Beauty

Glossybox januari 2014 | Fresh Start

18 januari 2014

glossybox-januari-2014-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze januari-editie zit: lees dan zeker verder! De januari-editie is genaamd ‘Fresh Start’ en bevat allemaal producten om ons fris en gezond het nieuwe jaar in te laten gaan. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze editie.

glossybox-januari-2014-2
In de box die ik toegestuurd kreeg zaten de volgende producten:

– €25,- kortingsbon voor Zalando Lounge (bij minimale besteding van €50,-)
Prestiche Soap yin yang (sample size)
Etre Belle collageen & aloe vera hydro mask (1 stuk)
Benefit the porefessional primer (sample size)
Absolute! cleansing wipes (fullsize)
Karmameju konjac spons (fullsize).

glossybox-januari-2014-3
Ik ben gek op het nemen van een gezichtsmaskertje omdat dit echt zo’n lekker rustmomentje is. Dat dit masker dan ook nog helemaal perfect lijkt te zijn voor mijn huidtype is helemaal mooi meegenomen. Ik ga dit sheetmasker binnenkort lekker uitproberen als ik weer zo’n lekker wellnessmomentje kan gebruiken èn mijn huid toe is aan een extra hydraterende boost :)

glossybox-januari-2014-4
Een konjac spons exfoliëert, zuivert en reinigt de huid en stimuleert de bloedsomloop en het herstel van de huid. Ik heb er al eens eerder over geschreven *klik* en ik vind het handig dat er in deze box een formaat voor het gezicht zit. Je hebt echt veel minder reinigingsproduct dan anders nodig en mijn huid voelt achteraf schoner en zachter aan dan wanneer ik een washandje gebruikt heb bijvoorbeeld.

glossybox-januari-2014-5
Ik gebruik bijna telkens wanneer ik make-up draag wel een primer omdat dit er voor zorgt dat mijn make-up gemakkelijker aanbrengt, ik er minder van nodig heb, mijn huid zachter en gladder oogt en aanvoelt èn dat mijn make-up langer blijft zitten. Handig voor in de weekendtas dus, deze mini primer van Benefit! Deze primer heb ik ook al meerdere keren in een fullsize verpakking gehad dus het is zeker een aanrader om te proberen als je op zoek bent naar een product als deze.

glossybox-januari-2014-6
Ik heb in mijn handtas bijna altijd wel een kleine verpakking met vochtige doekjes zitten. Lekker om op een lange dag waarin ik veel onderweg ben mijzelf even mee op te frissen (bijvoorbeeld de oksels in de zomer of de handen schoon te maken etc.). Eigenlijk bedoeld als make-upverwijderdoekjes maar deze gebruik ik zelf bijna nooit. Deze doekjes ruiken wel fris, hebben een fijn formaat en zijn zacht en niet te nat of te droog, maar ergens zit er ook een beetje een chemisch luchtje aan.. *trekt zuur gezicht* :(

glossybox-januari-2014-7
Als laatste zit er nog een sample stuk zeep in van het merk Prestiche. De zeep zit bomvol met natuurlijke ingrediënten, is handgemaakt in kleine series en ruikt heerlijk! Ik ben alleen persoonlijk geen fan van stukken zeep en gebruik liever de vloeibare varianten..

Al met al best leuk om zo weer wat nieuwe merken en producten te leren kennen, maar toch kan ik er niet helemaal enthousiast van worden. Ik mis de fullsize producten en het luxe verrassingsgevoel wat de Glossybox aan het begin bracht een beetje.. Or is that just me?

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en/of fullsize producten en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 20 januari 2014 at 22:18

  Nee! Je bent niet de enige. Ik mis dat gevoel ook. Dat gevoel van de box openmaken, luxe miniaturen tegenkomen en één fullsize. Het ontdekken van nieuwe merken, het opzoeken van de werking van de producten.. wat we de laatste maanden krijgen is zó niet wat het voorheen was. Een zeep, een maskertje, een spons, een pakje reinigingsdoekjes? Serieus? Die POREfessional maakt een hoop goed hoor, maar ik had liever geld bijgelegd en hem liever fullsize gekocht! :(

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 20 januari 2014 at 11:13

  Het concept is heel erg leuk, alleen vallen de producten wel vaker tegen de laatste tijd. Soms zitten er wel wat uitschieters bij ofcourse :-) Wel jammer…

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 18 januari 2014 at 22:42

  Ik heb een tijd de BB gehad en een kort abo op de glossybox en over het algemeen vind ik de inhoud van de glossybox wel goed maar ik merk toch dat ik veel producten niet gebruik, of ik kom er niet aan toe. Ik heb nu geen abo meer en pas als (bijna) alles wat ik nog uit de boxen heb op is wil ik wel een nieuw abo.

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 18 januari 2014 at 18:50

  Leuke box!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 18 januari 2014 at 14:49

  Oh wat cool dat de Porefessional primer erin zit! Daarvoor alleen al ik zou ik de box willen :-D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 januari 2014 at 14:34

  De box heeft een leuke inhoud

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 18 januari 2014 at 12:51

  Wat een leuk artikel weer en wat een prachtige foto’s maak jij. Ik zou wel een tips en tricks artikel kunnen gebruiken hoe je mooie product foto’s maakt, vind het echt tof.
  Uit de glossybox ben ik heel benieuwd naar pore fesional

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 januari 2014 at 15:15

   Wow, dankjewel voor je compliment! Ik ben zelf lang niet altijd even tevreden nog over de foto’s maar vind het erg leuk om me te verdiepen in fotografie en te ‘spelen’ met hulpstukken en dergelijke zoals een reflectiescherm en (net vandaag binnen) een daglichtset. Ben benieuwd hoe die laatste uitpakt voor foto’s, van de week eens even mee gaan stoeien (als de baby er nog niet is haha). Fijn weekend! :)

 • Avatar van Daisy
  Reply Daisy 18 januari 2014 at 08:36

  Als je hem nu nog wil bestele krijg je dan die van januari of February ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 januari 2014 at 15:17

   Misschien kan je om het zeker te weten hiervoor even Glossybox mailen of een tweet sturen? :)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 18 januari 2014 at 08:20

  Leuke producten zitten er dit keer in! Vooral de primer van benefit, zo kun je eens leuke dingen proberen. Liefs

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 18 januari 2014 at 06:11

  zitten leuke producten in om te proberen, vooral de van benefit, zo kan je ideaal testen of het was is zonder om bakken met geld uit te geven.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 januari 2014 at 05:14

  Ik ben zo benieuwd naar de de spons!
  Het is een leuke inhoud maar soms valt het ook erg tegen.

  Fijn weekend! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 januari 2014 at 00:30

  geen verkeerde inhoud :D maar ik snap je punt wel, ik heb zo’n anderhalf jaar aan abo op de box gehad maar vond hem steeds minder worden >.<

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.