Beauty

Favoriete beautyproducten januari 2014

1 februari 2014

favorieten-beauty-januari-2014
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, lichaams- en haarverzorging, nagellak en parfum en net zoals de vorige keer laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

in-my-shower-januari-2014-2
Laat ik beginnen met de heerlijke philosophy field of flowers douchegel. Deze geur is een valentijnsdageditie van het merk en slechts tijdelijk verkrijgbaar (enkel bij ICI Paris XL) en ik ga het parfum er ook zeker nog van halen, want de geur is echt perfect voor de lente: vol met witte, zachte en vrouwelijke bloemen waarbij de gardenia de hoofdrol speelt. Ik vind sowieso de geuren van philosophy erg lekker, omdat ze zo zacht en vrouwelijk zijn. Nooit overheersend en perfect voor elke dag, romantische momenten en cocoondagen ♥

pimp-your-curls-1
Dit merk is de afgelopen maand al in 2 artikelen voorbij gekomen en verdient ook zeker een plekje in dit favorieten artikel. Het is namelijk lang geleden dat ik echt onder de indruk was, of verschil merkte in gebruik tegenover andere shampoos en conditioners. Deze PIMP Amsterdam haarproducten zijn bedoeld voor krullend haar, maar je kan ze ook gebruiken als je breekbaar, pluizig en beschadigd haar hebt. Het was voor mijn haar heel eventjes wennen (doordat er geen parabenen, sulfaten en fosfaten in zitten schuimt het amper en voelt het haar tijdens het wassen ‘anders’ aan), maar na meerdere keren gebruik merkte ik echt een verschil.

bobbi-brown-eye-shadow-palette-smokey-warm-2
Tsjah, zo’n prachtig palette als deze kon ik niet voorbij laten gaan om ook nog even mee te nemen in dit favorieten artikel. Het Bobbi Brown smokey warm palette bevat mooie, neutrale kleuren in verschillende finishes en je kan er veel kanten mee op. Door het slanke design en het bijgeleverde dubbelzijdige kwastje ook nog eens handig voor mee te nemen met weekendjes weg, vakantie etc. Deze kleuren laten mijn grijsblauwe ogen ook nog eens veel blauwer lijken en meer opvallen: win-win!

essie-encrusted-1
In het dagelijks leven draag ik eigenlijk altijd een neutraal nagellakje of een kleurtje met een creamy finish, maar van deze nieuwe essie encrusted treasures nagellakcollectie van was ik echt onder de indruk. Niet alleen zitten er een paar prachtige en unieke lakken in, waarvan Belugaria en Lots of Lux mijn favorieten zijn, ook hebben de lakken allemaal een bijzondere finish. Een collectie waarmee je je nagels zeker kan laten opvallen :)

balenciaga-rosabotanica-2
En als laatste favoriet beautyproduct van januari kan dit nieuwe Balenciaga Rosabotanica parfum niet missen. Ik vond de vorige variant, Florabotanica, al heerlijk maar als liefhebber van rozen was deze nieuwe variant voor mij direct een hit. Ik heb hem nog niet erg lang in huis en hij is vanaf februari pas verkrijgbaar bij de parfumerie, maar als je van een bijzondere, licht kruidige en bloemige geur houdt met rozen dan kan ik je zeker aanraden om deze eens te gaan besnuffelen.

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand januari?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van saarenzo
  Reply saarenzo 12 februari 2014 at 19:32

  Leuke favorieten. Dat palette van Bobbi Brown is echt prachtig!

 • Avatar van Joli
  Reply Joli 1 februari 2014 at 16:05

  Mooie favorieten. Vooral het Bobbi Brown palette. Love it!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 februari 2014 at 15:42

  Dat Bobbi Brown palette is inderdaad echt prachtig. De kleuren zijn zo flatterend.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 februari 2014 at 15:01

  Wauw, die Essielakjes zijn echt beautiful!

 • Avatar van Mattania
  Reply Mattania 1 februari 2014 at 12:08

  Het Bobbi Brown palette is echt zo mooi! En de Essie lakjes! Love it<3

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 februari 2014 at 10:28

  Wat een mooie producten!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 1 februari 2014 at 09:52

  Mooie producten, vooral de lakjes! Liefs

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 februari 2014 at 09:09

  De lakjes van Essie vind ik echt heel erg mooi! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 februari 2014 at 05:59

  Wat een mooie producten!
  De palette en de parfum daarvoor moet ik echt even snel lang de parfumerie shop gaan. ;-)

  Ik wens je een heel mooi weekend……

  Xoxo

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 1 februari 2014 at 02:08

  Oehh binnenkort maar even bij de Douglas sneupen tussen de Bobbi Brown producten :D

 • Avatar van saskia
  Reply saskia 1 februari 2014 at 01:46

  oh dat bobbi brown palette is zo mooi!! heerlijk al die producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 februari 2014 at 01:25

  Die lakjes zijn zo pretty! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.