Beauty

New skincare | La Roche-Posay, Olaz, philosophy & Lancaster

12 januari 2014

philosophy-time-in-a-bottle
Op dit moment ben ik nog trouw de Sabon Ocean Secrets gezichtsverzorgingslijn aan het testen om hier binnenkort een uitgebreide review over te kunnen schrijven, maar ik kan alvast zeggen dat ik merk dat mijn huid echt wat meer nodig heeft. Ik merk dat de (pigment)vlekjes in mijn gezicht mij enorm blijven storen (en meer lijken op te vallen, voor zover dat kan) en ook dat mijn huid helaas weer wat droger aan begint te voelen. Tijd om binnenkort weer met een compleet nieuwe routine te beginnen en ik heb er deze keer meer specifieke producten voor uitgekozen die vooral werken aan hydratatie, tegen huidveroudering èn gericht zijn op het werken tegen (pigment)vlekjes. Ik ben alvast erg benieuwd! Vandaag vertel ik alvast wat meer over de producten van La Roche-Posay, Olaz, philosophy en Lancaster die ik binnenkort zal gaan beginnen te gebruiken.

philosophy time in a bottle daily age-defying serum 42,8ml, €73,28
Ik kan niet wachten om met dit nieuwe serum van philosophy aan de slag te gaan! Het mengen van de flesjes doe ik pas zodra ik het in gebruik ga nemen en ik zal met de uitgebreide review over onder andere dit product dan ook laten zien wat de textuur is. Het serum stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid tegen DNA-schade, bevat een krachtige en stabiele vorm van vitamine C (wat doet vitamine C?), geeft de huid een fijnere structuur, laat deze gladder aanvoelen en egaler uitzien en zorgt voor meer stevigheid met minder rimpels en fijne lijntjes. De testresultaten zijn echt veelbelovend, dus ik ben erg benieuwd wat dit serum met mijn huid zal doen. Ik zal dit serum overdag onder de dagcrème gaan gebruiken. (De producten van philosophy zijn enkel verkrijgbaar bij ICI Paris XL.)

olaz-regenerist-1 olaz-regenerist-2
Olaz Regenerist rimpel ontspannende dagcrème 50ml, €32,99
Deze crème heb ik al een hele tijd klaar staan om eens in gebruik te gaan nemen en ik ben er nog steeds heel benieuwd naar, dus heb besloten om deze als dagcrème te gaan gebruiken. De crème is vochtinbrengend, gaat fijne lijntjes en rimpeltjes tegen en bevat micro-vullende poeders die helpen om het huidoppervlak gladder te maken. Heel bijzonder! Je zou de crème zelf eens op één hand tussen je duim en wijsvinger (rimpelig deel) moeten smeren en na 10 minuutjes moeten vergelijken met de andere hand. Dit effect houdt dan aan tot je het af wast, maar de vochtinbrengende en werkzame bestanddelen blijven natuurlijk wel hun werk doen. Deze crème lijkt me ook erg fijn als basis voor onder een make-up door het hydraterende maar toch ook gladmakende effect.

Olaz Regenerist rijke vochtinbrengende crème 50ml, €25,99
Ook deze crème staat hier al een tijdje in de kast omdat ik hem erg graag wilde gaan uitproberen. Ik zal deze als nachtcrème gaan gebruiken. Deze crème is vochtinbrengend, voelt rijk aan op de huid en bevat een exclusief amino-peptide complex om de bovenste laag van de huid te helpen te vernieuwen en gaat rimpeltjes en fijne lijntjes tegen. Pre-anti aging it is ;)

la-roche-posay-pigmentclar-ogen-1 la-roche-posay-pigmentclar-ogen-3
La Roche-Posay pigmentclar ogen 15ml, €23,95
Ik heb al ontiegelijk lang last van enkele hardnekkige pigmentvlekken aan de buitenzijdes van mijn ogen en ze lijken me steeds meer in de weg te zitten en ook geen enkele concealer lijkt deze nog goed te kunnen dekken. Tijd voor een hardere aanpak met verschillende producten tegen donkere vlekken! Deze oogcrème is een nieuw product van La Roche-Posay en omdat ik verder altijd zo te spreken ben over dit merk ben ik dan ook erg benieuwd naar dit product. Ik zal deze oogcrème ’s avonds gaan gebruiken.

Deze oogcrème belooft blauwe kringen door vermoeidheid en bruine kringen en vlekken door een teveel aan pigment tegen te gaan en hiermee te zorgen voor een frissere en minder vermoeide oogopslag. Daarnaast is de oogcrème, zoals alle producten van dit merk, ook weer afgestemd op de gevoelige huid.

lancaster-365-serum-oogserum-1 lancaster-365-serum-oogserum-2
Lancaster 365 anti-dark spot 30ml, €65,00
Dit serum van Lancaster heeft een krachtige anti-age werking, maar belooft daarnaast ook een sterke werking te hebben tegen pigmentvlekken. De verschillende werkzame ingrediënten zoals vitamine C derivaat, madeliefjes-extract, rode algenextract en zoethoutwortel werken samen om de melanineproductie van de huid te reguleren en zo pigmentvlekken te corrigeren. Dit serum zal ik ’s avonds gaan gebruiken onder de nachtcrème.

Lancaster 365 cellular elixir intense eye serum 15ml, €59,00
Dit serum voor de ooghuid voelt lekker fris aan, heeft een krachtige anti-age werking, gaat wallen en donkere kringen tegen en belooft een sterke werking te hebben met dezelfde werkzame ingrediënten als het serum hierboven om pigmentvlekken te corrigeren. Daarnaast ondersteunt het ook nog eens de aanmaak van collageen waardoor de ooghuid gladder aan zal voelen. Ik zal dit oogserum ’s ochtends gaan gebruiken.

Qua gezichtsreiniging heb ik besloten om toch weer helemaal terug te gaan naar de producten van La Roche-Posay, gewoonweg omdat ik deze echt het fijnst vind werken voor mijn huid. Ze zijn lekker zacht, doen goed hun werk, irriteren niet en laten geen droog/trekkerig gevoel achter.

Ik ben heel erg benieuwd wat deze nieuwe producten voor mijn huid zullen gaan doen en ik kan bijna niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Ik ben door de wisselende zwangerschapshormonen erg ‘op zoek’ naar een echt fijne routine de laatste maanden en hoop toch echt dat mijn huid binnenkort weer helemaal zichzelf zal worden na de bevalling :)

Welke producten gebruik jij op dit moment in jouw routine?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 14 januari 2014 at 22:59

  La Roche Posay is hier een favoriet!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 januari 2014 at 13:53

  De La Roche Posay en Lancaster producten vind ik wel interessant. Vooral in de zomer heb ik last van hyperpigmentatie, dus alle brightening is dan meer dan welkom.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 12 januari 2014 at 10:16

  Olaz vind ik sowieso een goed merk, zeker in verhouding tot de prijs. La Roche Posay ben ik ook zeer over te spreken. Ben benieuwd wat de producten voor je zullen doen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 januari 2014 at 07:00

  Dit klinkt geweldig!
  Het lijken me fijne producten ;-)

  Een mooie dag

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.