Reizen & vrije tijd

Uit tip! | De Vakantiebeurs 2014

7 januari 2014

vakantiebeurs-2014-1
Van 15 t/m 19 januari is het weer zover en kan je je op de Vakantiebeurs van 2014 volop laten inspireren. Het is dè plek waar je vakantie begint want je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. Er zijn hier honderden reisleiders en locals aanwezig die je alles kunnen vertellen over de vakantiebestemming die je in gedachten hebt waardoor je ook alle leuke tips die je niet in reisgidsen vindt zal krijgen. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm leuk dagje uit waarbij je kan genieten van de verschillende culturen door middel van muziek, eten en drinken.. Zo kom je alvast helemaal in de vakantiestemming!

Dit jaar is de Vakantiebeurs onderverdeeld in zes themawerelden, zodat je alle informatie handig bij elkaar kan vinden.

– Ontdek: voor avontuurlijke vakanties en verre bestemmingen
– Actief: voor de actieve wandel- en fietsvakanties
– Samen: voor familievakanties en vakanties gericht op kinderen
– Zien: voor cultuur, stedentrips en UNESCO Werelderfgoed
– Vaar: voor cruise- en zeilvakanties
– Buiten: voor kampeervakanties en campingtips.

Ik liet het al eerder doorschemeren, maar ook qua andere culturen proeven kan je goed terecht op de Vakantiebeurs. Je vindt hier lekker eten uit alle uithoeken van de wereld en voor slechts €7,00 koop je een kaartje voor de Culinaire Route waarmee je langs 6 gevarieerde bestemmingen komt waar smakelijke, versbereide en traditionele hapjes en/of drankjes voor je klaarstaan. Gastland Duitsland trakteert je hier bijvoorbeeld op een witte wijnproeverij.

vakantiebeurs-2014-2
Ook worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd en kan je bijvoorbeeld in een hal met gedempte lichten, echte kampvuurtjes en typisch campingeten een caravan of camper bekijken, meezingen rond een kampvuur en het echte glamping ervaren om alvast het èchte vakantiegevoel te krijgen, is er een fotografiepaviljoen waar je kan leren om betere foto’s te maken met je camera en/of smartphone en is er een gezellige Wereldhulpmarkt waar je een kijkje neemt in de wereld van eerlijke handel, vrijwilligerswerkreizen en activiteiten die op een vernieuwende manier een bijdrage leveren aan internationale samenwerking. Zing een lied, werp een muntje, eet gezellig mee, geef je mening of koop een mooi product. Een inspirerend plein, waar je actief mee kunt doen, of lekker overheen kunt slenteren en de geuren en kleuren uit de wereld kunt opnemen.

Vakantiebeurs 2014
– Jaarbeurs Utrecht
– woensdag 15 t/m zondag 19 januari 2014
– dagelijks van 10.00 – 18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur)
– de entreekaarten kosten in de voorverkoop t/m 14 januari €12,00 per stuk, hierna zijn ze aan de deur verkrijgbaar voor €15,50 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Reizigersblog
  Reply Reizigersblog 7 mei 2014 at 14:08

  Kan niet wachten tot het weer vakantie is! Ik heb mijn vakantie alweer geboekt voor dit jaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2014 at 08:23

   Nu maak je me natuurlijk nieuwsgierig: waar gaat de vakantie dit jaar naar toe?

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 januari 2014 at 18:29

  Ooooh vakantie… Zucht :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 januari 2014 at 16:41

  Ik ging er jaren geleden naar toe. Eigenlijk wil ik het weer een keer doen want je doet er zoveel inspiratie op voor de holiday.
  Maar ook vindt je er spullen die je alvast kan kopen voor een vakantie……
  Zo handig is deze beurs.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.