Beauty

GOSH frosted nail lacquer

13 februari 2014

gosh-frosted-nail-lacquer-1
GOSH gaat het make-up- en nagellakassortiment weer vernieuwen voor de lente en de zomer en de komende tijd ga ik jullie verschillende nieuwe producten en nieuwe kleuren laten zien. Zo zijn vandaag enkele van de nieuwe kleuren frosted nail lacquer aan de beurt. De trend van de nagels in verschillende texturen de hullen lijkt nog wel een tijdje door te zetten en zo ook de liquid sand finish die steeds meer merken in het assortiment krijgen. Deze nieuwe kleuren van GOSH passen perfect bij de lente en zomer en geven je nagels een matte look met een shimmer in verschillende groottes. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.

gosh-frosted-nail-lacquer-2
05 Frosted Rose is een oudroze kleur met zilverkleurige shimmers die duidelijk groter zijn dan de shimmers in de andere twee kleuren die ik vandaag laat zien. De lak dekt in 2 laagjes volledig en droogt vlot, één van de grootste voordelen van deze nagellakfinish. De glittertjes in deze lak hadden voor mij iets subtieler gemogen, maar al met al is het een erg draagbaar kleurtje waarmee je nagels toch net even wat extra’s geeft. Deze lak zal zeker mooi tot haar recht komen in de zon!

gosh-frosted-nail-lacquer-3
gosh-frosted-nail-lacquer-4
Deze twee lakken, boven 07 Frosted Soft Coral en onder 09 Frosted Soft Green, hebben ook een shimmer in zich maar deze is een stuk subtieler en vind ik hierdoor mooier. Zo komt de zanderige textuur het best tot haar recht. Deze twee kleurtjes vind ik echt heel erg zomers en ze zullen het ook goed doen op de teennagels *droom even vooruit richting de zomer en lente met de gedachte aan teenslippertjes, relaxuurtjes aan een strandje etc.* Ook deze twee lakken dekken volledig in 2 lagen en drogen lekker vlot. Vooral het koraalkleurtje spreekt mij heel erg aan ♥

Het nieuwe GOSH zomerassortiment waartoe deze lakken behoren ligt vanaf half februari in de winkels. In totaal zijn er 5 nieuwe kleuren frosted nail lacquers verkrijgbaar voor €7,29 per stuk.

Spreekt deze finish jou aan of ben je wel toe aan weer wat vernieuwends qua nagellaktextuur?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa A
  Reply Lisa A 14 februari 2014 at 15:00

  Woaw vooral 07 Frosted Soft Coral is erg mooi qua kleur. Ik heb gister toevallig twee liquid sand lakjes gekocht. Deze stonden al lang op mijn wishlist dus werd tijd! x

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 14 februari 2014 at 03:02

  Vooral het laatste kleurtje, wat gaaf zeg<3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 februari 2014 at 22:10

  ik vind ze echt pretty :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 februari 2014 at 17:43

  wat een mooie kleuren!!

 • Avatar van Kayleigh
  Reply Kayleigh 13 februari 2014 at 13:50

  Ik vind dit zulke mooie lakjes!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 februari 2014 at 13:04

  Ik vind de finish en de textuur zeker niet mis :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 februari 2014 at 11:11

  Persoonlijk vind ik die sand style lakjes echt niet fijn, als ik ze al draag dan met 2 laagjes topcoat zodat ik ze niet voel :-) . Het ziet er mooi uit, maar je word er nu echt door overspoeld, van mij mag er wel wat nieuws bij komen.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 13 februari 2014 at 10:44

  mooie tinten!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 13 februari 2014 at 08:18

  Mooie finish, vooral de rosé-tint!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 13 februari 2014 at 07:04

  Frosted Rose en Coral vind ik zulke leuke kleurtjes! De groene variant is iets minder mijn ding.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 februari 2014 at 00:45

  Frosted rose ziet er erg mooi uit. Maar eigenlijk draag ik nooit nagellak met glitters erin, dus zal deze niet snel uitkiezen. Mooie foto’s!!!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 februari 2014 at 00:35

  Ik kan geen genoeg krijgen van alle Liquid Sand lakken! Het effect vind ik echt gaaf! En de houdbaarheid, ook handig met werk enzo.
  Met name de groene kleur spreekt mij wel aan, hier zijn er nog niet zoveel van (misschien wel geen?) Lekker fris!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.