Fashion

Plussize fashion tip | MANGO violeta

30 januari 2014

mango-violeta-1
Wat kan ik als plussize lady nieuws als dit toch enorm toejuichen: een merk wat besluit om haar maatvoering uit te gaan breiden waardoor ze ook een pluscollectie hebben in dezelfde stijl als de rest van hun merk. Zo vertelde ik eind vorig jaar al van het nieuwtje dat MANGO met een eigen plussize collectie zou gaan uitkomen en sinds deze maand is het dan een feit: violeta is geboren en inmiddels verkrijgbaar via de webwinkel en in enkele geselecteerde filialen. Kijk mee voor vooral lekker veel foto’s uit het lookbook en het assortiment en meer informatie.

mango-violeta-2 mango-violeta-4 mango-violeta-5 mango-violeta-6 mango-violeta-12 mango-violeta-11 mango-violeta-10 mango-violeta-9 mango-violeta-8 mango-violeta-7 mango-violeta-3
Zoals je ziet is de collectie heel erg divers en uitgebreid te noemen. Of je nu op zoek bent naar een mooie jeans, een losse broek voor op je relaxte dagen, een nette broek voor werkdagen, stoere jasjes, comfortabele truien en vesten, zomerjurkjes, stijlvolle jurkjes, mooie basics voor onder de leuke blazers.. Het assortiment is flink uitgebreid en zal bestaan uit zo’n 400 items waarbij regelmatig gewisseld zal worden met de seizoenen en vaak nieuwe items toegevoegd zullen worden. Naast kleding zullen er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar gaan zijn zoals schoenen en sandaaltjes met een wat bredere fit. De kleding in de violeta collectie van MANGO is verkrijgbaar tot maat 52.

Qua prijs vind ik de kleding goed zitten en is het eigenlijk goed te vergelijken met de normale collectie van MANGO. Nu vond ik de stijl van dit merk altijd al erg mooi en ik ben dan ook heel erg blij met het plussize zusje violeta. Ik ben zelf namelijk een groot fan van klassieke, stijlvolle en redelijk basic kleding in mooie stoffen en goede, normale, modellen die er niet direct uitzien als ‘grote maten kleding’ waar veel merken volgens mij persoonlijk de plank flink mis slaan.

Via de MANGO webwinkel kan je de complete violeta collectie bekijken en bestellen, betalen gaat dan via creditcard, PayPal of iDeal, bij bestellingen boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Wist je trouwens dat het plussize webwinkeloverzicht regelmatig wordt aangevuld? Neem zeker eens een kijkje voor meer leuke shoppingtips :)

Spreekt deze pluscollectie van MANGO jou aan? Van welke winkel hoop jij dat er ook een plussize collectie komt?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miek
  Reply Miek 14 maart 2014 at 19:17

  Heel wat dingen gepast, maar alles valt ontzettend klein! Hou daar dus rekening mee…

  • Avatar van Manon
   Reply Manon 23 maart 2014 at 12:09

   Was ook benieuwd hoe de maten vallen. Dank je wel Miek!.
   Vallen deze 1 of 2 maten kleiner?

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 1 februari 2014 at 15:56

  wauw, dat ziet er goed uit!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 30 januari 2014 at 14:56

  Wat een leuke dingen, ik heb bijna geen plussize meer nodig. Maar vind het wel leuk dat er steeds hippere plussize kleding in de winkels komen te hangen! En nog gefeliciteerd met je dochtertje! Liefs

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 januari 2014 at 12:45

  Proficiat met de geboorte van je dochter!

  En dit is echt een mooie collectie, van mij mogen ze heel wat van deze stukken ook in XS uitbrengen want ik zou ze zelf absoluut dragen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2014 at 17:26

   Dankjewel voor je felicitatie! :)

 • Avatar van Bente
  Reply Bente 30 januari 2014 at 11:42

  Gefeliciteerd met jullie dochter!
  En hele leuke collectie van Mango. Inderdaad fijn dat het geen collectie is met alleen maar vormloze items, maar toch geschikt zijn voor meisjes/vrouwen met wat grotere maten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2014 at 17:27

   Dankjewel voor je felicitatie! :D

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 30 januari 2014 at 08:18

  Ik ben erg benieuwd naar de kleding, ik ga binnenkort even snuffelen. Gefeliciteerd met jullie kindje <3 Mooie naam!

  Ik zou het ook wel leuk vinden als River Island en Vero Moda ofzo met grote maten zouden komen, of nog beter… dat gewoon ieder kledingstuk in elke winkel gewoon tot grotere maten gaat! Want vaak zijn de grote maten collecties in winkels geen afspiegeling van de 'normale' maten collectie. Net als H&M, daar vind ik de kleding heel leuk, maar de paar grote maten kledingstukken die er hangen zijn vaak saai, kleurloos en vormloos. Heel jammer vind ik dat! Hopen dat er meer modenketens het goede idee van Mango gaan overnemen :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 januari 2014 at 06:44

  Van Harte Gefeliciteerd Met Jullie Dochter en ik wens jullie een prachtige kraamtijd!
  Geweldig dat deze shop nu eindelijk ook normale maten fashion gaat verkopen! Iets wat niet getailleerd is!

  Xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2014 at 17:27

   Dankjewel voor je felicitaties! Het is lekker genieten èn wennen op dit moment, heerlijk! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.