Beauty

Dr. van der Hoog special gezichtsmaskers

2 januari 2014

dr-van-der-hoog-maskers-special-1
Ik ben gek op gezichtsmaskers en neem er elke week wel even de tijd voor om mijn gezicht een mini-spa-behandeling te geven. Een maskertje is hierbij onmisbaar en zo probeer ik door het hele jaar heen behoorlijk wat maskertjes uit. Ook een leuke tip om het nieuwe jaar lekker fris te beginnen met een uitgebreide gezichtsbehandeling at home samen met je (schoon)zussen/vriendinnen/(schoon)moeder? Hiervoor zijn kant-en-klaar maskertjes erg geschikt! Sinds een tijdje zijn er special gezichtsmaskers toegevoegd aan het kant-en-klare gezichtsmaskers assortiment van Dr. van der Hoog. Ze zijn net wat anders van samenstelling en werking en ik probeerde er 3 verschillende van uit. Kijk mee voor meer informatie en reviews.

dr-van-der-hoog-maskers-special-3
Luxury Lotus Litchi scrub masker
Dit masker heeft een diepreinigende en exfoliërende werking en bevat onder andere lotus- en lychee-extracten en AHA (alfahydroxyzuren). Het masker helpt om dode huidcellen te verwijderen en het vochtgehalte op peil te houden. Je brengt hiervan een lekkere laag aan op je gezicht, masseer je het zachtjes met ronddraaiende bewegingen in en laat je het zo’n 10 tot 15 minuten zitten voor je het met lauwwarm water en een washandje verwijdert. Het masker voelt en ziet er een beetje gek uit op je gezicht, maar het voelt wel lekker verfrissend aan en achteraf is mijn huid heerlijk zacht. Een leuk masker om eens mee af te wisselen als je last hebt van een doffere en drogere winterhuid.

dr-van-der-hoog-maskers-special-4
Yummy Yoghurt masker
Dit masker heeft een verstevigende en hydraterende werking en bevat onder andere lucuma- en yumberry-extract  en honing. Deze combinatie zorgt voor een verhoogd vochtgehalte in de huid waardoor je gezicht zachter zal worden, het verzacht rimpels en verbetert de stevigheid van de huid. Daarnaast zit dit masker ook nog eens bomvol vitamines zoals vitamine A, B1, B2, B5 en B6 die de celvernieuwing stimuleren. Je brengt dit masker aan op een gereinigde huid en verwijdert het na zo’n 10 tot 15 minuten met lauwwarm water en een washandje. Ik vind dit masker heerlijk romig en verfrissend aanvoelen op mijn huid en deze voelde na gebruik ook erg comfortabel aan. De frisse yoghurtcombinatie lijkt me in de zomer na een dagje zonnebaden ook heerlijk!

dr-van-der-hoog-maskers-special-5
Gorgeous Grain masker
Dit masker heeft een kalmerende en verzachtende werking en bevat onder andere verschillende granen en voedende vezels, tarwekiemolie, shea butter en rijstzemelenolie. Een perfecte combinatie zonder parfum die ook voor de overgevoelige huid geschikt is. Dit masker is echt heerlijk verzorgend, voedend, kalmerend en vermindert roodheid en irritatie. Echt een topper voor de gevoelige en droge huidjes die de winter minder fraai door zullen komen en een favorietje die ze wel in een grote tube mogen gaan verkopen ♥

dr-van-der-hoog-maskers-special-2 dr-van-der-hoog-maskers-special-6
Van links naar rechts zie je het Luxury Lotus Litchi scrub masker (lekker lobbig en gelatine-achtig van structuur), het Yummy Yoghurt masker  (een beetje de structuur van een slappe kwark/dikke yoghurt) en het Gorgeous Grain masker (een dik crème masker met stukjes graan).

Deze special gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €1,67 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 januari 2014 at 21:11

  Klinken als heerlijke maskertjes!

 • Avatar van julia
  Reply julia 3 januari 2014 at 15:07

  Klinkt goed!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 2 januari 2014 at 22:03

  Klinkt erg goed!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 2 januari 2014 at 21:23

  Ik ben fan van DR Van der Hoog. Ga snel eens kijken, ben vooral heel benieuwd naar dat masker met yoghurt.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 2 januari 2014 at 15:57

  van der hoog maskers zijn altijd heerlijk vind ik, mits peel off daar ben ik gewoon geen fan van

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 2 januari 2014 at 15:45

  Gelukkig nieuw jaar! Ik vind het geweldige maskers altijd en niet duur ik gebruik ze graag

 • Avatar van Wanncha
  Reply Wanncha 2 januari 2014 at 15:25

  Ik heb eigenlijk nog nooit gezichtsmaskers van dit merk gebruikt. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt…
  Binnenkort maar deze proberen! :)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 2 januari 2014 at 14:36

  Ik vind ze altijd heel fijn, zal weer eens kijken binnenkort. Het is wel weer voor een maskertje! Liefs

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 2 januari 2014 at 11:35

  Ik vond Gorgeous Grain ook super lekker :-) Rook echt naar brood ofzo, haha! En Lotus Litchi is ook favoriet. Had ik niet verwacht eigenlijk, want de ‘standaard’ collectie vond ik wat simpel.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 2 januari 2014 at 11:19

  Ik hou zo van de maskers van Dr. van der Hoog! Helaas is mijn voorraad op op dit moment,… Wanneer ik weer nieuwe ga halen neem ik zeker 1 van deze maskers mee.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 januari 2014 at 11:14

  Ik neem ook met grote regelmaat een maskertje en het eerste masker wat je noemt lijkt me wel iets om te proberrn.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 januari 2014 at 10:46

  Wat ziet dat er goed uit! Vooral die Yummy Yoghurt lijkt me heerlijk voor als het weer warmer wordt. Ik ben sowieso fan van dr. Van der Hoog maskertjes <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 januari 2014 at 10:42

  Ziet er goed uit voor een schoon en fris gezicht ;-)

  Aftellen…… ;-)

  Ik wens jullie alle goed en veel succes….. met de laatste loodjes

  Xoxo

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 januari 2014 at 10:20

  Ik hou van scrubs en maskertjes en verwennerijtjes zoals deze :-) Vooral die scrub ziet er echt wel goed uit.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 2 januari 2014 at 08:45

  Which reminds me… Ik moet ook nodig weer eens een maskertje nemen

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 januari 2014 at 08:30

  Dat eerste masker lijkt me wel wat!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 2 januari 2014 at 07:58

  Ik vind de maskertjes van Dr. van den Hoog ook heel fijn, deze soorten wil ik ook nog wel eens proberen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.