Beauty

Glossybox februari 2014 | Valentines

26 februari 2014

glossybox-februari-2014-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze februari-editie zit: lees dan zeker verder! De februari-editie is genaamd ‘Valentines’ en bevat allemaal producten om te helpen die extra boost te geven om net dat extra beetje te doen voor je allerliefste. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze editie.

glossybox-februari-2014-2
In de box die ik toegestuurd kreeg zaten de volgende producten:

Bruno Banani absolute man sample
anatomicals puffy the eyebag slayer oogpatches fullsize
casa d’argane marrakech medina savon noir liquide sample
BM Beauty blush in Velvet Dawn sample
Puma Sync parfum woman 20ml
GKHair moisturizing shampoo sample.

glossybox-februari-2014-3
Een klein flesje shampoo vind ik altijd handig, bijvoorbeeld om mee te nemen met een weekendje weg of op vakantie. Over deze specifieke shampoo kan ik verder niet heel veel zeggen omdat ik eerlijk gezegd met alleen een verandering in shampoo vaak nog niet erg veel verandering merk, hiervoor moet ik toch meer producten uit één lijn gebruiken. Wel ruikt de shampoo heerlijk en voelt mijn hoofdhuid na gebruik lekker comfortabel aan, waar deze nog wel eens een strak gevoel kan hebben na het gebruik van sommige shampoos.

glossybox-februari-2014-4
De bekende zwarte zeep kan je gebruiken als reinigingsproduct voor je lichaam, gezicht en haar en zorgt voor een lekker wellnessmomentje. Deze vloeibare variant is geschikt voor je lichaam en ruikt lekker kruidig. Het zachte peeling effect in deze douchegel zorgt ook nog eens voor een lekker zacht huidje. Na gebruik heeft mijn drogere huid wel een laagje bodylotion nodig.

glossybox-februari-2014-5
Ik ben een echt geurenmens en heb dan ook al veel verschillende parfums in mijn verzameling. De sportievere geuren zijn meestal niet zo aan mij besteed, maar ik vind zo’n kleine flacon wel altijd erg handig voor in de handtas of om mee te nemen met een weekendje weg of op vakantie. Puma Sync is een exotische en fruitige geur waarin je papaja, mandarijn, lotusbloemen, mandarijnbloesem, sandelhout, ambernoten en witte perzik ruikt.

glossybox-februari-2014-6
Als extraatje zit er nog een geursample voor je man, vriend, broertje en/of vader in de Glossybox. Bruno Banani geuren zijn redelijk populair en doen het meestal wel goed bij de mannen, al vind ik de geur vaak wel redelijk snel vervlogen op de huid. Deze nieuwste geur is lekker energiek en heeft echt dat ‘standaard mannengeurtje’ waar helemaal niets mis mee is. Je zit er namelijk niet snel verkeerd mee als je zo’n geur cadeau geeft aan een man :)

glossybox-februari-2014-7
Deze oogpads zijn lekker jelly, voelen heerlijk fris aan op de huid en zorgen voor een frissere blik en een uitgerust gevoel aan de ogen. Je haalt ze uit de verpakking en legt ze zo’n 30 minuutjes onder je ogen op het deel van je wallen en neemt ondertussen lekker de tijd voor een kopje thee en wat leuk leeswerk. Zo heb je gelijk even een feel good momentje voor jezelf. In deze Glossybox zitten maar liefst 3 setjes van 2 oogpads, leuk om een product zo vaker te kunnen gebruiken!

glossybox-februari-2014-8 glossybox-februari-2014-9
Als laatste zit er ook nog een prachtige minerale blush van BM Beauty in deze februari Glossybox. De kleur Velvet Dawn is echt een schot in de roos voor mijn lichte huid met een koele ondertoon: het subtiele roze glansje zorgt voor een frisse glow. Love it! Het lijkt misschien een erg kleine verpakking, maar doordat je maar een klein beetje product nodig hebt voor een mooi effect kan je hier alsnog een mooie tijd mee vooruit.

Al met al vind ik deze Glossybox best leuk. Handige travelsizes en echt bruikbare producten voor weekendjes weg en/of vakanties, een mooie blush, lekker verkoelende en verfrissende eyepads… Ja, ik ben weer eens ouderwets verrast door de Glossybox! Alleen jammer dat zo’n Valentijnseditie ruim na Valentijnsdag pas binnenkomt..

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en/of fullsize producten en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 februari 2014 at 14:59

  Leuke inhoud vind ik. Die oogpads zien er apart uit!

 • Avatar van janet
  Reply janet 27 februari 2014 at 14:45

  Ik heb hele andere producten! Wat een afknapper v glossybox om niet iedereen hetzelfde te sturen.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 februari 2014 at 18:57

  Jij hebt een leukere inhoud dan ik!

 • Avatar van Lexi
  Reply Lexi 26 februari 2014 at 17:42

  Ik vind het wel een leuke box! Ik had op andere blogs een andere (zeer tegenvallende!) box gezien!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 26 februari 2014 at 17:40

  Leuke box hoor!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 26 februari 2014 at 11:41

  Ik vind de inhoud tegenvallen

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 februari 2014 at 09:49

  In mijn box viel de inhoud behoorlijk tegen, jij hebt er wel leuke producten inzitten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 februari 2014 at 09:30

  ik vind ‘m zelf niet zo heel erg toepasselijk voor valentijnsdag >.<

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 februari 2014 at 09:05

  Wat ziet dat er goed uit!
  De meeste producten zijn heel handig om mee te nemen als je een weekend weggaat!
  Ik ken en eye pads niet maar het ziet er fijn uit!

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 26 februari 2014 at 08:22

  Zitten leuke dingen in, vooral die lekkere gelly oogpads haha liefs

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 26 februari 2014 at 03:47

  Opzicht een hele leuke box jammer van het verlate thema

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 februari 2014 at 01:02

  Wat een leuke box! Ik vind vooral de blush mooi, zelf heb ik ook een lichte huid dus zal goed bij mij staan:D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.