Beauty

Favoriete beautyproducten december 2013

1 januari 2014

favorieten-beauty-december-2013
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand (en van een nieuw jaar!), tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, huidverzorging, nagellak en parfum en net zoals de vorige keer laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand, al had ik er deze maand wel wat moeite mee om maar 5 producten uit te zoeken met al die mooie producten in december. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

filorga-november-2013-2
Filorga Meso-Peel peeling kit
Deze kit was één van de specifiekere huidverzorgingsproducten waarmee ik aan de slag ging in de skincare challenge die ik eind november begon en waarvan ik eind december de uitslag met jullie deelde. Deze Filorga peeling kit is echt een enorm fijn product waarvan je na één keer gebruik al veel verschil merkt. Het maakt de huid gladder, zachter, zorgt dat oude littekentjes minder opvallen en dat het geheel egaler wordt. De kit kost wel flink wat en je kan er maar 5 behandelingen uit halen, maar als jouw huid wel een boost kan gebruiken dan is dit echt iets om uit te proberen.

dolce-gabbana-the-one-limited-gold-platinum-7
Dolce & Gabbana The One gold edition
Deze limited edition verpakking bevat het originele eau de parfum, maar dan in een prachtig feestelijk jasje. Ik ben echt verliefd geworden op deze heerlijke, vrouwelijke, stijlvolle en klassieke geur met bergamot, mandarijn, lychee, perzik, madonna lelie, vanille, harsachtige ambernoten en zachte muskusnoten. De geur is eigenlijk voor elke dag en elke gelegenheid geschikt en ik heb hem de afgelopen maand erg vaak gedragen. De prachtige flacon maakt natuurlijk ook een geweldige eye-catcher in je parfumverzameling ♥

opi-mariah-carey-pure-topcoat-5
OPI x Mariah Carey pure 18k white gold & silver topcoat
Tsjah, dit is nog zo’n prachtige limited edition die absoluut niet kan ontbreken in dit favorieten-artikel. Voor het prachtige effect van deze nagellak moet je wel €39,95 neerleggen (en hard duimen dat hij nog ergens verkrijgbaar is), maar dan heb je ook wel iets heel erg moois. Op de foto hierboven zie je twee laagjes van de topcoat in combinatie met een donkerpaarse nagellak. Het maakt van elke basic nagellak een feestje en het effect spreekt mij erg aan. Daarnaast doet hij ook zijn werk als topcoat erg goed, mijn nagellak blijft er een flinke tijd mooi van zitten zonder te beschadigen. Love it!

the-body-shop-shimmer-waves-shimmer-bauble-5
The Body Shop shimmer waves Coral
Waar ik fan ben van een mattere gezichtshuid qua make-up, is een mooie highlighter ook zeker een onmisbaar product om toch wat meer leven in het geheel te brengen met een mooie glans op onder andere de jukbeenderen. Deze shimmer waves heb ik pas net aan mijn collectie toe mogen voegen, maar is nu al een favorietje geworden. De kleur is heel zacht en fris en de glans is prachtig. Het maakt ook een betaalbare dupe van de bekende Bobbi Brown shimmer brick palettes *tip*.

lush-shoplog-den-haag-2
Lush / Gorrila Perfumes sikkim girls parfum
Tsjah, als laatste product van deze 5 favorieten van december 2013 kon dit parfum niet ontbreken. Ik kreeg hem van Paul omdat hij wist dat ik de Sikkim Girls bodylotion van Lush zo heerlijk vond ruiken en ik ben enorm blij er nu ook een parfum van te hebben. De geur is uniek maar echt heerlijk! Je ruikt er jasmijn, frangipani, tuberoos en vanille in en het is echt ubervrouwelijk op de huid. Groot pluspunt: je hebt maar een drupje nodig en je ruikt de geur de hele dag door op de huid.

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand december?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 2 januari 2014 at 16:38

  prachtige favoriete heb je!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 januari 2014 at 11:11

  Leuk om te lezen, ben erg benieuwd naar het laatste parfum waar je over schreef. Heb zelf niet echt een topper deze maand.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 1 januari 2014 at 17:46

  Leuk overzicht!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 januari 2014 at 02:33

  Mooie favorieten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 januari 2014 at 00:12

  Wat een heerlijke favorieten had je afgelopen maand ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.