Beauty

FOTD | Clarins Opalescence collectie spring 2014

16 februari 2014

clarins-make-up-lente-2014-2
De winter heeft zichzelf nog maar slecht laten zien en de lente (en zomer!) collecties van de verschillende beautymerken zijn alweer binnen. Zo komt Clarins met de prachtige Opalescence collectie voor de aankomende lente die compleet in het teken staat van licht. Een harmonie van subtiele, stralende kleuren voor een romantische, zachte en frisse make-up. Ik ontving enkele prachtige producten uit deze collectie en wil jullie deze vandaag graag laten zien inclusief meer informatie, foto’s, reviews èn natuurlijk een make-up look met deze producten.

clarins-make-up-lente-2014-8
clarins-make-up-lente-2014-1
Allereerst vind ik de verpakkingen van de Clarins make-up altijd prachtig, de goudglanzende doosjes doen het goed in elke make-upcollectie met als enig nadeel dat je vingerafdrukken er redelijk snel en goed op ziet zitten. Daarnaast zou het mooier zijn voor het geheel als de lipstickhuls bijvoorbeeld ook goudkleurig zou zijn, maar deze zijn altijd zilverkleurig bij Clarins. Er zitten verschillende limited edition producten in de collectie, maar enkele producten zullen in het vaste assortiment blijven. Ik laat jullie vandaag de volgende producten zien:

clarins-make-up-lente-2014-3 clarins-make-up-lente-2014-4 clarins-make-up-lente-2014-5 clarins-make-up-lente-2014-6
Eclat minute base illuminatrice de teint 30ml, €30,50
Een product welke in 3 kleuren verkrijgbaar is waarvan ik de lichtste, rose, kleur heb die voor elk huidtype passend is. Je gebruikt dit product als basis onder je make-up om een mooie en frisse basis aan te leggen. Het voelt lekker hydraterend en fris aan op de huid en laat een subtiele glans achter zonder opvallende glitterdeeltjes waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een enorm shimmer-effect in feller (zon)licht. De make-up blijft ook nog eens de hele dag mooi zitten en droogtelijntjes en velletjes lijken minder op te vallen. Love it!

Opalescence poudre teint & blush 10g, €40,00
Dit limited edition product heeft een prachtige deksel gekregen voor deze collectie en bevat een mooie zachte poeder om je complete look mee te kunnen fixeren. De goudkleurige deeltjes zijn een overspray, waardoor je de poeder na enkele keren gebruik gemakkelijk over je gehele gezicht kan gebruiken.

Ombre minerale 4 couleurs – vibrant light 5,9g, €44,00
Dit limited edition palette met 4 kleuren oogschaduw is zoals je van Clarins kon verwachten. Een mooie kwaliteit, verschillende finishes qua glans, een prima pigmentatie en zachte kleuren die bij veel verschillende huidskleuren goed zal passen. Door de 4 goed uitgekozen kleuren kan je er verschillende looks mee creëren voor verschillende gelegenheden.

clarins-make-up-lente-2014-7

De losse oogschaduw in de kleur Smokey Plum is een nieuwe kleur in het assortiment van Clarins en ik vind hem prachtig. Hij past erg goed bij deze collectie, maar is afzonderlijk èn gecombineerd met veel andere kleuren ook goed te gebruiken. De pigmentatie is meer dan prima, de oogschaduw heeft een prachtige glans en er zit 2g in een doosje voor €19,00.

De crèmeblush is een geheel nieuw product van Clarins en ik hou van deze blushtextuur, zeker voor de lente en zomer omdat het dan vaak frisser aanvoelt en staat dan een poederproduct. De crème krijgt alsnog een poederachtige finish op de huid en blijft mooi lang op z’n plek, zeker als je hem nog even afpoedert met een gezichtspoeder. Er zitten geen glitters in de kleur die ik heb (rosewood) en hij maakt een frisse blos op mijn gezicht. 4g, €26,50

Als laatste heb ik twee lipproducten uit deze collectie. Een prachtige Joli Rouge Brillant lipstick (€22,00) in de kleur Pink Orchid. Deze lipstick heeft een semitransparante dekking, geeft een mooie glans en bevat een microshimmer die het in zonlicht mooi doet. De Gloss Prodige lipgloss (€19,25) in de transparante kleur Crystal bracht ik aan over de lipstick voor een extra intense glans. Een groot pluspunt aan de lipproducten van Clarins: er zitten verzorgende en voedende ingrediënten in die je lippen heerlijk zacht maken. Love it!

Al met al ben ik door de nieuwe collectie, kleuren en producten wederom aangenaam verrast en zijn de kleuren ook echt kleuren die ik vaak draag. De producten van Clarins zijn te koop bij luxe parfumerieën en o.a. bij Clarins webwinkel Belissima, je krijgt hier standaard 10% korting op alle producten en er worden luxe miniaturen meegestuurd. Betalen kan via automatische incasso, iDeal of PayPal, de verzendkosten bedragen €4,95 en je hebt je bestelling vaak al met 1 dag in huis.

Spreekt deze nieuwe make-up collectie van Clarins jou aan? Heb jij ervaring met make-up van dit merk?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Desireé
    Reply Desireé 19 februari 2014 at 09:37

    Wow! Echt super mooie producten, ga ik zeker even aanschaffen!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 17 februari 2014 at 13:12

    Dang, prettiness overload echt! Wat een beauties van producten! En je look is ook erg mooi, heel zacht.

  • Avatar van Tedje
    Reply Tedje 16 februari 2014 at 16:04

    Oh wauw wat een mooie producten! Hele mooie foto’s ook :)

  • Avatar van Mattania
    Reply Mattania 16 februari 2014 at 14:41

    Super mooie producten! Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt

  • Avatar van Lettie
    Reply Lettie 16 februari 2014 at 11:35

    Wat een mooie producten en wat zie je er prachtig uit!

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 16 februari 2014 at 11:21

    Wauw wat een mooie producten en een prachtige look.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 16 februari 2014 at 10:19

    prachtige producten zeg :D

  • Avatar van Bibian
    Reply Bibian 16 februari 2014 at 09:58

    Mooie producten en een prachtige look! Liefs

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 16 februari 2014 at 08:03

    Dat is een prachtige look!
    Schitterende make-up!
    Je kapsel is mooi lang geworden en veel krullen!

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 februari 2014 at 08:49

      De krullen van het permanent zijn flink aan het uitgroeien, maar mijn haar groeit inderdaad erg snel de laatste tijd. Dankjewel! :)

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 16 februari 2014 at 07:23

    Mooie look en mooie producten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.