Beauty

Fab. Beauty

17 januari 2014

fab-beauty-1
Het Nederlandse merk Fab. staat vooral bekend om haar mooie tassen, maar sinds eind vorig jaar kan je ook de Fab. Beauty lijn in de winkels vinden. Deze bestaat uit verschillende lichaamsverzorgingsproducten en daarbij zijn er ook drie verschillende toilettassen verkrijgbaar. Erg leuk! Ik probeerde enkele producten uit en voegde een leuk toilettasje toe voor in mijn handtas. Love it! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews over enkele producten uit deze nieuwe lijn.

fab-beauty-2 fab-beauty-5
In de verzorgingslijn vind je verschillende producten terug:

– shower cream €6,99
– shower foam €7,99
– body scrub €12,99
– body butter €12,99
– hand soap €6,99.

Alle producten zijn verkrijgbaar in twee verschillende geurlijnen, namelijk Fab. Loving (met gember en patchoeli) en Fab. Sparkling (met limoen en mimosa). Ik vind persoonlijk beide geuren wel lekker, ze zijn niet heel erg uitgesproken maar ze zullen hierdoor een groot publiek aanspreken. De producten die ik heb gebruikt (doucheproducten en handzeep) zijn prettig in gebruik en laten een subtiele geur achter op de huid.

Ik ben erg benieuwd naar de body scrub met onder andere verzorgende oliën en de body butter met onder andere shea boter erin verwerkt. Dit lijken me nu echt de topproducten binnen de beautylijn :)

fab-beauty-3 fab-beauty-4
Naast de collectie beautyproducten zijn er ook nog drie verschillende toilettassen verkrijgbaar:

– Kate’s Kiss small make-up bag (19x11cm) €14,99
– Sassy Star medium make-up bag (24x14cm) €19,99
– Lovely Lola large cosmetic bag (30x24cm) €34,99.

Erg betaalbaar dus als je deze prijzen vergelijkt met de prijzen van de normale tassen en clutches van dit merk! Ik heb zelf de kleinste variant en vind deze echt perfect voor in de handtas om een spiegeltje, poeder, lipgloss/lipbalm/lipstick, desinfecterende handgel, een elastiekje, vijltje etc. in mee te nemen. Het tasje voelt lekker stevig aan, is mooi afgewerkt, bevat leuke mondjes, sterretjes en hartjes als patroon en er zit een Fab. hanger bij die je ook aan een andere tas of aan je sleutelbos kan hangen.

fab-beauty-6
“De 32-jarige oprichtster Fabienne Chapot ging haar droom achterna door simpelweg producten te maken waar ze zelf van houdt. De Fab. Beauty lijn is, net als alle Fab. producten, door Fabienne zelf ontworpen, geselecteerd en uitvoerig getest. Want voor ieder product van Fab. geldt dat alleen het beste goed genoeg is!”

De Fab. Beauty producten zijn verkrijgbaar bij DA en via Fab.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 20 januari 2014 at 22:41

  Oh, de bodybutter lijkt me héérlijk! ^-^ Wat een leuke lijn trouwens zeg, ik kende het nog helemaal niet. Vind het zo leuk dat ik altijd via jouw blog nieuwe merken leer kennen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 januari 2014 at 07:48

  ziet er allemaal awesome uit :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 januari 2014 at 07:04

  Wat fabulouse! Ik had de oprichtster van deze brand van de wk op tv gezien bij tijdens de commercial van een auto.
  Deze producten zien er mooi verpakt uit.
  Leuke bags en het is zo betaalbaar. ;-)

  Happy Friday

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.