Reizen & vrije tijd

Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!

7 januari 2014

wii fit u - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Vorige week deelde ik enthousiast een code voor een gratis Nintendo Wii Fit U download (de actie loopt nog steeds!) en vertelde ik onderaan dat artikel dat er begin van het jaar iets erg leuks te winnen viel op Curvacious.nl. We knallen het nieuwe jaar namelijk in met een geweldige winactie in samenwerking met Nintento waarbij je een compleet Wii U pakket incl. de Wii U, Wii Fit U game, Wii Party U game, de Fit Meter èn het Balance Board kan winnen met een totale waarde van ongeveer €459,00. Hoe gaaf is dat?! Zo heb je alles in huis om samen met je familie, vriend, man en/of kids aan de slag te gaan om meer te bewegen èn ter ontspanning samen een Party te starten zo vaak als je maar wil. Kijk mee voor meer informatie over de producten en deze winactie.

wii fit u 4 - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Met het te winnen pakket heb je ècht alles helemaal compleet in huis om direct aan de slag te kunnen gaan zoals de Wii U zelf (console en GamePad incl. alle standaard accessoires). Hiernaast krijg je er de volgende items bij:

Wii Fit U is laagdrempelig, fun en is geschikt voor het hele gezin. In de game zitten maar liefst 77 verschillende workouts die je afwisselend met het balance board en/of de Wii U game pad kan uitoefenen. De verschillende spelonderdelen zoals Muscle Workouts, Yoga, Aerobic Exercises, Balance Games en de nieuwe Dance spellen zorgen ervoor dat er voor iedereen wel wat tussen zit om lekker actief aan de slag te gaan.

De Fit Meter is een draadloos en draagbaar accessoire die de hele dag door je activiteiten bijhoudt. Het telt je stappen, registreert veranderingen in je lichaamsbeweging, hoogte en luchtdruk en kan zelfs raden wat voor oefeningen je buiten Wii Fit U doet. Dankzij infraroodtechnologie kan je deze informatie snel en makkelijk toevoegen aan je Wii Fit U profiel zodat je fysieke activiteiten gedurende de hele dag in kaart worden gebracht.

Het Balance Board is een extra accessoire zodat je echt alle games uit Wii Fit U kan spelen en je lichaam op alle mogelijke manieren kunt trainen. Je gebruikt deze los of in combinatie met de GamePad om bijvoorbeeld toetjes te serveren, je gewicht zittend te verplaatsen langs een ijzig parkoers in de sneeuw en meer. De spelletjes klinken erg leuk, maar pas op: je zal het ook zeker aan je spieren gaan voelen!

wii party u - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Om het pakket helemaal compleet te maken krijg je er ook nog eens het Wii Party U spel inclusief een witte controller bij. Zo kan je na alle sportieve inspanningen ook nog even lekker ontspannen  door een feestje te bouwen. Er zitten maar liefst 80 nieuwe minigames in verstopt voor uren speelplezier! Ik vind dit zelf één van de leukste dingen aan de Wii, de games met de minigames. Lekker laagdrempelig, toch uitdagend en vooral zo leuk dat je het samen speelt.

Win!
Wil jij bovenstaand complete pakket ter waarde van zo’n €459,00 winnen?

– volg de Curvacious Facebookpagina en like & share het bericht over deze winactie
– laat een reactie achter onder dit artikel en deel jouw top 3 goede voornemens/doelen voor 2014
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Bloglovin‘ en like hier het bericht over deze winactie.

Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 17 januari 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Corinda Wit
  Reply Corinda Wit 17 januari 2014 at 15:12

  Mijn top drie:

  1)Mijn ‘mamadag’, ook echt als mamadag inzetten! Vaak loop ik dan wasjes te draaien, boodschappen te doen, bellen, de administratie te doen. Dit kan ook makkelijk savonds als de kindjes slapen. Dus meet genieten van mijn kleine apen en lekker een uur door het kabouterbos zwerven en spelen (zonder telefoon!).
  2)Mijn boeken uitlezen. Regelmatig begin ik een boek en dan ligt het er door gebrek aan tijd maar te verstoffen. Een paar weken later tik ik een ander boek op de kop en begin ik daar weer in. Nee, eerst netjes alles uitlezen Corinda!
  3)Minder centen uitgeven aan zaken die eigenlijk echt niet nodig zijn.. Mijn zoontjes hoeven geen drie paar allstars te hebben van dezelfde maat. 1 paar is ook prima. En het bespaart geld. Mijn spaarrekening kan wel wat aandacht gebruiken, dus beter sparen!

 • Avatar van charlotte
  Reply charlotte 17 januari 2014 at 14:48

  Wauw, nog niet echt gedacht aan mijn goede voornemens, misschien is het al een goed voornemen om dit dan nu toch maar te doen

  1° ik zou graag wat meer geniet van wat ik heb en wat nu gebeurt. Ik leef nu teveel naar de toekomst toe. Ik vergeet daardoor bijna hoe fijn de momenten NU zijn.
  2° ik wil wat meer weg gaan en veel sneller ja zeggen ! nu denk ik te snel ik moet morgen werken/ naar school.. Who cares ? nu zijn we nog jong en nu moeten we het doen ! ik word een beetje YES MAN
  3° ik zou wat meer kleinere dingen voor anderen moeten doen. Als is het maar een collecte of kinderen die geld inzamelen. Ben veel te snel geneigd om deze veel te snel af te wimpelen. Of die vriendelijke man die heel de dag op zijn gitaar staat te spelen, of iemand die handgemaakte kaarten uit peru maakt ! Ik denk veel te snel het slechte. Ze zullen het geld wel voor dit of voor dat misbruiken. Wat maakt het uit. Als het dan toch op de juiste plaats komt dan heb je in ieder geval geholpen !

  Zo dit waren mijn voornemens. Ik ben al een paar keer goed uit geweest, iets wat ik NOOIT doe en heb me super vermaakt ! ( dus nummer twee komt al goed :D)

 • Avatar van Yasmina
  Reply Yasmina 17 januari 2014 at 14:20

  Hoi Desiree!
  Super leuke winactie :)

  Mijn goede voornemens zijn:
  1) Verder gaan met gezond eten en sporten.
  Ik ben hiermee bezig sinds augustus 2013, en ben 8/9 kilo afgevallen. Het is niet heel veel, maar ik ben er blij mee, en wil nog meer afvallen. Alleen zit ik nu al een tijdje op een punt waarop ik niet meer afval. Ik hoop dat dit geweldige pakket van Nintendo Wii Fit daar verandering in zal brengen als ik het eventueel zou winnen. Dan kan ik verder gaan met afvallen op een leuke manier! Door de nieuwe prikkels zal dat vast lukken.
  2) Mezelf meer openstellen tegenover mannen, en me niet zo onzeker voelen. Ik wil zelf gaan beseffen dat ik er best mag wezen wat innerlijk en uiterlijk betreft en dat ik het verdien om me geliefd te voelen. Al vind ik het eng, en heb ik het liefste een muurtje om me heen uit zelfbescherming.
  3) Mijn best doen op mijn huidige werk, en ondertussen erachter proberen te komen wat ik het liefste zou willen doen qua werk.

  Op Facebook volg ik je onder de naam Mina Na, ook heb ik je bericht over deze winactie geliked en geshared.

  Hartelijke groetjes,
  Yasmina

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 17 januari 2014 at 01:19

  In 2014 ga ik gezond eten en trainen om een laatste ultieme poging ga doen om zo veel mogelijk uit mijn zelf te halen.Ben chronisch ziek en mijn artsen kunnen mij niet beter maken dus het enigste wat ik nu kan doen is nog een keer gaan proberen om met gezond eten en trainen er alles uit te halen wat er in zit!En daar zou de Wii heel goed bij kunnen helpen omdat ik dan sporten kan doen ik in het echt niet kan maar wel heel leuk vind zoals bv tennissen:)

  Ook ga ik mijn haar vertroetelen zodat ik in 2014 net als in 2013 weer een heel stuk van mijn haar kan doneren, zodat ze met mijn haar en dat van andere pruiken kunnen maken voor vrouwen en kinderen die door ziekte geen haar meer hebben.
  En in 2014 wil ik naast dat ik mijn eigen haar ga doneren, wil ik proberen zoveel mogelijk mensen haar te laten doneren.Met mijn verhaal hoop ik vrienden, kennissen, en anderen te inspireren om ook te doneren want het kan al vanaf 10cm (bij http://www.haardonatie.nl/) En wil ik kapsalons langs gaan om te kijken of zij mensen die een stuk van hun haar afknippen willen vragen of zij het willen doneren.
  Bovendien hoe kan je het jaar beter beginnen dan met nieuw haar?!

  En last but not least…Ik wil mijn studie afmaken!

 • Avatar van amanda vd broek
  Reply amanda vd broek 16 januari 2014 at 14:20

  superactie!! ik doe natuurlijk mee en mijn top 3 is bij deze…
  1.een paar zwangerschapskilo’s eraf
  2. wat meer leuke dingen ondernemen
  3. met die luie reet van de bank af…..oh shit ik zit er weer achter :D

  Nu duimen maar
  Groetjes

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 16 januari 2014 at 08:41

  Enorm gave prijs! Ik doe zelden of nooit mee met winacties, maar deze keer sla ik dat voornemen toch maar even in de wind.. ;)

  Mijn goede voornemens voor 2014 zijn:
  – Fitter worden (lichamelijk), ik zit in de sportschool, met andere mensen, maar daar komt lang niet altijd van omdat mijn sportschool maatjes ook veel eigen dingen hebben.. alleen gaan lijkt me niets, maar het zal er dit jaar toch van moeten komen ben ik bang.. ik zal me ook beter voelen naarmate ik gezonder wordt
  – Psychisch steeds meer gezond worden, (licht ik liever niet toe..)
  – En de derde zal toch wel zijn een eigen bedrijfje opstarten, en daar goed mijn best voor doen. Ik hoop zeker dat deze dingen gaan lukken!

  PS. Leuke site is dit! Ik volg al tijden beauty sites en blogs, deze kende ik nog niet, heb net even rondgekeken.. kan er weer één bij gaan volgen!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 15 januari 2014 at 22:03

  Woooow, wat een prijs!
  Mijn goede voornemens van dit jaar zijn:
  1. Meer sporten. Ik merk dat ik erg lui ben de laatste tijd, als mijn sportmaatje afbelt heb ik al heel snel de neiging om dan ook te denken laat maar. Maar nee. 2014 wordt weer een actief jaar.
  2. Ik heb de komende maanden met mijn studie het behoorlijk druk. Niet te veel meer afgeleid raken, maar gewoon knallen, want dan ben ik als het goed is aan het einde van 2014 KLAAR. Finally.
  3. Minder socially awkward zijn in de buurt van andere mensen. Dat is voor niemand leuk, zeker voor mij zelf niet. Daarnaast moet ik gewoon leren praten in het openbaar, als ik ooit advocaat wil worden o.i.d.
  Dat waren mijn doelen… best te doen, toch?

 • Avatar van Kokkie1
  Reply Kokkie1 15 januari 2014 at 07:08

  Wat een super vette actie!!!! Geliked en geshared.

  Mijn 3 doelen: 5 kilo afvallen, goed worden in dansconditie en meer aandacht voor mijn eigen man hebben

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 14 januari 2014 at 23:34

  .. meer tijd aan de familie besteden
  .. balans zoeken tussen gewicht en lekker eten
  .. mij gedragen naar mijn leeftijd

 • Avatar van Carola Meyer
  Reply Carola Meyer 13 januari 2014 at 19:52

  Ik wil heeeeel graag winnen. Ik laat deze actie (die ik natuurlijk ook een like heb gegeven) dan ook op mijn tijdlijn schitteren. Daarnaast volg jou via Bloglovin. Ook hier heb ik uiteraard op de like knop gedrukt. Ook wil ik iedereen aanraden eens op de fb pagina van Nintendo.

 • Avatar van Carola Meyer
  Reply Carola Meyer 13 januari 2014 at 19:39

  Hoi Desirée,
  Je had natuurlijk al gezegd dat er een super vette actie aan kwam maar deze actie lijkt wel voor mij gemaakt! Wat een prijs! Deze prijs past helemaal bij mijn goede voornemens.
  – MEER GEZELLIGHEID
  Wat is nu gezelliger dan met het hele gezin te gamen! Ook mijn vriendinnen zullen nu ik deze game heb wat vaker spontaan op de koffie komen.
  GEZONDER LEVEN:
  Met 77 verschillende workouts en een Fit Meter, die mijn activiteiten gedurende dag bijhoud, komt dit zeker goed.
  MEER TIJD VOOR ONTSPANNING MAKEN:
  aangezien er bij dit super pakket ook nog eens een Wii Party U spel zit en ook nog een witte controller maak ik mij hier zeker geen zorgen over!
  2014 word mijn jaar!

 • Avatar van Regina Mohunlol
  Reply Regina Mohunlol 13 januari 2014 at 14:48

  Wauwww die wil ik hebbenn…I likeee

 • Avatar van marieke bosklopper
  Reply marieke bosklopper 13 januari 2014 at 10:26

  Goede voornemens voor dit jaar.

  1. meer aan mezelf denken.
  2. zoals wel meer mensen… wat kilootjes kwijt raken
  3. wat georganiseerder zijn.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 13 januari 2014 at 02:09

  Voornemens heb ik meestal niet omdat ze toch niet uitkomen.
  Want ik wil €100 000 duizend winnen
  Meer kunnen geven aan particuliere goede doelen
  en het doel deze prachtige prijs te winnen , want kopen kan ik die niet. en zal veel plezier schenken niet alleen aan mezelf , maar aan het hele gezin!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 12 januari 2014 at 21:01

  Lijkt me superleuk! Ik heb direct meegedaan! Wil dit jaar de studie van mijn dromen gaan vinden, beginnen met hardlopen én groeien met mijn blog. Heel wat, maar dit moet lukken!

 • Avatar van Irmgard Geenen
  Reply Irmgard Geenen 12 januari 2014 at 20:44

  1- gezonder eten
  2- meer tijd vrij maken voor vrienden/familie
  3- nog meer bewegen

  afgelopen jaar gestopt met roken , nu nog meer bewegen graag en wat is er nu leuker dan dat op deze manier te doen mèt de kinderen samen?

 • Avatar van Melissa Beunders
  Reply Melissa Beunders 12 januari 2014 at 20:44

  Mijn top drie…

  1. Eindelijk eens aankomen! Wat spier opbouwen, meer bewegen, en gezond gaan eten
  2. Mijn schulden wegwerken!
  3. Mijn huisje met mijn vriend afkrijgen, en er een fantastisch jaar van maken!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 12 januari 2014 at 19:59

  Wat een mooie prijs die kan ik wel goed gebruiken.
  Mijn goede voornemens zijn:
  1. Genieten van het leven.
  2Spullen in mijn huis boven opruimen en gelijk een kinderkamer klaar maken.
  3. Heel erg goed genieten van mijn eerste kindje waar ik ook gelijk goed voor zorgt.

 • Avatar van cp de bie
  Reply cp de bie 12 januari 2014 at 19:16

  wat n superleuke actie. hoop dat ik win, zou goed zijn om eens aan mijn conditie te werken en dat lekker thuis … wat wil je nog meer

 • Avatar van bing
  Reply bing 12 januari 2014 at 17:59

  3 goede voornemens is makkelijker te bedenken dan te volbrengen
  1. Afvallen
  2.Gezonder leven dus veel beweging
  3 Meer .vrijwilligerswerk
  Nu is veel beweging met een wii een genot lijkt me dus fantastisch om die te winnen
  Een voornemen die vol te houden is

1 6 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Reizen & vrije tijd
wii fit u 5 - Tip! | Gratis Nintento Wii Fit U download
Tip! | Gratis Nintento Wii Fit U download

Het is vandaag alweer de laatste dag van het jaar, een dag waarop veel mensen bezig zijn met doelen stellen...

Close