Reizen & vrije tijd

Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!

7 januari 2014

wii fit u - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Vorige week deelde ik enthousiast een code voor een gratis Nintendo Wii Fit U download (de actie loopt nog steeds!) en vertelde ik onderaan dat artikel dat er begin van het jaar iets erg leuks te winnen viel op Curvacious.nl. We knallen het nieuwe jaar namelijk in met een geweldige winactie in samenwerking met Nintento waarbij je een compleet Wii U pakket incl. de Wii U, Wii Fit U game, Wii Party U game, de Fit Meter èn het Balance Board kan winnen met een totale waarde van ongeveer €459,00. Hoe gaaf is dat?! Zo heb je alles in huis om samen met je familie, vriend, man en/of kids aan de slag te gaan om meer te bewegen èn ter ontspanning samen een Party te starten zo vaak als je maar wil. Kijk mee voor meer informatie over de producten en deze winactie.

wii fit u 4 - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Met het te winnen pakket heb je ècht alles helemaal compleet in huis om direct aan de slag te kunnen gaan zoals de Wii U zelf (console en GamePad incl. alle standaard accessoires). Hiernaast krijg je er de volgende items bij:

Wii Fit U is laagdrempelig, fun en is geschikt voor het hele gezin. In de game zitten maar liefst 77 verschillende workouts die je afwisselend met het balance board en/of de Wii U game pad kan uitoefenen. De verschillende spelonderdelen zoals Muscle Workouts, Yoga, Aerobic Exercises, Balance Games en de nieuwe Dance spellen zorgen ervoor dat er voor iedereen wel wat tussen zit om lekker actief aan de slag te gaan.

De Fit Meter is een draadloos en draagbaar accessoire die de hele dag door je activiteiten bijhoudt. Het telt je stappen, registreert veranderingen in je lichaamsbeweging, hoogte en luchtdruk en kan zelfs raden wat voor oefeningen je buiten Wii Fit U doet. Dankzij infraroodtechnologie kan je deze informatie snel en makkelijk toevoegen aan je Wii Fit U profiel zodat je fysieke activiteiten gedurende de hele dag in kaart worden gebracht.

Het Balance Board is een extra accessoire zodat je echt alle games uit Wii Fit U kan spelen en je lichaam op alle mogelijke manieren kunt trainen. Je gebruikt deze los of in combinatie met de GamePad om bijvoorbeeld toetjes te serveren, je gewicht zittend te verplaatsen langs een ijzig parkoers in de sneeuw en meer. De spelletjes klinken erg leuk, maar pas op: je zal het ook zeker aan je spieren gaan voelen!

wii party u - Win een Nintendo Wii Fit U + Wii Party U pakket t.w.v. €459,00!
Om het pakket helemaal compleet te maken krijg je er ook nog eens het Wii Party U spel inclusief een witte controller bij. Zo kan je na alle sportieve inspanningen ook nog even lekker ontspannen  door een feestje te bouwen. Er zitten maar liefst 80 nieuwe minigames in verstopt voor uren speelplezier! Ik vind dit zelf één van de leukste dingen aan de Wii, de games met de minigames. Lekker laagdrempelig, toch uitdagend en vooral zo leuk dat je het samen speelt.

Win!
Wil jij bovenstaand complete pakket ter waarde van zo’n €459,00 winnen?

– volg de Curvacious Facebookpagina en like & share het bericht over deze winactie
– laat een reactie achter onder dit artikel en deel jouw top 3 goede voornemens/doelen voor 2014
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Bloglovin‘ en like hier het bericht over deze winactie.

Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 17 januari 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van thijmen
  Reply thijmen 23 oktober 2016 at 11:57

  hoi

 • Avatar van Tjm Kuijer
  Reply Tjm Kuijer 23 januari 2014 at 10:58

  Beste Curvacious,

  Ik doe heel graag mee aan deze te gekke actie, wauw wat een prijs!! Echt een droomprijs, wat zou ik hier ontzettend blij mee zijn..
  Heb veel goede voornemens voor dit jaar maar zal de belangrijkste met alle plezier met jullie delen:
  Nummer 1. Mijn geluk delen met mensen die minder geluk hebben.
  Nummer 2. Genieten van elke dag, ook al is het soms moeilijk met tegenslagen, altijd blijven lachen, koesteren wat ik heb. Want ik ben tenslotte al een rijk mens; Ik ben gezond!
  Nummer 3. Meer bewegen en beter voor mijn gezondheid zorgen.

  Dit prachtige Wii pakket kan natuurlijk erg goed bijdragen aan mijn goede voornemen om meer te gaan bewegen! Want zie tijdens het Wii-en maar eens stil te blijven zitten… Nou dat gaat niet!! Dus zal heel veel gaan bewegen en dat lekker thuis voor de buis!! Echt ideaal voor mij, heb twee kleine kindjes en hun meenemen naar de sportschool gaat natuurlijk niet, dus dit is echt de perfecte oplossing. Ga voor nu maar even verder met dromen en hopen dat dit geweldige Wii pakket naar mij toe mag komen… En gelijk even delen op mijn tijdlijn op Facebook!< ben al volger op Bloglovin… Hele fijne dag!! Duim, duim, duim!!!!!

 • Avatar van Patricia Merkelbach
  Reply Patricia Merkelbach 22 januari 2014 at 21:31

  Ik heb niet perse voornemens, maar dingen die ik graag wil gaan doen dit jaar. Ik wil ten eerste leren haken en daarmee mijn huis lekker goedkoop decoreren en van kleur voorzien. Daarnaast wil ik leren boogschieten en vrijwilliger worden op de lokale biologische boerderij om om te leren gaan met platen, want alles gaat altijd dood in mijn huis. En misschien toch als enige voornemen, ben gestopt met roken en wat kilo’s aangekomen en wil die er wel afhebben, daar kan de Wii natuurlijk ook weer bij helpen ;).

 • Avatar van Carola Meijer
  Reply Carola Meijer 21 januari 2014 at 18:02

  nog maar een paar nichtjes slapen….. kan niet wachten :)

 • Avatar van An
  Reply An 20 januari 2014 at 15:40

  Geliked en gedeeld, graag maak ik kans op deze superprijs!!!!!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 18 januari 2014 at 15:53

  Helemaal vergeten te zeggen dat ik je op fb volg en het artikel gedeeld heb en twitter volg. Op Bloglovin zit ik niet…
  Lees mijn bericht nog ff door en ik lees we gaan nog een keer proberen en het lijkt net alsof ik het van te voren al opgegeven heb…..En dat is helemaal niet het geval;-) Ik ga er nog een keer keihard te tegen aan en wat het resultaat is geen idee maar ik ga er alles aan doen om er zo veel mogelijk uit mezelf te halen.Dat is wat ik bedoel en dat klinkt toch een stuk beter dan proberen want ik maak geen goede voornemens om het er in januari of februari al helemaal mee gehad te hebben;-)

  Iedereen trouwens veel succes met jullie goede voornemens!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 17 januari 2014 at 16:18

  Goede voornemens, er wordt veel over gezegd. Je zou ze niet hoeven te maken, omdat het merendeel van de mensen die ze maakt, half januari toch al afgehaakt is.
  Maar meer bewegen, minder stressen en genieten van iedere dag !!!

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Reizen & vrije tijd
wii fit u 5 - Tip! | Gratis Nintento Wii Fit U download
Tip! | Gratis Nintento Wii Fit U download

Het is vandaag alweer de laatste dag van het jaar, een dag waarop veel mensen bezig zijn met doelen stellen...

Close