Media

Julie Kagawa – The Iron Fey boekenreeks (+win!)

26 januari 2014

julie-kagawa-the-iron-fey-1
Lezen vind ik het hele jaar door heerlijk om te doen, als ik er tenminste de rust voor kan vinden. In de zomer lekker op het balkon of op een strandje met een fles water en zonnebrand bij de hand en in de winter op de bank met een kleedje, geurkaarsjes aan en een lekkere mok thee erbij. Voor mij zijn dit echt ultieme momenten om helemaal bij tot rust te komen. Met een complete boekenreeks kan je zo helemaal flink wat uurtjes doorkomen! Ik vertelde jullie laatst al over het eerste deel van The Iron Fey boekenreeks van Julie Kagawa, maar vandaag komen alle delen aan bod met wat meer informatie èn maak je kans op een mooie casette met alle vier de delen erin.

De ijzerkoning
“Over minder dan 24 uur word ik zestien. Sweet sixteen zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem…  Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: “Meghan Chase, we komen je halen…” Maar wat ik ook had verwacht, in ieder geval nooit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in hun strijd tegen een duister kwaad.”

julie-kagawa-the-iron-fey-2
De ijzerprinses
“Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. De tijd verloopt hier anders dan in de gewone wereld, en ik ben onvergeleverd aan de grillen van de kille koningin Mab. Ash heb ik sinds we aankwamen niet meer gezien, dus het ziet ernaar uit dat hij me in de steek heeft gelaten. En ik maar denken dat hij van me hield.. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof na de verdwijning van de machtige Scepter van de Seizoenen. Ik ben de enige die weet dat de scepter is gestolen door IJzerfae, maar niemand wil me geloven. Sterker nog, alleen Ash en ik hebben de IJzerfae ooit in levenden lijve gezien, dus hij is ook de enige die me zou kunnen helpen. Ash, waar blijf je toch? Als ik wil blijven leven, zal ik snel met bewijzen moeten komen, en dat terwijl ik al mijn pas ontdekte magie wel kwijt lijk. Nu kan ik alleen nog vertrouwen op mijn eigen vindingrijkheid. Maar is dat genoeg? Kan ik, een halfbloed fae, een oorlog voorkomen en Nimmernimmer van de ondergang redden?”

julie-kagawa-the-iron-fey-3
De ijzerkoningin
“Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimmernimmer. We hebben een hoge prijs moeten betalen, maar het was het waard. Alleen, is het wel echt voorbij? Hoef ik geen moeilijke keuzes meer te maken? Geen offers meer te brengen voor de mensen van wie ik hou? Nou, niet dus! De valse koning van het IJzerrijk zit achter me aan. Hij is uit op mijn magische krachten. Krachten die ìk niet begrijp of kan beheersen, maar die hèm oppermachtig zullen maken. Tegelijkertijd blijk ik de enige te zijn die hem kan tegenhouden. De enige die kan voorkomen dat het oprukkende ijzer heel Nimmernimmer vernietigt. Waarschijnlijk krijg ik er spijt van, maar dat zien we dan wel weer. Eerst maar eens leren hoe ik een zwaard moet vasthouden en hoe ik die magie onder de knie krijg. Eén ding is zeker: het wordt erop of eronder. Voor mij, voor Ash, voor ons allemaal..”

julie-kagawa-the-iron-fey-4
De ijzerprins
“Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn’Darkmyr Tallyn. Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar betreft, ben ik doos. Mijn verhaal begint, zoals zoveel verhalen, met een meisje.. Als Winterprins zag ik liefde altijd als een zwakte. Maar toen kwam Meghan, half meisje half fae, en dat veranderde alles. Ik werd verliefd op haar en beloofde dat ik haar ridder zou zijn. Een belofte waarvan ze me – om mijn leven te redden – ontsloeg toen Nimmernimmer bijna ten onder ging aan de IJzerfae. Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, zal ik sterfelijk moeten worden. Dus ben ik nu, samen met Puck, met wie ik nog steeds een flinke appel te schillen heb, en die irritante cait sith Grimalkin, die me ook al het bloed onder de nagels vandaan haalt, onderweg naar het Eind van de Wereld. Daar zal ik de proeven moeten afleggen om mijn ziel te verdienen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die ik moet maken zijn onmogelijk. Zal ik Meghan ooit nog terugzien?”

Zoals ik al eerder zei: als je fan bent van young adult boeken die makkelijk weglezen en daarnaast een voorliefde hebt voor avontuurlijke verhalen vol verrassende elementen en vreemde wezens, dan is dit echt iets voor jou. Een boekverfilming klinkt me nog steeds erg goed in de oren (ik ben namelijk erg benieuwd hoe alle karakters en de werelden etc. er dan uit zouden zien). Can’t wait!

The Iron Fey boeken van Julie Kagawa zijn in Nederland uitgebracht door Harlequin. De losse delen zijn verkrijgbaar voor €9,95 per stuk en alle vier de delen in een casette voor €29,95. Je hebt zo 1.528 pagina’s aan leesplezier in huis.

Winactie
Wil jij een mooie casette winnen waarin alle 4 de delen van The Iron Fey zitten? Laat dan hieronder een reactie achter en vermeld hierin jouw lievelingsboek of favoriete genre. Meedoen met deze winactie kan t/m 2 februari 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Syll
  Reply Syll 2 februari 2014 at 23:42

  Super leuke actie! Ik had hem al gezien maar helemaal vergeten een berichtje te schrijven. Mijn favoriete genre is Young Adult, heerlijk om tussen het leren door te lezen! Favoriete boek? Te veel om op te noemen, laat staan er een uit te kiezen.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 2 februari 2014 at 23:32

  Oei dat is moeilijk kiezen! Ik vind het heerlijk om YA te lezen, maar ook andere fantasie, historische romans en thrillers.
  Lievelingsboek? Kan niet kiezen, maar auteurs Cornelia Funke en Rick Riordan zijn zeker favorieten van het eerste genre. Mijn hele lijst is vele male langer en groeit nog steeds!
  Nog net op tijd met dit berichtje schrijven! Zou deze boeken zo graag willen (lezen) en keer op keer herlezen!

 • Avatar van samantha
  Reply samantha 2 februari 2014 at 15:00

  Wow wat een super actie zeg!! Ben echt helemaal stapel op deze boeken heb ze geleent van een vriendin en was er gelijk helemaal weg van en via deze actie zou ik ze graag willen hebben voor me zelf zodat ik ze eindeloos zelf kan lezen waar en wanneer ik maar wil!!!

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 2 februari 2014 at 11:41

  Mijn favoriete genre’s zijn: thrillers, fantasy en chicklit.
  Mijn favoriete boek is: dan zal ik maar mijn favo van deze maand noemen,…Zusje van Rosamund Lupton.

  Ik heb alleen het eerste deel gelezen van de serie dus ik ben benieuwd naar de volgende delen!

 • Avatar van Jessica Barrett
  Reply Jessica Barrett 1 februari 2014 at 20:40

  De boeken klinken alsof ze voor mij gemaakt zijn! Ik zou ze (als fan van de Hunger Games) graag willen winnen! :)

 • Avatar van Jennifer Westoby
  Reply Jennifer Westoby 1 februari 2014 at 20:00

  Mijn favoriete genre is (hoe kan het ook anders) Fantasy
  en mijn meeste favoriete serie is denk ik toch The Inheritance Cycle van Christopher Paolini, ondanks dat ik door Harry Potter aan fantasyboeken verslaafd ben.

 • Avatar van ling
  Reply ling 31 januari 2014 at 17:16

  Hele leuke win actie! Ik ken deze boeken nog niet maar als een boekenwurm doe ik graag mee haha! Zelf heb ik niet echt een favoriete genre, ben in vele boeken wel geïnteresseerd. Maar vooral de boeken van Saskia Noort vind ik erg leuk om te lezen!

 • Avatar van Ubah Mahamuud
  Reply Ubah Mahamuud 31 januari 2014 at 02:16

  Ik heb ze allemaal al een tijd geleden gelezen en ik ben er dol op! Ik ben al een fan sinds 2012 en ik ben 14 :s. Misschien heb ik door dit te zeggen minder kans maar alvast gefeliciteerd voor de (vast blije) winnaar! Mijn favoriete genre is volgens mij fantasy, maar ook boeken zoals The Fault in Our Stars (een van mijn lievelingen) vind ik leuk. Een lievelingsboek kan ik eigenlijk niet hebben. Er zijn zoveel boeken die ik leuk vind en ze zijn allemaal anders. Maar een paar die ik een tijdje geleden heb gelezen en toch wel leuk vind zijn: The hunger games (serie) , Divergent (serie), the mortal instruments (serie), the iron fey (serie), touching julliete series, the maze runner series en een paar boeken van John Green. En dit zijn er maar een paar. Wel jammer dat ik van de meeste de boeken niet heb, dus het zou geweldig zijn als ik zou winnen. Maar ja, ik heb er niet veel invloed op haha

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 30 januari 2014 at 20:37

  Mijn favoriete boek is Herfstlied van Simone van der Vlucht.
  Ik hou namelijk super erg van thrillers!
  Ben ook een erge fan van romans :)

 • Avatar van Henderica
  Reply Henderica 28 januari 2014 at 10:24

  Heel erg leuke winactie :). Ik lees tegenwoordig vooral veel thrillers en fantasy. De Lord of the Rings trilogie blijft toch 1 van m’n favorieten (ben blij dat ik nu ook een E-reader heb hoef ik ze niet altijd meer met me mee te slepen…en bij een boek als LOTR was dat best lastig soms ;))

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 27 januari 2014 at 23:04

  Geweldige actie. Mijn favoriete genre is zeker fantasy en wat mij betreft hoort young adult daar gewoon bij. Favoriet boek, is erg moeilijk te zeggen, maar om een paar boeken te noemen die ik het afgelopen jaar heb gelezen en heel goed vond. Godin bij vergissing van P.C. Cast en De teruggekeerden van Jason Mott.

  • Avatar van lydia
   Reply lydia 1 februari 2014 at 15:10

   Ik hou van de genres fantasy en romans. Vooral fantasy boeken vind ik geweldig. Harry Potter, Narnia en Academicus vampirus zijn mijn favoriete fantasyboeken Ik vind het heerlijk om ’s avonds een boek te lezen. Daarom lijkt het me erg leuk om deze boeken te winnen!

 • Avatar van Anja Hartman
  Reply Anja Hartman 27 januari 2014 at 22:16

  Uit de grote hoeveelheid reacties blijkt wel dat er in Nederland gelukkig nog heel veel gelezen wordt.
  Zelf houd ik vooral van historische romans en fantasy.
  De Harry Potter serie heb ik verslonden maar mijn lievelingsboek is ongetwijfeld “Pilaren van de aarde”
  geschreven door Ken Follett.

 • Avatar van Aurora Smit
  Reply Aurora Smit 27 januari 2014 at 21:33

  Ik heb de boeken als e-book gelezen (deel 3 in het Engels omdat ik niet kon wachten) en het zou heerlijk zijn om de boeken nu eindelijk fysiek in mn kast te hebben staan. Ze zullen zeker gelezen worden. Zowel door mijn als door mijn kleine meid (die tijdens de uitgifte van de Verloren Prins (15 mei) het levenslicht zal zien :)
  Qua genre is het vooral young adult fantasy, fantasy van Nederlandse bodem (Thomas Oldeheuvelt, Ron Puyn, Marieke Frankema) en de grotere namen als Terry Brooks, Terry Goodkind, PC Cast, Maggie Stiefvater.

 • Avatar van kayla
  Reply kayla 27 januari 2014 at 17:58

  super leuke boeken :)

  mijn favoritie boeken stijle is fantasy :)

 • Avatar van Anja de Rijk
  Reply Anja de Rijk 27 januari 2014 at 17:58

  Sinds Twilight ben ik fan van deze genre, Ook de boeken van Suzanne Collins staan op mijn verlanglijstje. En ook deze serie staat er ook zeker bij. Maar ik moet opbiechten dat ik van veel meer genres fan ben. Of beter gezegd, zodra het verhaal/serie me aanspreekt. En dan lees ik veel verschillende genres waaronder ook deze. Daarom kan ik heel moeilijk een echte favoriet boek of genre kiezen. en ik hoop, omdat dat de vraag was, dat het hier me vergeven kan worden….

 • Avatar van Brittaney
  Reply Brittaney 27 januari 2014 at 17:26

  Oeh ik wel ze echt heel graag winnen!
  Mijn favoriete genre is duidelijk fantasy, want het lijkt vaak veel realistischer dan het gewone leven!;)en mijn favoriete boekenserie is toch echt wel De kracht van vijf ( Een vette aanrader voor de personen die graag lezen over tieners die tegen het kwaad moeten vechten!)

 • Avatar van Kenyi
  Reply Kenyi 27 januari 2014 at 16:56

  Mijn favoriete genre is Fantasy!!! ;)

 • Avatar van janaika
  Reply janaika 27 januari 2014 at 16:55

  ik hou van deze boeken en het is dan ook mijn favoriete genre is dan ook dit genre van deze boeken..
  ik ben Verlieft op deze boeken

 • Avatar van Zwartraafje
  Reply Zwartraafje 27 januari 2014 at 15:13

  Wauw, wat een leuke actie. Niet één leuk boek, maar meteen een volledige geweldige reeks.
  Ik hou ontzettend van de verhalende schrijfstijl van Julie Kagawa. Het eerste boek van haar nieuwe
  reeks (Blood of Eden) ‘Onsterfelijk is minstens even leuk al deze boeken, dus hopelijk kunnen we in
  de toekomst nog meer goede boeken van haar verwachten.
  Ik lees graag ontspannende romans (Nora Roberts, Maeve Binchy, Katie Fforde, …) en thrillers (Iris Johanssen, PJ Tracy, …) maar ik heb een groot zwak voor fantasyboeken. Liefst de YA Fantasy, omdat die
  nog ontspannender is.

 • Avatar van annika
  Reply annika 27 januari 2014 at 15:07

  Hoi,
  Ik hou echt van deze serie, heb de boeken al heel vaak gelezen. Zou wel handig zijn als ik nu niet een keer naar de bieb hoef voor de boeken :) Ben leesverslaafd en heb teveel lievelingsboeken om op te noemen. Mijn lievelingsgenre is fantasie. Maar lees ook veel romans, thrillers, sf, avontuur en soms horror.

  Xxx Annika

 • Avatar van Elisah
  Reply Elisah 27 januari 2014 at 15:00

  Superleuke actie!
  Mijn favorite genre is fantasy, omdat je je zo heerlijk kan verliezen in magische wezens en andere werelden. Mijn favoriete boeken zijn The Fault In Our Stars (het mag dan geen fantasy zijn, maar John Green is een van de beste schrijvers ooit), Hart van Inkt, Eragon, Harry Potter, The Hungergames, The Golden Compass, de boeken van Maggie Stiefvater en nog een heleboel andere.
  Het zou super zijn om deze boeken ook nog aan mijn collectie toe te voegen ;)
  Xx

 • Avatar van lisa
  Reply lisa 27 januari 2014 at 14:47

  Ik lees het liefst thrillers in van Nicci French of Camilla Lackberg ofwel young adult fantasyboeken van Harry Potter of The Hungergames. Duimen!

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 27 januari 2014 at 14:45

  Dit is een geweldige actie!
  Mij favoriete genre is fantasy, ik kan me helemaal verdiepen in dat soort boeken en er volledig mee weg dromen.

  Xxx

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 27 januari 2014 at 14:36

  Hele toffe actie, ik doe mee! Ik kan geen favoriet boek noemen, er zijn er veel te veel. Genre is ook al lastig haha, maar ik denk dat ik dystopische boeken het leukst vind.

 • Avatar van Alicia van Sonsbeek
  Reply Alicia van Sonsbeek 27 januari 2014 at 14:20

  Mijn favoriete boek is De Hongerspelen! De volgende delen net zo goed!
  Ik hou ontzettend van fantasy boeken en deze iron fey boeken heb ik nog niet gelezen dus lijkt het me ontzettend leuk als ik deze casette kan winnen!!

 • Avatar van Kelly Kleingeld
  Reply Kelly Kleingeld 27 januari 2014 at 14:11

  Mijn favo boek op dit moment is. Toen ik je zag van Isa Hoes! Wow wat een ongelofelijk mooi boek en mooi geschreven.
  Bij elke blz die ik las ging ik mee in het verhaal.
  Helaas heeft een goede vriendin van mij een paar jaar terug een einde aan haar leven gemaakt, door dit boek moest ik er weer vaker aan denken, maar heeft me ook geholpen.
  Dit boek is een vrij heftig boek ,maar hou ook zeker van spannende thrillers of van die lekkere onzin boeken die je in een middag op de bank uitleest.

 • Avatar van charmayne
  Reply charmayne 27 januari 2014 at 14:06

  Dit is pas een leuke actie! Deel 1 heb ik al gelezen bij mijn vriendin. Zo spannend en fantasie is echt mijn genre! Tot nu toe is Harry Potter mijn favoriet, maar denk dat deze reeks echt in mijn top 3 komt.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 januari 2014 at 13:27

  Lievelingsgenre: fantasy! :)
  Mijn lievelingsboek is Summer’s Crossing, deel 3.5 van the Iron Fey. De ik-persoon is Puck, mijn lievelingspersonage, dus vandaar ;) Grimalkin is ook geweldig, haha :)Ik ben nu de hele serie in het Engels aan het lezen, ben bij deel 3! :D

 • Avatar van Ivette
  Reply Ivette 27 januari 2014 at 13:25

  Wat een leuke actie! Ik heb je snel overal waar ik je kan volgen ook maar direct gevolgd. Je blog ziet er leuk uit! :)
  Zelf ben ik helemaal weg van YA, met een dystopia-dark romance tintje. Mijn favoriete boeken op het moment zijn nog steeds de boeken van Cassandra Clare (The Mortal Instruments en The Infernal Devices) maar ook de boeken van bijv Tahereh Mafi en Kiera Cass verslind ik!
  Ik heb ontzettend veel over The Iron Fey gehoord, en heb zelf het eerste boek gelezen, dat ik echt fantastisch vond… Nu op naar de rest van de serie! ;)

 • Avatar van Isa Winkenius
  Reply Isa Winkenius 27 januari 2014 at 13:11

  Ik doe graag mee!!
  Mijn lievelingsgenre is fictie roman, leukste boek is IJzerprinses! (:
  G

 • Avatar van Lilian
  Reply Lilian 27 januari 2014 at 12:47

  Deze serie <3 <3
  Ik heb alleen De IJzerkoning en IJzerprinses gelezen, en die vond ik héél tof!

  Mijn favoriete serie (maak ik er maar even van) is denk ik de Touching Juliette-serie van Tahereh Mafi. Zo goed geschreven en heel erg origineel. Een beetje net als The Iron Fey serie ;)

 • Avatar van Chantal Meris
  Reply Chantal Meris 27 januari 2014 at 12:46

  Mijn favorite genres zijn fantasy drama en en sf.
  Mijn favorite boek is Elfen (1e deel) van Bernhard Hennen.
  Ik wil deze serie graag voor mijn moeder winnen, omdat ze net zo veel van Fantasy houd als mij. Maar ze kan het zich niet veroorloven.
  Aan iedereen vast een prettige dag!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 27 januari 2014 at 12:22

  The Hunger Games trilogy, Divergent trilogy, Edelsteen trilogy, Twilight saga. Eigenlijk alle young adult boeken met een vleugje fantasie of een andere samenleving.

 • Avatar van anita de jong rakhorst
  Reply anita de jong rakhorst 27 januari 2014 at 12:21

  Hoe ik heb ze al in huis.
  Maar kan mijn nichtje evrlien hier zo blij mee maken.
  Zij heeft autisme en leest veel voor al fantasie boeken dat is haar wereltje

 • Avatar van martina de waard
  Reply martina de waard 27 januari 2014 at 12:19

  Graag maak ik kans op deze prachtige serie.

 • Avatar van Bep
  Reply Bep 27 januari 2014 at 12:13

  Dit is een zeer gewilde serie. Ik val niet meer in de leeftijd van Young Adult :) maar door mijn werk in een bibliotheek, zie ik hiervan veel prachtige boeken voorbij komen. Ook deze titels zijn altijd uitgeleend. ze staan (nog steeds) op mijn te reserveren lijst.
  Verder lees ik ook veel Scandinavische thrillers.

 • Avatar van Diana De Meyer
  Reply Diana De Meyer 27 januari 2014 at 12:13

  Wauw wat een geweldige actie zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn tienerdochter :) ze is gek op boeken en ze houd van ; thriller, fantasy, zomerboeken, romantisch, vakantie. Van alles wat, dit zou echt een super leuk cadeau voor haar zijn!

  Liefs Diana XXX

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 27 januari 2014 at 10:57

  Wat een gave winactie! Een vriendin van mij is dolenthousiast over deze serie, maar ik zie ze bijna nooit ergens liggen (en als ik ze zie dan is het het laatste deel ofzo, niet handig). Ik wil ze nog super graag lezen, dus dit zou een mooie kans zijn.

  Mijn favoriete boeken op dit moment zijn de boeken uit The Selection Series, die is zo gaaf!
  Mijn favo genre is Fantasy, dystopisch… eigenlijk vanalles alleen thriller niet echt, hihi.

  Nu maar duimen!

 • Avatar van Wil Siroen
  Reply Wil Siroen 27 januari 2014 at 10:48

  Graag zou ik die reeks willen lezen dus houd ik me aanbevolen voor deze mooie boeken
  Lezen is een grote hobby lees alles wat los en vast zit ben heel breed in het genre wat ik lees
  Dus ga ik nu duimen.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 26 januari 2014 at 23:29

  Ik wil graag meedoen aan deze winactie. Ik ben gek op lezen en nu ik klaar ben met mijn studie heb ik weer volop tijd voor het lezen van boeken. Ik lees allerlei boeken en vind ook verschillende genre’s leuk. Meestal lees ik Nederlandse literatuur maar ik mag ook graag fantasy boeken lezen zoals LOTR, Harry Potter, Twilight en The Hunger Games.

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 26 januari 2014 at 20:51

  Wauw wat een mooie prijs om te winnen.
  Ik hou heel erg veel van fantasie verhalen en deze boeken helpen mij wel erg goed om de moeilijke tijden door te komen die ik nu beleef door mijn pijn in mijn lichaam.

 • Avatar van Nora
  Reply Nora 26 januari 2014 at 20:47

  Ik heb het eerste deel gelezen en ik vind het helemaal geweldig! Ben zo benieuwd hoe het verder gaat!
  Mijn favorite boek pfff dat is echt een hele moeilijke vraag. Op dit moment is dat zo’n beetje alle boeken van John Green, elke dag van David Levithan, the Hungergames serie, Bonustrack van Robin Benway en ga zo maar door! Ik heb nu zoveel boeken gelezen dat ik niet meer kan kiezen haha!

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 26 januari 2014 at 20:32

  Ik ben dol op lezen dus dit kan ik zeker niet aan mij voorbij laten gaan. Deze boeken lijken mij zo onwijs tof, het perfecte genre naar mijn idee. Ik lees erg graag zoals ik aangaf, deze boeken zullen dan ook zeker verslonden worden. :) Oh wauw, wat een super winactie.

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 26 januari 2014 at 20:14

  Oh geweldig, ik vind het heerlijk om te lezen en lees zeker 2 a 3 boeken per week. Mijn favoriete genres zijn fantasy, thrillers en chicklit. Ik vind het heel fijn om af te wisselen. Mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn de Test van Joelle Charbonneau, De vrouw in de kooi van Jussi Adler-Olsen en de gruwelkamer van Preston en Child.

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 26 januari 2014 at 20:03

  Wat een leuk winactie! Ik hou heel erg van lezen dus ik doe zeker mee. Ik heb niet echt één favoriete reeks, het verschilt elke keer weer, welke ik aan het lezen ben. De lijst wordt al heel lang. Ik hou heel erg van fantasy, sci-fi boeken, romans, thrillers en psychologische thrillers. Op dit moment hou ik heel erg van boeken met een dystopie als onderwerp. Op dit moment ben ik bezig in het derde boek van de Divergent-serie, waar binnenkort ook de eerste film van in de bioscoop komt. Als ik een favoriet moet kiezen, is deze serie voor nu mijn favoriet. Ook de Hunger Games trilogie vond ik heel erg goed, de Twilight saga, Matched trilogie, de Fallen reeks, en ga zo maar door. Hopelijk kan ik deze reeks binnenkort ook aan mijn boekencollectie toevoegen!

 • Avatar van lydia koster
  Reply lydia koster 26 januari 2014 at 19:47

  Nicci French vind ik o.a. heel goed.Maar ook zoveel andere goede boeken gelezen.Zoals thrillers,fictie en non-fictie enz….Zoals dit beschreven word klinkt het ontzettend leuk om te lezen.Ben erg nieuwsgierig geworden.

 • Avatar van linda
  Reply linda 26 januari 2014 at 19:37

  Super leuk! ik dod heel graag mee want dan ksn ik de boeken meenemen oo vakantie en.dan moeten we heel lang rijden….

  Mijn favo boeken zijn hongerspelen,mel wallis de vries enzoo

 • Avatar van Monique Luijten
  Reply Monique Luijten 26 januari 2014 at 18:42

  Favoriete boek; Haar naam was Sarah. Favoriete genres; thrillers en dan het liefst geschreven door Nederlandse vrouwelijke schrijfsters, Harry Potter en The Hunger Games. En deze serie lijkt me ook heel erg fijn om te lezen.

 • Avatar van natasja kroneman
  Reply natasja kroneman 26 januari 2014 at 18:25

  waanzinnig leuke aktie, ik maak dolgraag kans. Ik heb niet 1 favoriete soort boeken ik houd eigenlijk van vele soorten genres, mijn favoriet is op dit moment de trilogie, 50 tinten, echt heerlijk lang lezen,

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 26 januari 2014 at 16:46

  Favoriete genres: romantische verhalen, boeken met een waargebeurd verhaal erin, zielige verhalen (bijv. iemand die heel erg ziek is)
  Favoriete boek: turbulentie

  Zoals je ziet niet echt fantasy boeken, maar misschien wordt het eens tijd om dat meer te gaan lezen.
  En mocht het alsnog niks zijn voor mij, heb ik een hele lieve zus die daar wel van houdt ;)

  Leuke win actie!
  xx

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 26 januari 2014 at 16:15

  Mooie serie ,als ik het zo lees Ik hou van de boeken van iig Ellen Hopkins en ook Lauren Kate ,maar eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit ;)

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 26 januari 2014 at 15:14

  INTO THE WILD!

  “Some people feel like they don’t deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.”
  ― Jon Krakauer

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 26 januari 2014 at 15:09

  Super gave boeken, mijn kleindochters zijn er dol op. Hun favoriet en dus ook de mijne is de Twilight boekenreeks. Heel graag doe ik dan ook mee met deze fijne winactie.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 26 januari 2014 at 14:19

  Dit lijkt me een supergave serie! Ik lees eigenlijk ook alles wat los en vast zit, maar ben steeds meer YA en fantasy aan het lezen. Dus dit zou echt een aanwinst voor mijn boekenkast zijn.

 • Avatar van Coenraad de Kat
  Reply Coenraad de Kat 26 januari 2014 at 13:52

  Ik doe graag mee heb alleen deel 1 gelezen in mijn bezit dus deze box is zeer welkom

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 26 januari 2014 at 13:47

  Oke, oke, mijn leeftijd valt niet meer bepaald in de categorie young adult, maar mijn fantasie wel! Mijn boekenkast is een welkom thuis voor al kleine en grote fantasiemonstertjes, elfjes, vampieren en zelf weerwolven. Hoe sprookjesachtiger hoe beter. Heb je al een eens A dark tale and Grimm van Adam Gidwitx gelezen? Dan zou je precies weten wat ik bedoel :-)
  Op dit moment lees ik Silber van Kerstin Gier, daarvoor een van de mooiste boeken Het meisje met de glazen voeten van Ali Shaw. Dus deze serie zou zich heeeeel erg thuis voelen tussen al mijn andere boeken. De ‘Welkom’-deurmat ligt al klaar voor de deur hahahaha

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 26 januari 2014 at 13:39

  Oh, deze boekenset wou ik echt eens lezen :)! Ideaal!
  Ik ben verslaafd aan fantasy boeken. Ik hou heel veel van de boeken van Cassandra Clare. Maar 1 trilogie heeft mijn hart veroverd, The Golden Compass trilogie. De film is barslecht in vergelijk met de boeken. Maar de boeken zijn zó mooi dat ik op het einde zelfs moest huilen. Zo goed beschreven, de karakters zijn zo goed uitgewerkt en vormen elk een puzzelstukje van het verhaal.
  Ja, ik ben echt enthousiast over die boekenreeks ;-).

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 26 januari 2014 at 13:27

  Leuke actie. Favoriete genre is heel moeilijk want ik ben zo leesverslaafd dat ik alles lees waar lettertjes op staan ;)

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 26 januari 2014 at 12:56

  Mijn favoriete genré is fantasy. Ik kan niet een favoriete serie kiezen maar Harry Potter, de Hongerspelen, Eragon en de numbers-serie zijn grote favoriet van mij. Ik kan me helemaal inleven in de beschreven werelden. In de vakantie lees ik iedere dag één boek uit en voordat ik ga slapen lees ik ook vaak. Ik ben echt dol op lezen en zou graag deze boeken willen lezen.

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 26 januari 2014 at 12:45

  Wat een leuke winactie zeg! Fantasy boeken zijn sowieso al mijn fevoriet! :)

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 26 januari 2014 at 11:58

  Oe, ik ben erg benieuwd naar deze serie! Ik lees vooral thrillers (boeken van oa. Mel Wallis de Vries). Vooral omdat er een raadsel inzit, dat pas aan het einde van het boek opgelost wordt. Ik doe graag mee met deze winactie. :D

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 26 januari 2014 at 11:57

  Ik vind fantasy boeken enorm leuk, zoals Narnia en lord of the rings/ the hobbit. Maar ook boeken die waar gebeurd (kunnen) zijn,zoals nooit meer! Die moet je zeker lezen, zoo zielig, ik moest erbij huilen hahaha. En ik ben zeker benieuwd naar die boekenreeks want de vakantie komt eraan en dan zou het leuk zijn om aan een nieuwe reeks te beginnen

  Groetjes xx
  Annoeska

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 26 januari 2014 at 11:18

  Klinkt super! Mijn favoriete boek is deadline, dat is deel 1 van een serie van Rachel Ward. Wauw, die moet je echt lezen!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 26 januari 2014 at 11:10

  Wat leuk zeg! Ik wil al heel graag een keer deze reeks lezen. Ik houd van boeken die me aan het denken zetten zoals de Celestijnse belofte. Op het moment ben ik bezig aan Een jaar met Freya. Heel ontroerend, maar ik zou het jou op dit moment niet aanraden.

 • Avatar van Famke
  Reply Famke 26 januari 2014 at 10:57

  Ik lees vooral historische romans (schaduw van de wind, nu bezig) en fantasieboeken zoals Tolkien enz… Soms lees ik totaal iets anders, mooi als een boek je raakt en je lekker aan het lezen slaat, dan is elk vrij moment voor het boek…

 • Avatar van Lisette vV
  Reply Lisette vV 26 januari 2014 at 10:57

  Deze boeken staan al maanden op mijn want to read lijst! Ik ben groot fan van young adult, dit genre leest fijn weg, is vaak spannend en vol fantasie. Lekker lezen en wegdromen! Mijn favorieten zijn weg de Gone serie geschreven door Michael Grant en de boeken van Veronica Rossi.

 • Avatar van Rozemarijn van der klein-hijnen
  Reply Rozemarijn van der klein-hijnen 26 januari 2014 at 10:33

  Mijn favoriete schrijvers? Tess gerrits en james patterson. Die laten me volledig in een boek wegduiken.

  En fantasy? Wat niet? Harrry potter, twilight, lord of the rings, hunger games, game of thrones, legend of the seeker, chronicles of narnia, de grijze jager,…ik ben verzot op fantasy! Het neemt me mee naar werelden die me cvolledig doen vergeten hoe mijn eigen leven op dat moment is. Hoe vreselijk ik me ook voel, geef me een fantasy boek en ik ben volledig weg en ga op in het verhaal.

  Juist daarom lijkt me deze boekenserie echt fantastisch om te hebben!

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 26 januari 2014 at 10:03

  Dit lijkt me een serie om mijn favouriet te worden!

  Sowieso is het een genre waar alles in zit; romantiek, spanning, fantasie en dat het zo heerlijk weg-leest helpt alleen maar meer om er in weg te dromen en te ontspannen!

  Xxx

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 26 januari 2014 at 09:43

  Als je het zo beschrijft lijken het me hele leuke boeken. Maar ik kan me er gewoon niet toezetten, dat lezen haha. Liefs

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 26 januari 2014 at 08:09

  Fantastisch dit boek wil ik zo graag lezen!

 • Avatar van Natashja
  Reply Natashja 26 januari 2014 at 00:32

  Die staan al een tijdje op mijn wenslijstje. Dus ik doe graag mee :D. Favoriete genres: horror, thriller, sf en vooral fantasy. Favoriet boek, tja dat wordt een heeeeeeleeeee lange lijst hihi.

  Xxx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 januari 2014 at 00:11

  Wauw, dit is een leuke winactie!
  Ik doe mee.
  De Ijzerprinses is mijn nu al favoriete boek omdat het zo spannend klinkt en ik van lezen hou in de tuin, op het strand en op holiday.

  Op bl volg ik je al lang: chucky1012

  Em: dots_223@hotmail.com

  Groeten en een prachtige dag…….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.