of ga je toch liever voor losse producten?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 8 januari 2014 at 17:36

  Waauw. wat een pracht van een palet. En indeed, je lippen zien er goed uit!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 8 januari 2014 at 11:23

  Erg mooi en handig zo’n paletje :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 januari 2014 at 07:43

  super pretty!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 januari 2014 at 05:37

  Deze kleur staat je erg mooi! Zo’n kit is erg leuk maar ook wel heel prijzig. Ik zou het niet zo snel kopen. Je hebt zo weinig product voor deze prijs.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 januari 2014 at 04:51

  Zo mooi en goed van ze dat er aan een lipscrub bij zit ;-)
  Want al die droge en losse velletjes wil ik zeker wel kwijt en dus is een scrub wel nodig om een mooie verzorgende mond te hebben.
  De kleuren van de lippenbalm etc. zien er heel mooi uit! ;-)
  Je kapsel is zo mooi…..

  Ik wens je een prachtige dag

  Xoxo

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 januari 2014 at 00:16

  Het heeft mij zeker verrast!
  Mooi design en de kleuren vind ik ook erg mooi. Verrassend ook dat ze aan een lipscrub hebben gedacht.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.