Beauty

Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil

8 februari 2014

aveda dry remedy daily moisturizing oil 1 - Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil
Aveda is één van mijn meest favoriete beautymerken omdat ze telkens weer heerlijke producten hebben en uitbrengen waar ik erg enthousiast over kan worden, maar ook de filosofie achter het merk spreekt me heel erg aan. Nieuw van Aveda is de daily moistiruzing oil voor het haar als aanvulling op de Dry Remedy lijn. Heb jij droog, beschadigd en breekbaar haar dat wel iets extra’s kan gebruiken dan is dit product echt iets om eens uit te proberen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review over dit nieuwe Aveda product.

Deze haarolie kan je elke dag gebruiken en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke bronnen. Het belangrijkste ingrediënt is buriti olie, een sterk hydraterend ingrediënt dat wordt gewonnen uit de vrucht van de Moriche Palm (Tree of Life). Een heel erg groot voordeel van deze olie is dat het het haar niet verzwaard waardoor zo goed als elk haartype hier gebruik van kan maken. De dry remedy daily moisturizing oil bevat daarnaast ook geen siliconen.

aveda dry remedy daily moisturizing oil 2 - Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil aveda dry remedy daily moisturizing oil 3 - Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil
Ik gebruik het product zelf op handdoekdroog haar na het douchen en daarna dagelijks als leave-in en concentreer me hierbij vooral op de lengtes en de puntjes van het haar. Heb je fijn tot medium, stijl of krullend haar dan breng je op handdoekdroog haar 1-2 druppels aan en vervolgens als het droog is weer 1-2 druppels. Heb je medium tot dik, stijl, krullend of weerbarstig haar dan breng je op handdoekdroog haar 3-4 druppels aan en vervolgens als het droog is 1-2 druppels. Zoals je merkt is het dus even passen en meten wat het beste uitpakt op jouw haar(type) en is het product erg zuinig in gebruik.

Ik gebruik zelf 4 druppels op handdoekdroog haar en 1-2 druppels als extraatje op droog haar op de volgende dagen dat ik het niet hoef te wassen. Mijn haar voelt zachter aan, glanst meer, pluist minder, is zo wat meer handelbaar èn ruikt ook nog eens heerlijk naar de bekende Aveda-geur (een combinatie van onder andere lavendel, bergamot en gemberlelie). Aangezien ik het product niet aanbreng op mijn haaraanzet en maar weinig product gebruik wordt mijn haar niet sneller vet dan normaal: erg fijn want dit is helaas een veelvoorkomend probleem met andere haaroliën. Love it!

aveda dry remedy - Aveda Dry Remedy daily moisturizing oil
De complete Aveda Dry Remedy lijn bestaat uit de volgende producten:

– Moisturizing Shampoo 250ml, €29,00
– Moisturizing Conditioner 200ml, €33,00
– Moisturizing Masque 150ml, €42,00
– Daily Moisturizing Oil 30ml, €29,50.

Deze complete lijn is vanaf halverwege deze maand verkrijgbaar bij de Aveda salon en via verschillende online verkooppunten.

Spreekt deze haarolie van Aveda jou aan om eens te proberen? Heb jij ervaring met andere producten van dit merk?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 februari 2014 at 23:05

  Die olie voor in het haar lijkt me een heel fijn product en ideaal voor mijn krullen. Ken dit merk alleen maar van verhalen van anderen en die zijn erg positief.

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 8 februari 2014 at 19:25

  Lijken me fijne producten! Vooral de olie :)

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 8 februari 2014 at 11:44

  Ik heb geen ervaring met Aveda producten, maar deze haarolie spreekt me wel erg aan.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 februari 2014 at 04:45

  Ik heb een shampoo gebruikt toen ik last van roos had die speciaal is om de hoofdhuid te kalmeren. Werkte super goed! Dure shampoo waar het werkte tenminste wel. Heb de conditioner ook en die is ook heel fijn.

 • Avatar van Joli
  Reply Joli 8 februari 2014 at 00:51

  De olie lijkt mij wel prettig in gebruik.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 februari 2014 at 00:11

  Fijne review!
  De oil lijkt me heel veel fijn!

  Trutste…..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.