Beauty

In my shower | Januari 2014

24 januari 2014

in-my-shower-januari-2014-1
Ik vind het altijd leuk om even bij een ander binnen te kunnen kijken in de badkamer, omdat ik gewoonweg altijd nieuwsgierig ben naar welke producten andere mensen gebruiken voor hun gezicht, lichaam en haar. Ik heb zelf bijvoorbeeld erg veel producten in huis staan, maar er staan er elke keer niet zoveel in de badkamer want hier staan – om het enigszins netjes te houden – enkel de producten die ik op dat moment het fijnst vind. Kijk mee voor wat er op dit moment bij mij onder de douche aan beautyproducten staat voor mijn gezicht, lichaam en haar.

in-my-shower-januari-2014-2
Voor mijn lichaam gebruik ik op dit moment onder de douche het meest de bovenstaande producten:

Sanicur dermo olie, een hydraterende douchegel voor de droge huid waar onder andere jojoba olie in zit. Als ik deze douchegel gebruik merk ik dat mijn huid naderhand een stuk minder jeukend aanvoelt dan ik met veel andere douchegels heb vanwege mijn gevoeligere en drogere huid. Erg fijn dus! De geur is lekker fris en in combinatie met een puff krijg je er een heerlijk zacht schuim mee. Deze douchegel komt in een grote fles van 1 liter, kost €3,49 en is verkrijgbaar bij de supermarkt of drogisterij. Ook nog eens lekker budgetproof :)

Philosophy field of flowers, een douchegel, shampoo en badproduct in één, maar ik gebruik hem zelf enkel voor onder de douche voor mijn lichaam in combinatie met een puff voor het fijnste schuim en een lichte scrubbeurt in één. Deze geur van philosophy is vanaf eind deze maand tijdelijk verkrijgbaar voor Valentijnsdag bij ICI Paris XL, je ruikt er veel witte, zachte en vrouwelijke bloemen in terug waarbij de gardenia de hoofdrol speelt. Ik heb het parfum hiervan maar direct op mijn wishlist gezet want ik vind de geur echt heerlijk! De grote fles douchegel van 480ml kost €20,56.

The Body Shop honeymania, een heerlijke, zachte en creamy scrub voor het lichaam. Niet alleen een erg fijne en milde scrub, dus perfect voor mijn huidtype, maar ook nog eens lekker hydraterend door onder andere de honing, bijenwas, glycerine en shea boter die erin zit. Daarnaast is de zachte, zoete geur ook nog eens heerlijk! Verkrijgbaar bij The Body Shop voor €15,00 (200ml).

De Clarisonic Plus met de lichaamsborstel. Klik hier voor een uitgebreid artikel met veel informatie en mijn review over dit product. Love it!

in-my-shower-januari-2014-3
Voor mijn haar gebruik ik onder de douche op dit moment de volgende producten:

PIMP Amsterdam Your Curls ‘no curls no glory’ shampoo en conditioner. Ik heb over dit merk, de shampoo, conditioner en styling cream even geleden een artikel geschreven met meer informatie, een review en hoe mijn haar eruit ziet na gebruik. Hoe langer ik deze combinatie gebruik hoe beter mijn haar eruitziet en aanvoelt. Echt heel erg tevreden dus! Klik hier voor de review.

Nadat ik de conditioner goed heb uitgespoeld breng ik wat van de Hairwonder hair repair cream aan op mijn vochtige haar, waarbij ik me vooral focus op de lengtes en puntjes. Vervolgens wikkel ik mijn haar in een handdoek tot het wat aangedroogd is. Ik hou van dit spul; het maakt mijn haar nog wat zachter, minder pluizend, laat het lekker ruiken en zorgt ervoor dat klitten makkelijker los te halen zijn.

in-my-shower-januari-2014-4
En voor mijn gezicht gebruik ik op dit moment onder de douche de volgende producten:

De Clarisonic Plus met de milde borstel voor het gezicht. Tsjah, ik ben hooked aan dit ding zoals je in de eerder gelinkte review wel kon lezen :)

Ik gebruik de Clarisonic zelf het liefst met een voedend crèmemasker vanwege mijn droge huid en omdat mijn huid zo na deze korte behandeling telkens weer heerlijk aanvoelt. Niet alleen is mijn gezicht zo goed schoon hierna, maar voelt het ook lekker gehydrateerd aan. Op dit moment gebruik ik dus de combinatie van de Clarisonic met het Clinique moisture surge overnight mask. Lekker romig en voedend voor de droge huidjes en echt een aanrader voor de wintermaanden.

Af en toe geef ik mijn huid even een boost met een peeling, waarvan op dit moment weer een de hannah enzymatic skin peeling een favorietje is. Je brengt deze aan op een schone huid, laat hem een paar minuutjes zitten en spoelt hem hierna af. Deze peeling heeft een celvernieuwende, egaliserende en adstringerende werking en zorgt voor een lekker zacht, schoon en gladder huidje.

Welke producten staan er op dit moment onder jouw douche die je echt niet kan missen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 24 januari 2014 at 21:40

  Leuk om te zien. Lijken me fijne producten. Vooral die scrub wil iik zeker nog eens proberen.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 24 januari 2014 at 15:37

  Die Honeymania scrub heb ik ook – hij is bijna op, noooooooo – en hij is inderdaad heerlijk! Ik vind die geur ook echt lekker.

 • Avatar van Ruth
  Reply Ruth 24 januari 2014 at 14:21

  Wat bedoel je met een puff?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 januari 2014 at 14:29

   Zo’n ‘douche puff’ waarmee je jezelf kan wassen als vervanging van een spons zeg maar. Google er eens op :)

 • Avatar van Ruth
  Reply Ruth 24 januari 2014 at 14:18

  Het masker van clinique heb ik ook staan en ga het vanavond zeker proberen met mijn clarasonic.
  Fields off floweres staat ook in mijn douche te pronken. (Wel een andere geur)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 januari 2014 at 14:30

   Ik ben benieuwd hoe de combinatie van het masker en de Clarisonic jou bevalt :)

   • Avatar van Ruth
    Reply Ruth 31 januari 2014 at 12:30

    Ik vind het een leuke combinatie! Het masker met de clarisonic. Bedankt voor de tip!

 • Avatar van Felicia Rodrigues dos Santos
  Reply Felicia Rodrigues dos Santos 24 januari 2014 at 13:21

  Wat een rijtje heerlijke producten :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 24 januari 2014 at 11:44

  fijne producten !

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 januari 2014 at 11:00

  Ik ben gek op de Moringa showergel van The Body Shop. Verder van Rituals Sunrise of de Budha (ook oranje verpakking) die foam showergels. En shampoo de BioSilk Summer en Keratine lijn van CHI. Om te scrubben een spons met ruwe kant en Eem heerlijke scrub van Oriflame.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 24 januari 2014 at 08:16

  Bedoel je dat je het masker gebruikt ipv facewash icm de clarisonic?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 januari 2014 at 08:11

  Ziet er goed uit en fijne producten! ;-)

  Happy Friday

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 januari 2014 at 01:15

  Leuk om te zien!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 januari 2014 at 00:52

  Ik ben erg benieuwd naar de honey mania creamy scrub. De body butter vind ik heerlijk en ik gok dat deze net zo fijn moet zijn.

  Leuk om met je mee te kijken! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 januari 2014 at 08:42

   Ik vind het echt een heerlijke en zachte scrub, perfect als je een wat drogere en gevoeligere huid hebt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.