Beauty

Sally Hansen nail rehab & cuticle rehab

19 januari 2014

sally-hansen-nail-rehab-cuticle-rehab-1
Sally Hansen heeft twee nieuwe producten in het assortiment opgenomen die perfect zijn om je nagels en nagelriemen een extra boost te geven: Nail Rehab & Cuticle Rehab. Zo worden beschadigde, zwakke en kwetsbare nagels hersteld tot ze weer glanzen en sterk zijn. Mijn nagels konden wel even een flinke oppepper gebruiken en ik ging met de producten aan de slag. Benieuwd naar meer informatie, foto’s en mijn ervaring met deze producten, lees dan zeker verder!

sally-hansen-nail-rehab-cuticle-rehab-2
Nail Rehab 10ml, €8,99
Deze intensieve nagelbehandeling geeft je nagels direct een gezondere uitstraling met een zachtroze, transparante kleur en er zitten kalmerende en vochtinbrengende ingrediënten in zoals jasmijn, roos en vitamine E. Daarnaast laat het een beschermend laagje achter wat breken, buigen en scheuren helpt te voorkomen. Je brengt hiervan 1 tot 2 laagjes aan op de schone nagel en kan deze zo laten zitten of als basis onder een kleurlak gebruiken.

Cuticle Rehab 8,8ml, €8,99
Deze kalmerende gelbehandeling heeft een lekkere frisse komkommer- en meloengeur en hydrateert, beschermt en herstelt de ernstig uitgedroogde en beschadigde nagelriemen. Er zit onder andere jasmijn, roos en verschillende oliën in die de nagelriemen verzorgen en zachter maken. Door de handige verpakking met een kwastje aan het uiteinde kan je het product gemakkelijk aanbrengen en verdelen.

sally-hansen-nail-rehab-cuticle-rehab-3 sally-hansen-nail-rehab-cuticle-rehab-4
Op de bovenste foto zie je mijn nagels zoals ze waren.. Op de ene nagel nog wel wat blanke lak, op de anderen niks. Een afgescheurde nagel, verschillende lengtes, droge nagelriemen, een beschadiging op de ringvingernagel, gespleten nagelrandjes, ribbeltjes op de nagels en nagelriemen die wel weer eens teruggeduwd mochten worden. Tijd voor een mini manicure!

Ik vijlde mijn nagels op ongeveer gelijke lengtes (lekker kort, ze groeien toch als kool de laatste maanden), buffte ze een beetje op om de ergste ribbeltjes te verwijderen en duwde mijn nagelriemen terug. Ik verwijderde alle nagellakrestjes en stofjes van mijn nagels en bracht hierna 2 laagjes van de Sally Hansen Nail Rehab aan. Even laten drogen en vervolgens masseerde ik de Sally Hansen Cuticle Rehab in op mijn nagelriemen. Voila! In slechts een paar minuten tijd zien mijn nagels er een heel stuk beter en verzorgder uit.

Ik gebruik de producten nu enige tijd en merk dat mijn nagels minder snel lijken te splijten en sterker aanvoelen en dat mijn nagelriemen er al heel erg snel weer goed uit zagen en niet meer droog aanvoelden. Voor mij zijn het dus twee producten geworden die ik graag blijf gebruiken :)

Wat is jouw ultieme tip qua product om je nagels en/of nagelriemen een boost te geven?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 januari 2014 at 10:23

  Wat ideaal dat deze producten er zijn. Ke kunt goed het verschil zien en het is fijn dat ze op lange termijn ook beter aan voelen.

  Zelf heb ik veel baat bij Lemony Flutter van Lush, en één keer per week, doe ik nagelriemolie, en dan de Lemony Flutter op mijn nagels, verpak iedere nagel in een stukje huishoudfolie,( aluminium folie kan ook als je dat fijner vind.) Smeer een dikke laag handcreme op mijn handen en doe katoenen handschoentjes aan. Daar slaap ik dan een nacht mee en zo zijn mijn nagels lang en gezond geworden en zien mijn nagelriemen er goed uit. Ook smeer ik meerdere keren per dag creme op mijn handen en vergeet ook dan mijn nagelriemen niet :-)

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 19 januari 2014 at 21:22

  Het ziet er op zich best goed uit.

 • Avatar van Queenies
  Reply Queenies 19 januari 2014 at 16:07

  Lijkt me erg fijn!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 19 januari 2014 at 15:18

  Oehh mijn nagels kunnen dit zeker wel gebruiken!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 19 januari 2014 at 14:41

  Oh dat klinkt goed! Mijn nagels kunnen zoiets wel gebruiken.

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 19 januari 2014 at 11:44

  Whooh, je ziet inderdaad heel goed het verschil. Wat een topproduct! :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 januari 2014 at 06:02

  Inderdaad je kan het verschil zo goed zien nadat je de bovenstaande producten had gebruikt!
  Het werkt perfect!
  Ik denk dat ik binnenkort maar eens naar de HHB moet gaan want daar zijn dit soort dingen flink in de aanbieding! ;-)

  Fijne en mooie dag

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.