Beauty

Beautybox januari 2014 | Winter musthaves

12 februari 2014

beautybox-januari-2014-1
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze januari-editie zit: lees dan zeker verder! Volgens de bijlage is het deze maand een box vol heerlijke winter musthaves om de donkere dagen door te komen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

beautybox-januari-2014-2
In de box die ik ontving zaten de volgende producten:

Purol handcrème fullsize
NYC nagellak in Madison Square fullsize
BEAUTY UK baked blush in Wild Berry fullsize
Gamila Secret face oil Wild Rose samplesize
B&S Activecare fitness body spray fullsize.

Al met al vind ik dit zeker een leuke box. Ok, het nagellakje vind ik qua kleur niet helemaal bij het thema passen (een grijzige tint is nu niet bepaald waar ik van opvrolijk tijdens de donkere wintermaanden), maar de lekkere handcrème, gezichtsolie en de blush vind ik erg geslaagd! De body spray heeft helaas niet zo mijn geur, maar dit is natuurlijk erg persoonlijk dus is altijd een gok in een beautybox als deze.

beautybox-januari-2014-3
De Purol handcrème is echt zo’n ouderwetse klassieker en verzacht, beschermt, verzorgt en kalmeert de huid. Precies wat ik kan gebruiken na de bevalling en een tijd waarin de hormonen alle kanten op gaan. Mijn huid lijkt met de dag weer anders en ik hoop dat het snel weer een beetje rustig wordt. Lekker smeren die droge plekjes dus, ik smeer deze handcrème dan ook niet alleen op mijn handen maar ook op andere droge plekjes die het kunnen gebruiken. Hij ruikt lekker fris en licht kruidig, trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Fijn!

beautybox-januari-2014-4 beautybox-januari-2014-5
Deze blush van Beauty UK is voor mij een schot in de roos. Echt een kleur die ik graag draag en die goed past bij een lichte huid. De glans kan ietwat metallic overkomen, dus wees voorzichtig met aanbrengen om een mooi en subtiel effect te krijgen. Ik kan hier weinig meer aan toevoegen: een perfecte frisroze blush voor een lieflijke look met een mooie glans.

beautybox-januari-2014-6
Dat ik fan ben van oliën voor mijn huid en haar moet door de jaren heen wel duidelijk geworden zijn. Zo vind ik de gezichtsolie van Gamila Secret één van de fijnste en zo’n samplesize is altijd handig om mee te nemen met weekendjes weg en vakantie. Het flesje bevat 5ml en lijkt wel heel erg klein, maar je gebruikt maar enkele druppeltjes per keer dus je kan hier alsnog een flinke tijd mee vooruit en echt even het product testen voordat je het wellicht aan zou willen schaffen. De olie voedt de huid en verzorgt deze met antioxidanten, mineralen en vitamines en is voor elk huidtype geschikt. Ik krijg er met mijn drogere huid vooral een lekker zacht en stralend huidje van :)

beautybox-januari-2014-7
Tsjah, ik vertelde het een stukje hierboven al: de geur van deze body spray van B&S Activecare is helaas niet wat voor mij. Het is een beetje een frisse, citrus-achtige en sportieve unisex geur. Wel leuk om zo eens kennis te maken met een nieuw merk, maar hiermee zal ik dus iemand anders blij gaan maken die de geur wel lekker zal vinden.

beautybox-januari-2014-8
Als laatste het nagellakje van NYC in de kleur Madison Square. Ik vind de kleur zelf wel erg mooi, maar zoals gezegd niet passend bij het thema van de box. De kleur is een bruin, taupe met een koele, paarsige ondertoon, dekt in 2 laagjes net niet volledig, droogt redelijk vlot, lakt prettig en bevat een miniscule zilverkleurige shimmer die de lak net dat extra’s geeft.

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 12 februari 2014 at 15:34

  Ik vind deze box een leuke inhoud hebben! Bij veel boxen denk ik de laatste tijd al heel snel ‘meh, niet leuk’, maar deze heeft wel een leuke inhoud, als je het mij vraagt :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 februari 2014 at 14:17

  wat een mooie producten heb je gekregen!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 februari 2014 at 12:20

  lief lakje :)

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 12 februari 2014 at 12:15

  Ik heb geen abonnement op dit soort boxen maar dat is een persoonlijke keuze; ik spendeer dat bedrag liever aan zaken die ik echt wil. Ik vind de blush er prachtig uit zien en zo’n handcrème komt zeker altijd van pas!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 12 februari 2014 at 10:59

  Best een fijne inhoud!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 februari 2014 at 10:07

  Deze box heeft echt een leuke inhoud, vind de blush erg mooi en die olie voor je gezicht lijkt me erg fijn en handcreme….tja daar kunnen we niet meer zonder :-)

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 12 februari 2014 at 08:20

  Leuke box dit keer! Ik heb ook een abbo gehad alleen qua kosten werd het me teveel toen mijn zoontje geboren werd. Ik kocht liever een extra romper bijvoorbeeld haha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 februari 2014 at 07:23

  Deze keer volt de in houd van de box niet tegen en is die leuk!
  Ik ben benieuwd naar de nagellak en de handcréme.

  Groeten en een fijne dag

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.